Bebelusi de iulie-august 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'neatza, iar ploua si Matei cred ca-i meteo-dependent-ca mama lui - si e alintat de dimineata.

Programul nostru nu e batut in cuie, dar e cam asa-
21- 21.30 -7- nani, cu doua pauze de papa-180 ml lapte pe la 12 si la 5
8.30-9- branza sau iaurt cu banana
11- nani, cam o ora, dupa cum are chef, adormit cu 120-150 ml lapte
13- supa sau ciorba cu de toate, sau mancarica de legume cu carne, sau stevie, spanac cu ou
15- 120-150 ml lapte, ca sa poata adormi
19- piure de cartof sau cereale cu fructe sau biscuiti cu iaurt sau mar cu banana si biscuiti
21- 180-210 ml lapte cu cereale crema de orez
Mateiutzul meu cred ca papa bine, dar refuza total ficatul si face mofturi la ou.

ROXI, Ana Maria e bine, fetele sunt mari, Maria are 6 dinti, alearga cu premergatorul prin casa, Teodora e o scumpa, ne conversam la telefon, e rau insa ca nu mai stau in Iasi si nu are posibilitatea de conectare la Net.

Am o problema, ieri ne-am intalnit cu asistenta de la medicul de familie si ne-a spus ca trebuie sa repetam vaccinul din maternitate, pentru ca se pare ca nu a avut efect, cicatricea fiind prea mica. Ati mai auzit de asa ceva?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri si o zi buna de la noi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata, neata,
Roberta sa stii ca si eu m-am gandit la treaba cu vaccinul. Eva nu a avut nici o reactie si are o cicatrice minuscula. Azi merg cu ea la control si o sa intreb desi nu stiu ce sanse de izbanda am pt ca aici nu se face BCG.
Eu sunt in a 2-a zi de dieta si spre surprinderea mea vad ca nu sufar de foame. Am avut ieri la pranz spanac simplu, fiert in apa cu sare. Si nu am gasit proaspat, asa ca am luat din ala tocat si congelat. A fost cumplit, cred ca va imaginati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Robi, masurarea cicatricei de la bcg se face la 8 luni si trebuie sa fie de minim 4 mm(sper sa imi aduc aminte bine...Olivia, asa e??). daca nu te trimite la ftiziologie. pupici aneimaria si fetelor ei. nu se muta inapoi in iasi????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Rox cum adica te trimit la ftiziologie daca nu e cicatricea corespunzatoare?? Ce sa-ti faca acolo, nu se repeta vaccinul si gata? Spuneti-mi si mie sa stiu ce bazaconii vorbesc azi cu doctorita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna dimineata,
Multumesc inca o data pt urari.
Roberta-si noi am avut probleme cu vaccinul ala ca nu facuse floricica si ne-a chemat dr pediatru sa-l mai faca o data.
Andreea Mironeanu-dar esti curajoasa!! La noi nici macar sotul nu se mai incumeta sa care copilul in ham...Si la noi e obiceiul asta cu oule si banutzii. De obicei io ii strang...Despre filme...mie mi s-a recomandat "Ultimul samurai", dar inca nu l-am vazut.
Mai revin later.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!
Noi am avut o noapte .....foarte ciudata! S-a trezit la 8 jumate seara si n-a mai vrut sa adoarma decat pe la 1 noaptea, dar nu asta a fost problema. Ci alta: el adoarme de obicei cu degetelul in gura, daca ii e somn, il pun in pat isi baga degetelul in gura si intr-un minut e adormit. Asta pt ca suzeta a fost yuck dintotdeauna. Aseara la 11 cand sa-l culc, si-a bagat ca de obicei degetul in gura dar i-a venit sa vomite. A mai facut inca de 3-4 ori chestia asta, dar cu acelasi efect si pe urma, isi baga numai varful degeteului si il scotea imediat ca si cum il deranja ceva in gura. Ei, si asta a fost inceputul balamucului, pt ca nu s-a mai putut relaxa ca sa adoarma asa cum era invatat si a inceput o maraiala si un plans (el care nu plange aproape niciodata). A durat vreo doua ore chestia asta, timp in care de cate ori ducea degetul la gura il scotea imediat afara. la un moment dat, in disperare de cauza am scos suzeta de la "naftalina" si i-am dat-o si, daca va vine sa credeti, ar fi adormit cu ea, daca nu suna un telefon mobil. Pana la urma a fost esec si cu suzeta si a adormit in brate (!?!?), pe la 12. Dupa o juma de ora s-a trezit si am luat-o de la capat. Intr-un final, la 1 noaptea, i-a reusit figura cu degetul, l-a bagat in gura si a dormit pana dimineata.
M-am gandit ca s-o fi taiat in gura cu ceva, s-o fi lovit, are vreo afta, il doare degetul, am luat toate variantele la rand, m-am uitat bine prin gurita lui de dimineata, dar n-am vazut nimic ciudat. Asa ca nu stiu ce a fost.
Acum sa nu intelegeti gresit, ca nu tin neaparat sa adoarma cu degetul, mai ales ca stiu ca nu e tocmai sanatos pentru gura. Dar daca l-ati fi vazut cum se chinuia, cum statea cu ochii inchisi si maraia. Era ca si cum i-ar fi luat cineva suzeta unui bebelus invatat sa adoarma numai cu ea. Sunt curioasa acum la urmatorul somn ce face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Mitzura-ai grija cu subtul degetelului. Nepoata mea isi suge degetul si ca urmare: are ca un fel de batatura pe deget (cumva i s-a ingrosat pielea in zona respectiva) si in plus i-au iesit dintii de sus putin in afara. Stiu ca e greu sa-l dezveti dar...

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Stiu ca nu-i bine cu degetul in gura, dar nu vad cum as putea sa-l dezvat acum, cand nu ma inteleg cu el. Poate cand mai creste. Daca ati sti cu ce forta il tine in gura, tre sa trag cu toata puterea ca sa i-l scot si daca fac asta se pune pe un plans....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna ziua!

Noi ne laudam....cu o maraiala din cauza dintelui de sus;pana acum a luat antibiotic pt.ca a fost racit,iar acum l-am terminat si doar Panadolul ala nu-si face efectul...sau strapunge dintele gingia si il doare mai tare..Daca stau cu el se mai calmeaza si ne jucam,dar daca incerc sa-l las singur...jale...saracutul,dupa ce ca il doare eu mai incerc sa-l las singur!
Ce chestie....a inceput sa scrasneasca din dinti...dar care dinti,ca nu ii are decat pe aia de jos?!Cum naibii scrasneste?Ala de sus e aproape ca si iesit,dar tot nu se simte...ciudat!

Programul nostru:
6.30-lapte 180ml
9.30-10-piure fructe(de obicei doar banana);100ml lapte
11/12-somn o ora juma
14-14.30-piure de legume+carne pui/ou
18-lapte sau un fruct cu branza
22-200ml lapte

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cori, uf am intarziat cu raspunsuld ar am fost afara. pai daca in suedia nu se face bcg...degeaba vorbesti cu doctorita, nu? daca nu ai cicatricea corespunzatoare iti repeta vaccinul, dar te trimite si la ftiziologie, sa vada aia ce si cum.
aici e asa frumos si cald....am fost in tricou afara.

Mergi la inceput