Mamici de iulie-august 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 3
anis spune:
Nici nu ma asteptam sa vad ceva activitate pe aici...mai ales ca zilele trecute de abia am umplut 2 pagini..asa ca nu pot decat sa ma bucur...
La multi ani fetelor...Andreea si AC!!!
Ma uitam la fetele cu peste 30 de sapt. de la noi ...si m-a apuca nostalgia..cand ma gandesc ca peste 1 luna jumatate ...se incepe si la noi ploia de bebici...ce frumoss!!
Voi aveti asa cateodata..mici junghiuri..asa ca o sageta la burtica,fie pe stanga sau fie pe dreapta??
AniS si bebelina mea dulce 26+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
irinabungau spune:
Buna seara burticilor somnoroase,
Katink, ce super ca ai o vecina care-i moasa... cu siguranta stie multe si a vazut multe la viatza ei... Ii tinem pumnii prietenei tale si prietenei lui Sorel, sa aiba parte de o nastere usoara si de bebelushi sanatosi!!!!
Anis, eu mai am sageti dureroase numai dimineatza inainte de a merge la toaleta, nu stiu de ce am durerile astea, cert este ca am ramas cu durerea asta dupa operatia de acum 9 ani...
Pupici, noapte buna,
Irina si bebe 26 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
gabirus spune:
Buna seara/noapte buna dragelor!
Adriana si AC, LA MULTI ANI fericiti alaturi de cei iubiti
Noi am fost ieri la doctorel, suntem bine, avem 960 g, dimensiunea la fix pentru varsta. Doar mami are hemoglobina cam mica si trebuie pe langa prenatale sa ia si fier suplimentar.
In rest suntem okl ne-a mai trecut raceala si nasul infundat. De umflat inca nu m-am prea umflat, chiar inelele inca imi vin, picioarele parca s-au mai ingrosat ele putin, dar in limitele bunului simt.
Nu mai tin minte cine intreba de rochii de ocazie ptr burtici, dar eu am vazut o gramada de modele de gravide aici: www.burdamode.com/Umstandsmode,1000018-1129004-1128998-1003726,deDE.html" target="_blank">http://www.burdamode.com/Umstandsmode,1000018-1129004-1128998-1003726,deDE.html, poate gasesti ceva sa-ti placa ...
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 27 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos
Monicutz spune:
Andreea (Bogdana) La multi ani si sa fiti fericiti sa sanatosi cu totii. Sa ai nestere usoara si adaptare si mai usoara la 2 galusti si la mutarea in Franta.
Pupici,
, 31s
irinabungau spune:
Hop si eu in miez de noapte cu insomnii... si cred ca stiu de ce: am uitat sa-i spun La multi ani lui AC, sa fii sanatoasa si sa ai un bebe sanatos si norocos!!!!!!
Intrebare: daca am avut varsat de vant exista riscul sa ma pot imbolnavi din nou?????????? O prietena de-a mea are fetitza bolnava de cateva zile si-mi sta pe creier , parca ma mananca pielea numai cand ma gandesc... brrrr!!!!!
Pupici,
Irina si bebe 26 sapt.
nem spune:
Lorena si eu tot cu dr Dracea voi naste.Asa ca avem chiar mari sanse sa ne vedem la spital.
Sorel, nikul meu pe mess este emma_niculescu.Asa ca poate chiar mai vb.Oricum m-am bucurat sa aflu ca mi-am mai gasit "doua colege de suferinta.
Pupici pt toate burticile
Emma si bb Alex 30+
AC spune:
Servus...multam mult de felicitari . Am trecut cu acte in regula de treizeci si gata. Am sarbatorit...n-am facut poze ca ma facusem asa frumoasa si mi-a aranjat look-ul galusca. Ne-am jucat si m-a zgariat pe nas... mey... ce mi-o trebuit manichiura intai mie... ca e clar dupa semnul lasat ca pisicuta tavea gherutele prea lungi... Mama neglijenta! No acum toti stiu ca am uitat. Las ca facem poze galustii la gradina zoologica azi
Irina (irinabungau) varsatul de vant da imunitate, la fel si pojarul, asa ca e ok in principiu. Daca vrei sa verifici ca esti imuna cere un test IgG si IgM pentru cele doua boli (varicela si rubeola).
Uff eu sufar de insomnii... adica nu eu. Galusca! Nu e treaza, dar vorbeste in somn... repeta jumatate din cuvintele pe care le stie...m-am dus la patut de douazeci de ori si m-am trezit de tot. Da macar asa am citit tot ce mai era pe DC ... ca si eu abia astept sa vina mama. Dar vine abia in iunie pe la mijloc...ufff. Ehh, ma mandresc si eu cu An-Saa...care seamana cu tati, e incapatanata ca amandoi plus ceva pe deasupra. Soacra-mea uitandu-se la ea a ras si mi-a urat sa semene macar bebe doi putin cu mine, ca galusca "a facut o femeie cinstita din mine" atat e de bucatica rupta tati.
Anis se destind muschii uterului. Contractiile nu-s simple junghiuri deci nu te speria. Ca sa le simt mai putin mi-am luat niste bluze mulate cu talie mai mae de la M la L si le port in casa. Nu-s ca o centura de sarcina, dar sustin putin muschii fara a strange.
Ioana (corbioana) chiar e bine sa faci un detartraj. In timpul sarcinii creste riscul de inflamare a gingiilor din cauza hormonilor, deci ar fi super . Spor la cumparaturi... noi am fost vineri si cumparat una alta petru amandoi si pentru Anne-Sarah si pentru ghemotoc... Noi nu ne-am hotarat cum sa-i zicem, nu inca... adica in timpul travaliului eu ce sa fac? Atunci e momentul sa cer prioritate pentru ce nume prefer eu, nu?
Adriana Lasa neuronii in pace ca si eu am scris cu "picerele". Mai demult pe forum o tipa o chestie dulce:"Domne toti ca-n sarcina te faci mai frumoasa, dar iti diminuezi numarul de neuroni... eu frumoasa asa de pic nu ma facui, neuronii au plecat, asa ca ma apuc de bebe doi, macar frumoasa poate devin" . Asta mi se aplica si mie... tu mai ai o sansa cu tineetea
Mamini acum n-am timp, dar citeam desre alaptare, consumam banii pe articole de bebe... si n-am dormit ... ce eroare...ca dupa ce apare bebe nici n-am mai apucat. Nu te necaji de vreme si la NY e frigut si ploios si vantos.
Andreea si galusca si ghemotocul asteptat pe 4 iulie 2005
AC spune:
Katink mie mi se pare frumos sa nasti in apa. Pe aici e moda sa intri in dus in timpul travaliului, ai camera de baie in propria ta camera de nastere. Se pare ca atenueaza durerea contractiilor. Pe mine nu m-au lasat ca se ruspsesera membranele.
Nu stiu care-i procedura, dar stiamm ca-n unele zone in Africa femeila nasc in rau. Si tehnicile primitive africane au revolutionat destul de tare nasterile naturale moderne. Adica intre altele au facut sa se renunte la pozitia culcat pe spate si au facut sa apara paturile in care stai inclinata..pe o parte, ca-n fotoliu, pe vine aproape... cum ti-e mai comod. Ca mamicile noastre erau obligate sa stea culcat pe spate, piciorele sus ca la consultul ginecologic... Incomod rau!
Andreea si galusca si ghemotocul asteptat pe 4 iulie 2005
irinabungau spune:
Neatza la burtici,
aici este o vreme frumoasa, desi de dimineatza parea ca n-o sa vedem soarele la fata astazi, uite ca norii s-au dat la o parte si au lasat soarele sa incalzeasca putin Constanta... Ca atare... iar imi pun coada pe spinare si la plimbarici cu mine!!!!
Andreea, multam fain pentru vestile bune . Ce bine ca vine mama ta, o sa vezi ce bine-ti va prinde!!! Sunt curioasa cum va reactiona An-Saa cand isi va vedea fratiorul... Tocmai citeam la bebelusi de martie-aprilie la una din fete care are probleme cu cea mica, se pare ca s-au declansat crizele de gelozie desi initial parea ca totul este ok cand au adus bebelusul acasa... Si bineinteles ca surioarei mai mari i se acorda mai multa atentie decat de obicei, tocmai sa previna gelozia, dar... se pare ca n-a mers. Poti sa citesti de curiozitate cum se manifesta... Ca fapt divers.
Cat despre nasterile din SUA mi se pare super ok sa nasti in ce pozitie simti tu ca-ti vine sa nasti, nu ca la noi, intr-o singura pozitie... si daca-ti vine sa-ti versi naduful te mai ia si vreo asistenta la rost... Am citit ca dusurile calde sau baile calde mai atenueaza durerile, insa la noi, in spitalul mare - singurul loc unde se poate naste - nici nu este apa calda la dusuri... si lista de plangeri poate continua...
Va pup burtici, sa aveti o duminica frumoasa,
Irina si bebe 26 sapt.
Katink spune:
Buna dimineata!
Pe mine m-a ciocanit asta mica toata noaptea, cand pe o parte, cand pe alta, de nu am putut dormi.... Mi-a pus o perna la spate in speranta sa dorm asa mai pe spate, dar nu la orizontala... dar tot nu m-am odihnit cum trebuie...
In legatura cu nascutul, si pe mine ma interesa sa nasc in apa, inca nu sunt foarte hotarata cum - dar sigur normal, nu cu cezariana, de asta sunt sigura...
Despre nascut in apa am mai citit ca reduce cu pana o ora si jumatate travaliu fata de o nastere normala si contractiile nu sunt simtite asa de puternic...
Pe pat aici sunt mai multe variante, pe spate, intr-o parte, mai ai si o franghie agatata deasupra patului sa tragi de ea si sa iti schimbi pozitia dupa cum crezi tu ca iti e mai bine.
Mai exista si un scaun pe care poti naste... deci variante sunt... dar inca nu stiu pe care sa o aleg, sunt intre nascut in apa si pe pat - acu in ce pozitie pe pat vad eu la fata locului
AC la multi ani si de la noi, sa fi sanatoasa si noul an de viata sa iti aduca multe impliniri si o nastere usoara cu un pui sanatos si frumos!
Pupici si o duminica placuta,
Katinka cu dulcineea mea 27+
Fotografii