Bebelusi de sept-oct 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

ana_a - Si eu prefer muntele unde mergem de 3-4 ori pe an, in fiecare anotimp cate o data, dar trebuie sa mergem si la mare ca ii place lui tati sa faca plaja, asa ca...

Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24

Mergi la inceput

Mesajul asta il pun pt ca e nr 100 la mine si cred ca voi primi o stea! Sa vedem dupa aparitia lui daca am dreptate!

Ramona & Loreema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Lilia, mie mi-au dat lacrimile citind mesajul tau. Suntem si noi ca si celelalte fete alaturi de tine. Multa sanatate si putere ca o sa treaca repede si urmatoarele luni.

La Multi Ani! tuturor sarbatoritilor de astazi. Sa fie sanatosi, voiosi, voinici.

Ionela, multa sanatate si sotului tau.

Ionika, multa sanatate si ai gija sa nu ia si bb.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Loreema nu primesti steluta cred decat la 150 sau 250...nu mai stiu exact!

Lilia ce curajosi sunteti! Multa sanatate si putere! Si lasa ca trece cumva si scapati si voi!Pupici!

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Lilia sa va dea Dumnezeu putere sa treceti cat mai usor peste perioada asta grea. Si multa multa sanatate. Ameliei pentru ca este un puiut cuminte. Mai e un pic...

Ionela multa sanatate si voua! Sa va faceti cat mai repede bine... si daca vrei sa te "razbuni" pe bube... poti sa le racai pe alea de pe cap ... ca acolo n-o sa se cunoasca semnele...

La mare noi mergem pe 1 iulie si o sa ne balacim... am vazut colac in care pot sta si piticii... nu stiu cum sa va explic... nu este gaurit ca cele obisnuite... are loc doar ca sa le iasa picioarele si au si acoperis deasupra... sa nu-i bata soarele in cap...

La multi ani! pentru piticii care au mai implinit azi o luna...

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

de fapt ai primit steluta ca tu nu aveai niciuna parca...Felicitari!

flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elyanne

La mare noi mergem pe 1 iulie si o sa ne balacim... am vazut colac in care pot sta si piticii... nu stiu cum sa va explic... nu este gaurit ca cele obisnuite... are loc doar ca sa le iasa picioarele si au si acoperis deasupra... sa nu-i bata soarele in cap...

Eliana si Elena (23.10.2004)

Unde ai vazut colac pt bb ca vrem si noi!

Ramona & Loreema

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ana_a

de fapt ai primit steluta ca tu nu aveai niciuna parca...Felicitari!

flori din gradina mea

Multumesc frumos, intradevar e prima si sunt tare mandra!

Ramona & Loreema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

loreema24 - felicitari pentru steluta! si la mai multe!

ionika - multa sanatate!

am auzit ca in Iasi ploua de ieri...si ca in apropiere de Bucuresti a fost o tornada (!)...in Constanta a picurat putin spre seara; sper sa mai tina vremea cu Vlad!

cu fiecare zi care trece ma apropii de coborarea brutala din al noualea cer: incep SERVICIUL de pe 1 iunie...

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

me, my family, MY SON

poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Herra, stiu exact cum te simti. Si eu ma simteam la fel inainte de a incepe serviciul. Si acum ma simt la fel pentru ca toata saptamana asta ma fost in concediu si de luni incep iar.

Ramona, felicitari pentru steluta si la mai multe.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput