Bebelusi de iulie-august 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

simona si oana, multam mult de raspunsuri. sper sa nu fie probleme. da, canapea il asteapta si pe el, dar mie mi-e frica sa-l culc in ea, ca el se ridica de nu's cate ori si mi-e ca il voi culege de pe jos. plus ca in una din casele unde vom merge e numai gresie pe jos in toata casa si loviturile ar fi destul de dureroase.
la noi iar e innorat, inca n-am verificat pe yahoo sa vad daca va si ploua. sunt treaza de vreo 3 ore si deja am rasturant casa cu fundul in sus. toto timpul lunea e dezastru la noi...ieri am fost la golf, sa-l fi vazut pe print ce fericit era in masinuta aia mica cu care mergi de la o gaura la alta si ce mai radea cand dadea tata cu crosa de sarea iarba de la locul ei...de mine n-a ras, ei, sa mai zic eu ca nu ma iubeste...
pupici pt cei mici

philip&andreea

Mergi la inceput

gabi, am vazut pozele cu matei. e o frumusete si ras in cap si tot cu tine seamana. l-am cautat si pe puiul mitzurei, ca si ea zicea ca l-a tuns, ra nu l-am gasit. apropos, mitzura, eu i-am cumparat lui philip niste jucarioare de alea de baie, care plutesc pe apa si e tare fascinat de ele. drept, mai mult le roade, ca-l dor gingiile, dar tot timpul vrea cana cu care ii torn apa, sau carpa cu care il spal. a, sau tubul de sampon. asa ca poti incerca sa-i dai orice, atat timp cat nu se poate zgaria cu respectivul obiect. e adevarat ca pe la varsta asta (are 10 luni, nu?), multor bebei incepe sa le fie frica de apa, asa ca e posibil sa fie si asta, nu numai ca nu-i mai place spalat pe cap.
bafta

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Va spune buna dimineata o mamica naucita si cu o durere cumplita de cap...Luca din cauza dintisorului pe cale de aparitie (cel putin asa cred) de la 2.40 si pina la 4.40 s-a miorlait si nimic nu i-a convenit...nici suzi, nici apa, nici in brate, nici la noi in pat...in final i-am dat la 4.30 sa pape si asa l-am linistit...La 8 s-a trezit saracutul pentru ca orict am vrea, tot facem zgomot cind ne pregatim de plecare la servici...Si avea o fatusca de broscuta ..cu ochisorii bulbucati si cu cearcane...ziceai ca toata noaptea a petrecut baiatul meu...
Din capitolul realizari...pus pe burtica schiteaza asezarea pe genunchi dar nu stie apoi ce trebuie facut....eventual mergem in spate ...Oricum daca -l asez pe jos si la distanta de el asez un obiect dorit....se deplaseaza prin rotire, aluncare ,tirire...ca o micuta foca....si tot ajunge unde trebuie...
Nu schiteza pasitul...dar noi nu ne grabim...
Azi este prima zi de in care Luca a ramasa cu Mary Poppins...alte emotii..
Ma duc sa va citesc la un ness....

Mergi la inceput

'neata kim, imi pare rau ca nu v-ati odihnit cum trebuie. ei, dar lasa ca ies ei si dintucii astia.
si philip tot asa facea la inceput, se taraia in spate, iar daca voia sa ajunga la o jucarie, gasea el o metoda, exact cum spuneai si tu. si numai l-am vazut intr-o zi ca a inceput sa se tarasca si in fata. acum e deja expert, are o viteza...bea-ti nessul, poate reusesti sa-ti mai revii.

philip&andreea

Mergi la inceput

La multi ani Irina!!!!
Eu il spal pe Luca in cadita mare unde are posibilitatea sa stea si in fund dar si semiculcat. In pozitia asta din urma il spal pe cap...folosind dusul ..il folosim de la 6 luni...nu-i pasa ca-i intra apa in ochi...este prea fascunat de apa:) Si noi tpt cu jucarii plutitoare ne distram la baie...
Adema sper ca Codrut este mai bine...marea majoritate a enterocolitelor sint provocate de virusuri....Cind ai noul rezultat? Si lasa diversificarea ca nu-i graba ...l-am vazut si in pozici este un copil normal deci si daca slabeste nu-i asa mare bai..mai importanta este hidratarea....Numai daca slabirea este peste 8% atunci trebuie internat....
Cristalina mi-e tare mila de tine...tot timpul cu cea mica agata de tine...dar chiar nu sta singurica....sa se joace....
Luca al meu nu plinge niciodata in timpul zilei ..dar niciodata...chiar ma gindeam ce norocoasa sint....dar nu-i timpul trecut ...hi,hi,hi...
L-am vazut si pe Mateiutu cel tunsulica....si eu ma gindeam dupa un an sa-l rad...dar se pare ca ca-i doar o poveste ...chestia cu parul des....
Andreea vezi ca au la Kmart saptamina asta ...play pan...cu doar 60$ ..este un pret foarte bun si si arata bine ....este de la Disney...si scapi de stres....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Hehe, Ina, deci ati ajuns si voi acolo? Faza cu ridicatu in picioare in somn e amuzanta in sine, dar mie imi era teama intotdeauna ca somnoros fiind cade si se loveste, plus ca odata ridicat, el nu mai stia sa se aseze singur la loc si sa readoarma. Dar lasa ca trece ea si faza asta. La noi deja e ceva mai bine.

Eli, si cand il speli cu dusul pe cap ii curge apa pe fata, presupun....nu? Nu comenteaza?

Philip, si Tudor are o gramada de jucarii in baie care plutesc, ba mai fac si zgomot, dar probabil s-a saturat de ele. Si frica de apa poate sa mai apara si asa tarziu, daca pana acum i-a placut foarte mult?

Kim, sa va iasa dintisorii cat mai repede! Si succes cu Marry Poppins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara sau buna dimineata, depinde de fusul orar
Am fost pe afara (este superb la noi) prin magazine, Sfeti a fermecat toate vanzatoarele, iar pe mine m-a rupt de spate (am fost cu hamul).
Gabi (roberta), multumesc de aprecieri, dar sa stii ca nici cu Matei nu mi-e rusine, este un scumpete asa tunsulici.
Carmen, se vede ca am fost in aceeasi maternitate aproape in acelasi timp, si Stefi s-a ales cu bubite pe tot corpul, dar o forma mai usoara, au trecut in citeva zile. Buna ideea cu programul si eu sunt curioasa. Deci Stefi are urmatorul program:
somn de la 20:30 la 8-9 si apoi de la 12 la 14 (sau daca nu doarme dimineata de la 15 la 17)
lapte la culcare si in timpul noptii (pe la 6-7), cam putin dupa parerea mea, dar nu prea stiu cand sa-i mai dau
la 9:30-10 eternul mar+para si 70 ml suc de portocala cu mar/morcov
la 14 eternul pireu de legume (cartofi pasati cu furculita, morcov, pastarnac, patrunjel, telina, rosie, ardei, spanac)+ pui/vitel/ galbenus/ficat/peste si 100 ml zeama de supa chiora
la 18 este mai variata masa compot de fructe+banana/banana cu branza/iaurt/un borcanel mare de cereale cu fructe de la Hipp
dupa fiecare masa cite un biscuite (sau 2 depinde daca vrea sau nu) si citeodata pufuleti (mai ales la plimbare).
Olivia, nici Stefi nu stie cum sa inainteze in 4 labe. Stie sa ajunga in pozitia respectiva, dar mai departe nu. Si ea citeodata se impinge in maine si merge in spate.
Cine mai imi recomanda citeva filme? Am vazut intr-un final "the notebook", "shall we dance", "Bridged jones 2" si cam atat tot anul! Asa ca mai vreau citeva.
Cine mai are poze noi sa vedem si noi? Noi avem in albumul de 8 luni citeva poze noi.
O seara placuta va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

da, frica de apa poate sa apara si asa tarziu, la fel cum la unii bebeii apare frica de aspirator sau mai stiu eu ce robot de bucatarie. spre exemplu, philip incepe sa planga daca scot pernele de la canapea, pt ca sunt prinse de baza cu "scai" si fac zgomotul ala. se sperie. la fel si daca ii schimb cearsaful de la patutul lui, pt ca salteluta e din material impermeabil si de asemenea se aude un fasait cand il scot. numai de astea se sperie. deocamdata...incearca sa-i dai mereu altceva in cada, azi o lingura, maine un pahar de plastic...poate asa nu se va mai plictisi. si eu ii mai inlocuiesc periodic jucarioarele in cada.
kim, playpan gasisem si la walmart cu 38 dol, problema e ca vom avea prea mult bagaj, deci am renuntat la idee cu caratul patutului. mai caut variante...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Cu spalatul pe cap avem si noi probleme. Sta in fund, dar nu mai sta culcata pe spate. Am incercat si dusul, dar nu imi place pt ca pare ca se ineaca. Adica trage apa pe nas si apoi tuseste. Ea nu se sperie, nu plange. Dar voi mai incerca.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Am vazut-o pe Stefania ...o frumusete de fetita ..mi-a placut poza cu cozonacul...si cu paharul cu vin :)
Programul nostru este:
-trezire la 7.30-8 , 180 ml lapte
-9.30-10 mar, sau para sau piersica
-12-12.30 piure din morcov, porumb, fasole, mazare, telina, pastirnac, dovlecel, brocoli,ceapa, ardei gras cu ou x3/sapta in rest pui /ficat de pui, apoi apa
-4.30 180 ml lapte
-8-8.30 240 ml lapte cu cereale
Intre mese diverse sucuri obtinute prin stoarcere.
Deci foarte putin variat .... noi nu ne grabim....

Mergi la inceput