Bebelusi de sept-oct 2004 (42)
Raspunsuri - Pagina 14
mcm spune:
quote:
Originally posted by elyanne
La mare noi mergem pe 1 iulie si o sa ne balacim... am vazut colac in care pot sta si piticii... nu stiu cum sa va explic... nu este gaurit ca cele obisnuite... are loc doar ca sa le iasa picioarele si au si acoperis deasupra... sa nu-i bata soarele in cap...
)
Unde anume ai vazut?
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)
ana_a spune:
herra la noi ploua de cateva saptamani bune si de 3 zile ploua cu gheatza...mi-a nenorocit toata gradina...visinii...nici nu vreau sa ma mai gandesc...
eu ma retrag la somnic si va urez si voua noapte buna!
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
roandre spune:
Fetelor, fata mea merge bine in 4 labute...e minunat sa vezi cum ghemuletul ala mic se plimba prin toata casa si vine repede la papucii tai pt ca o atrag culoarea....dar...pt ca exista si un dar...e extrem de obositor caci trebuie sa fii mereu atenta la ea ca imediat ajunge unde nu trebuie. Astazi a fost tare greu....am fost la masa la soacra-mea si nu am luat scaunul de masina cu mine (il voi lua de acum inainte si o s-o leg in el) si a trebuit sa fiu numai cu ochii pe ea. In canapea am pus-o in fundulet, dar fata se intoarce cu o repeziciune demn de invidiat pe burta si pleaca la plimbare. La un moment dat eram convinsa ca pica din canapea si nici nu stiu cum am aruncat furculita ca s-o prind...asa tare m-am speriat inca am pus-o pe jos...ei bine si aici se ducea la prize...deci nu a fost buna solutia asa ca am mancat cu randul...cineva trebuia s-o tina in brate ca sa nu "fuga". Hehehe, ce bine era cand o puneam in pat si acolo statea!
Acasa mi-am asigurat prizele dar mai gaseste cablul de la TV, de la boxe, vrea sa se ridice pe canapea, masa si ii alunema mainile si pica pe spate. Asta ca sa va spun si voua cu ce se "mananca" mersul in patru labute.
Cam asta ar fi...acum sunt franta de oboseala asa ca ma retrag!
Pupici!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 7 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
herra spune:
NOAPTE BUNA va spun si eu!
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
me, my family, MY SON
poze de la mare
elyanne spune:
Loreema, Mcm eu am vazut colac din ala la o verisoara de-a mea si mi-a spus si al meu sot ca a vazut la un magazin... O sa-l intreb maine si va spus...
Mihaela s-a terminat cu distractia ... trebuie sa fii cu ochii pe ea...
Eu inca mai bantui pe aici, ca am de lucru...
Eliana si Elena (23.10.2004)
loreema24 spune:
roandre - la inceputul mesajului am vrut sa zic "vreau sa mearga si fata mea in 4 labute " dar m-am oprit cand am vazut ce urmeaza asa ca acum vreau sa plece direct in picioare cand va venii vremea!
herra - fii fericita ca in alt cartier al Constantei a plouat chiar bine azi (tocmai am vorbit cu nepoata si mi-a zis), sper ca pana pe 15 sa nu mai ploua pe acolo ca sa va puteti bucura de concediu!
Multumesc pt felicitari!
Gata NOAPTE BUNA!
Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24
julya spune:
Lilia, mi-au dat lacrimile citind mesajul tau, sa va dea Dumnezeu multa putere, imi dau seama ca vi se rupe sufletul dar trebuie sa fiti tari de dragul puiutului...
Georgiana, cam acelasi lucru ma framanta si pe mine, sper doar ca sunt ei mai lenesi...desi sta in fundulet un pic, apoi zambeste si, intentionat, se arunca pe spate ori lateral, probabil eu sunt vinovata ca ma tot leganam cu el tinandu-l in poala, si acu copilul repeta figura singurel, uneori isi leagana doar capusorul, alteori se arunca cu totul cand e lasat in fundulet...
vorbeati de carnita si ou...noi am renuntat pe moment la galbenus, desi mananca cu pofta pireul cu galbenus, vomita toata ziua dupa ce-l papa, ori noi nu am avut niciodata problema asta, nu stiu, probabil nu-i prieste..
iar despre dormitul in timpul zilei, cam 3o min dupa fiecare masa, rar cand doarme mai mult...pana si afara a incetat sa mai doarma, sta cu ochisorii bunghiti, nimic sa nu-i scape...
o duminica frumoasa va doresc si sanatate celor bolnaviori...
Iulia si puiutul Adrian {o2.1o.2oo4}http://community.webshots.com/user/adrienut
loreema24 spune:
Va invitam la Bebelusi de sept - oct 2004 43 !
Am reusit si eu singurica - singurica !
Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24