ajutoor : Herpes....
Raspunsuri - Pagina 2
gabitzam spune:
Este periculos in cazul in care herpesul este genital iar nasterea naturala. Si in cazul in care mama are eruptia de herpes chiar atunci cind naste vaginal.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
iren spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Este periculos in cazul in care herpesul este genital iar nasterea naturala. Si in cazul in care mama are eruptia de herpes chiar atunci cind naste vaginal.www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
Gabi, merci de completari, io am presupus ca toata lumea nashte vaginal si se intzelege
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
gabitzam spune:
Eu presupuneam ca Lulu are herpes la gura. Drept e ca n-a precizat unde anume e buba. Iar nasterea poate fi si prin operatie cezariana, herpesul genital putin fi chiar unul din motive pentru asta, dupa cite am auzit.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
iren spune:
Ai dreptate, n-a zis, da io, ametzita cum sint
, am presupus ca buboiu-i jos, ca asha l-am avut io. E clar, incep sa ma duc incet si sigur...![]()
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
lulu.tza spune:
Scuze fetelor pt incurcatura creata ![]()
.Herpesul meu a fost la gura.Dar din fericire nu mai e.Acu am ramas cu crampe,balonari si sani umflati
chestii care inteleg(din tot ce-am citit) ca sunt normale pt primul trimestru.Asa ca am sa ma semnez cu mandrie
Lulu
5s