ajutoor : Herpes....

ajutoor : Herpes.... | Autor: lulu.tza

Link direct la acest mesaj

Fetelor cu ce se poate trata herpesul la gravida? Aciclovir-ul nu e indicat ...Dimpotriva.Poate stiti vreun tratament naturist...Va rog ajutati-ma ca nu mai suport uratenia de buba da nici nu vreau sa-i fac vreun rau bebicului.
Si inca o intrebare: unde ma incadrez daca am o burtica mica mica de doar 4 saptamani? Ca sectiunea "mamici de ian 2006" nu s-a infiintat inca si eu sunt taaaare nerabdatoare sa va povestesc despre marea mea descoperire.
va pup si astept raspunsuri.
Lulu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lulu, ai putea fi tu fericita care va deschide topicul de Mamici de ianuarie-februarie 2006 Nu trebuie decit sa apesi pe linkul cu "Subiect nou" aflat in partea de sus a paginii. Sau poti ruga un moderator sa faca asta. Poate mai sint si alte fete care doar asta asteapta, sa se deschida subiectul cu pricina.
Si felicitari pt. marea ta descoperire

Din pacate nu te pot ajuta cu sfaturi pt. herpes, dar lasa ca trece buba si tot gindul o sa-ti fie in alta parte

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Poti sa te dai cu tinctura de propolis,dar intai intreaba dr.Eu asa am facut.Papa multe citrice-se va cicatriza mai repede rana si unge-te cu miere pe botic.

Felicitari pt bebic(multa sanatate),deschide subiect nou!

si pestiuc iubit&saltaret de 30s6z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu.tza spune:

Multumesc de felicitari Gabitzo.Sunt tare emotionata si derutata, plus ca am o mie de intrebari.Poate ca e prea devreme pt"mamici ian-feb"...
O sa mai astept un pic sa ne mai adunam.
mai astept sugestii pt herpes
pup, Lulu

ps:nastere usoara gabitzu ...poate totusi mai vb pana atunci

Mergi la inceput

Multumesc Emaaimee.Ma topesc de drag cand ma felicitati pt ca deocamdata nu stie aproape nimeni (doar fericitul tatic si sora-mea).Si oricum de-abia ma obisnuiesc eu cu ideea.Deci, multumesc.
o sa incerc ce mi-ai recomandat si va tin la curent.sper sa functioneze.
pupici pt mamica si pt pestiucul ei scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Poti sa te freci o bucata de lamaie pe zona afectata sau sa presari praf de ness. La mine au efect (si au avut si in sarcina) f bun.

Andra,de printesa (15.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Cu placere,Lulu,sper sa iti treaca cat mai repede!Stiu ce senzatie nasoala e cand ai basicutele alea si te mananca groaznic.

si de la noi pt voi

si pestiuc iubit&saltaret de 30s6z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

Draga Lulu,
In primul rand felicitari pt bebele tau cel micut.
In al 2-lea rand nu te mai stresa! Sti ca stresul antreneaza dezvoltarea herpesului. Si eu am facut exact dupa ce am ramas gravida si am asteptat destul de mult pana mi-a trecut pt ca nu am putut sa iau medicamente. Deci trebuie sa-ti cresti imunitatea mancand bine. In sensul de sanatos nu peste masura. Deocamdata nu ai voie sa iei suplimente cu vitamine. Dar este esential pt bebe sa iei cate o pastiluta de acid folic in fiecare zi. Nu ajuta la herpes dar ajuta ca bebe sa nu aiba malformatii gen spina bifida. Oricum medicul o sa-ti spuna, daca nu intreaba. Nu este pericol de supradozare.
Pentru herpes acum poti sa-l tratezi local cu un gel de plante care se cheama NOVASTIM. Sper sa se mai gaseasca prin farmacii. Daca nu trebuie sa incerci sa pastrezi bubita cat mai uscata (poti sa dai cu pudra, chiar de talc, dar cu un tampon pe care apoi il arunci).

Iti doresc o sarcina usoara si sa renunti la stres ca sa nu mai faci herpes.
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Lulutza, eu am avut herpes cam o data pe luna in sarcina cu Julia :(
Singura kestie pe care mi-a dat-o doctiritza a fost Zovirax unguent si, inainte de termen, am facut un tratament de 5 zile cu zovirax pastile- 5 pastile pe zi- ca sa nu am herpes in timpul nasterii.
Acum fac un tratament intensiv cu Waltrex- pe care nu potzi sa-l faci in timpul sarcinii, si nici al alaptarii- care-o sa dureze 6 luni, sper sa scap de porcaria asta, ca m-am saturat!
Bafta si felicitari pentru bebe , itzi urez o sarcina usoara, ai grija de greutate si da-te cu creme, sa nu faci vergeturi.

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Dragele mele......L-AM INVINS!!!Bate in retragere.Adica s-a uscat vazand cu ochii.L-am atacat alternativ cu lamaie si miere de . Hi!ziceai ca prepar ceai.Si am mancat si portocale.
Celelalte remedii n-am apucat sa le aplic dar sper sa le fie de ajutor altor fete in situatia mea.Va multumesc la toate.
Iren e periculos herpesul in timpul nasterii? O sa am gria de greutate ca deja m-am documentat despre ce si cum ar trebui sa mananc.
Liadi ai mare dreptate cu stresul...Dar e atat de greu...Imi reevaluez intreaga viata.M-am lasat de fumat in ziua in care am aflat.Nu am nici un regret dar nu e neaparat usor.Plus ca cel mai tare ma inspaimanta tot ce citesc despre potentialele riscuri din primul trimestru....E un cerc vicios te stresezi pt ca vrei ca bebe-ul sa fie bine si de fapt ii faci rau cu starea ta.offf..
Va pup pe toate si multumesc inca o data ca ati fost langa mine
Lulu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Lulu, cica e cam periculos, ca-l ia bebe...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput