Bebelusi de sept-oct 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Hristos a inviat tuturor!
Sunteti tare harnicele...
Nu am apucat sa citesc ce ati scris pina acum, dar recuperez cum am timp.
Noi am venit acasa miercuri.
calatoria a fost ok, Amelia a suportat foarte bine cele 24 de ore dus-intors in tren.
E adevarat ca noi am luat un compartiment numai cu 2 paturi ca sa nu mai fie nimeni cu noi si asta a jucat un rol important cred eu. Chiar daca a costat cam multisor, s-a meritat, pentru ca am avut libertate de miscare.Bineinteles ca au fost aspecte care mi-au scapat si pe care mi le-am notat ptr viitoarea calatorie.
La bunici( parintii mei) a fost in centrul atentiei si numai prin brate a stat. A mincat mai mult lapte si acela cu scirtiit. Cred ca de prea multa alintatura nu mai vroia sa manince, desi am tot incercat si una si alta.
De mirecuri insa totul e aiurea. Miercuri dupa masa m-a luat o durere de cap, usturime de git si cu ferbra de nu mai aveam chef de nimic. Am luat niste paracetamol si pina a doua zi a fost mai bine.
Joi, parca am avut ziua usilor deschide, pleca unul , venea altul...
Iar ieri... am fost cu Amelia si i-a schimbat ghipsul.
A foste nevoie de anestezie ptr ca s-a facut si o reducere ortopedica si urmarire sub nu stiu ce aparat.
Bineinteles ca dupa anestezie a fost si este foarte foarte maraita, plingareata. Cel mai rau e ca nu reusete sa doarma ptr ca tresare asa de tare incit incepe sa tipe. NU stiu care ar fi motivul, anestezia sau faptul ca i-au pus piciorusul cu pricina in alta pozitie, mai sucit parca, mai desfacut, asa cum s-a vazut la aparat ca trebuie ca sa fie exact in lacasul lui....
Nu stiu, dar de ieri sunt zombi, toata noaptea a scincit, a tresarit, a gemut....
Iar cind ne-au mai spus ca va mai sta in ghips inca 3-4 luni....la fiecare luna finnd pusa sub efectul anesteziei ca sa i-l schimbe....am simtit ca mor...
In plus mi-a mai venit si Armata Rosie ( dupa 41 zile), deci va dati seama ca am o stare groaznica...
Ma uit la ea ca de ieri nu a mai zimbit decit de citeva ori, ca geme mereu si se uita la noi cu niste ochi mari si intrebatori, plini de jale de parca ne-ar intreba ce i se intimpla si ce o doare si mi se rupe sufletul, ma doare inima... pling..... scuze.. nu am vrut sa va indispun....

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Of Lilia, mi-a venit si mie sa plang citind mesajul tau!
Sa dea Dumnezeu sa treceti cat mai repede de asta si sa te poti uita in urma si sa zici ca ce a fost greu a trecut!
Multa sanatate bebelinei tale care e o sfanta la cate indura si multa putere tie!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Lilia - multa sanatate fetitei si tie putere!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

me, my family, MY SON

poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lilia si tie si la Amelia!Si mult curaj!Hai mamico ca toate astea se vor termina, si sa vezi ce bine va fi atunci!

Herra am vazut pozele!Tare dulce e Vlad cu baticutul albastru!

Pupici......s-a trezit bazucu marait!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Roandre Dami sta doar rezemat, daca il pun in fundic se lasa in fata sau intr-o parte . Eu cred ca este mai puturos, si rezemat daca il pun, sta putin dupa care, razand, se lasa pe spate impingandu-se in calcaie.

MCM eu in fiecare an merg la mare intre 25 iunie si 5 iulie si de multe ori apa a fost mai calda in iunie ca in iulie, depinde de curenti. De 4 ani merg la Eforie Nord si este mai aglomerat dar nu pot sa zic ca este chiar tiganeala, acum 2 ani am incercat si Mamaia dar acolo este prea multa lume in "pantofi de lac" ceea ce pe noi ne indispune iar cearceafurile (pe bune) erau lipite unul de celalalt

Danyce si eu m-am gandit ca nu-i nici o problema ci doar este mai puturos (si Ioana a fost la fel) dar tot imi fac griji

Am pus poze noi la albumul 6-8 luni, foarte faine!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Buna fetele!
Eu sunt racita, am luat-o de la scumpul meu sot. Cu dureri de gat si tot tacamul. Andrei a inceput si el sa tuseasca putin, sper din tot sufletul sa nu aiba mai mult de atat.
Cam astea ar fi noutatile de pe frontul de est.
Lilia,multa sanatate si putere! Suntem alaturi de voi!
Cristina, super pozele! Sper sa veniti acasa bronzati!
Va salutam si mai vorbim!

Ioana & Andrei (14.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

eu la Mamaia fac plaja langa Rex, mai spre capatul statiunii, si e chiar liber...

cearsaf langa cearsaf se sta in zona Satului de Vacanta, unde se opresc majoritatea celor care vin din oras...

oricum, fiecare cu preferinte/pareri proprii; pe mine ma obosesc aglomeratia combinata cu caldura, manele la maxim si...si gata, nu mai spun nimic.

multumesc pentru complimentele la adresa lui Vlad (pufymic, ionika).

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

me, my family, MY SON

poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Aissa - si eu voi pune fata tot in bazin gonflabil, nu vreau sa o bag in mare , decat asa la mal sa in vina valurile peste picioruse sa se invete cu ele. Eu i-am pasat ceapa verde in piure si nu a facut mai multe mofturi ca de obicei.

Ionela - tare faza cu tati, macar bucurate ca stati cu totii acasa , eu abia astept sa isi ia tati concediu si sa stea mai mult cu noi. La petrecere ma inscriu si eu sa scapam.

herra - super pozicile. Si mie imi place cand e liniste la mare de aceea merg indiferent de luna pe malul marii si ma plimb(si in dec si ian). Si eu am pus-o cu scaunelul de baie(ala albastru asta e, nu?) in pat si in 2 sec era rasturnata asa ca nu mai incerc. Si eu tot langa Rex stateam inainte!

Noi avem noroc cu rudele din Constanta asa ca vom merge de 3-4 ori la mare. Pana acum am fost in Eforie Sud(unde m-am simtit f bine) si in Mamaia (unde e foarte aglomerat la orice ora si in orice loc, mai puti in locurile unde merg doar constantenii la plaja).

Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Ionika - Sanatate si rabdare ca trece ! Si puiutul sa ia cat mai putin!

Georgiana - faine pozele!

Lilia - Imi pare tare rau pt pitica ta , sanatate ! Si tie ca vad ca ai nevoie si pe langa asta putere, totul se va rezolva cu bine!

Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!
Voi tot povestiti de mare... si ma gandesc cu groaza ca va trebui sa mergem si noi cu Stefan, mai mult pentru el, oricum nu anul asta...mie nu imi place la mare, urasc inghesuiala aia combinata cu manele si mai ales caldura... prefer muntele unde e liniste si racoare Asa ca eu abia astept sa se incalzeasca sa urcam in sus la munte la o cabana

aissa eu i-am dat la Stefan branza din comert, Fagaras la cutie, mai nou este aici si la punga, foarte proaspata si buna si la Stefan ii place.Nu i-am dat de la Dorna.

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput