Bebelusi de sept-oct 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mcm, vad ca s-a mai oprit ploaia, dar nu stiu ce gratar va iese azi ca tot asa anunta vremea, numai daca mergeti la cineva la curte nu pe camp.
Cat despre apa marii, depinde foarte mult de la an la an. Au fost ani in care a fost calda din mai, si ani (ca cel trecut) cand la sfarsitul lui iulie nu avea 20 de grade.
Si eu as vrea tare mult sa merg la mare anul asta, dar daca merg (asta daca o sa castig la loto sa-mi iau masina....) ma gendeam spre sfarsitul lui august.
Acum despre statiuni ce sa-ti zic, eu de regula merg in Neptun-Olimp. Am fost o singura data in Saturn si anul trecut la Mamaia. Saturnul nu mi-a placut absolut deloc pentru ca e ca un sat, oras, ma rog, nu are nimic de statiune in el, nu m-am simtit in concediu.
Iar Mamaia e super aglomerata, nu ai loc sa mergi pe faleza aia seara, dar, foarte important zic eu, mai ales pentru copii, este portiunea aia de apa foarte-foarte mica unde poti pune copilul fara grija. Daaaar, sa nu uitam porcaria de alge care se strang aici, daca ai ghinionul sa dai de ele. Ca nesimtitele alea se inmultesc imediat ce se incalzeste apa. Si sunt muuuulte.
Sincer, eu daca ajung la mare anul asta o sa o balacesc fie la piscina, fie in bazinut din acela gonflabil, in care poti pune si apa sa se incalzeasca.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Of, am uitat!
Fetelor care puneti ceapa verde si usturoi le si pasati in legume sau doar la fiert? Eu am mai pus doar la fiert ceapa obisnuita si Alexandra nu a mancat.
Si a dat vreuna dintre voi mamaliguta cu braza din comert? Mi-a zis o fata ca i-a dat la bb ei cu branza de la Dorna (Perlute cu smantana, sau ceva de genul asta...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna, dragelor!
Si la noi e foarte urit si miine trebuia sa mergem si noi la tara. Aici, la o saptamina dupa Paste, se merge la cimitire pentru cinstirea mortilor. Dar e cam racoare si umed, nici nu stiu.
Ionela, multa-multa sanatate, sa treaca cit mai repede!!!
Pufymic, mersi de aprecieri. Sa stii ca nu e asa grasuleana, are 8450 gr la 8 luni, deci cu 1 kg mai supla decit Alessio. Dar e fetita, siluea, chestii, nu?
Mihaela, Aissa, felicitari pt performantele fetitelor voastre. La mai mare!
Am vazut toate poze nou si tare mi-au placut bebelusii!!!
Se pare ca noi avem cel mai ciudat program de mincare. La 6-7 dim. - lapte de la sursa, la 9 - cereale cu lingurita, la 14 - legume cu galbenus de la oul de prepelita (IN FIECARE ZI) si carne, peste o zi, la 18 - fructe si la 20.30 - iarasi terci. Dupa fiecare masa - lapte. De obicei, se mai trezeste noaptea pt laptic.
Herra, noua medicul ne-a zis ca in cazul in care va fi soare in mai - se va reduce din vit D, iar vara (daca va fi mult soare) nu se va administra.

la mamici si bebici!!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Aissa, ai lipit fata cu Superglue de canapea ca sa ne simtim noi prost, ca ai nostri, mai mari,(si barbati, pe deasupra....sau asta o fi cauza?!) nu nu stau singurei in picioare?!

Ana, eu l-am lasat singurel (fara mine adica!) pe Licurici o zi intreaga in ianuarie, deci pe la 4-5 luni, cand am fost la ski. Am plecat dimineata si ne-am intors pe la 5-6. A stat cu nasa si s-au inteles super. Sincer, credeam ca o sa mor de dor. Dar... spre surpriza mea nu am fost deloc isterizata sau ... ma rog... m-am simtit relaxata!

Cu vigantolul...noua ne-a zis deocamdata sa reducem, incepand dinmai, de la 3 la 2 picaturi. Cred ca e bine sa-l vada medicul inainte pe bebe, ca sa stie in ce stadiu e cu fontanele...alea alea!

Ionela, sanatate multa pentru amandoi si... apropos de ce se faca in Anglia...nu dai mataluta opetrecere... sa scape si puiutii nostri mai usor?!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Dixie, mama, nu te mai simti vinovata... si, daca gasesti, lasa copilu' si cu altcineva si mai respira si tu... ca daca esti asa de obosita si stresata e normal sa nu ai o stare grozava si...sa o transmiti si copilului. Eu am avut noroc ca licuriciul sa nu vrea in brate, sau numai la mami, sa nu fie plangacios... si, sincer, cateodata tot imi venea sa-mi iau lumea in cap. Si atunci il lasam cu tati si plecam o ora- doua la cumparaturi!
Inca o data... lasa deoparte chestiile astea cu vina ca nici copilului nu-i face bine sa fie numai cu mami toata ziua!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Angela, crede-ma, ca daca nu o punea Tony de mai multe ori credeam ca a fost o intamplare. Dar el a luat-o de acolo, a pus-o iar si a stat. Am incercat si eu acum dimineata si dupa o secunda era pe vine sau in fund. Zau daca stiu cum a reusit ieri, oricum a stat destul de bine. Daca se observa, in una din poze se vede cum strange degetele de la picioare sa se agate de cuvertura. Statea sprijinita de spatar dar dreapta si lipita, nu inclinata.
Lasa ca mai avem si noi multe pe care nu le facem, dar uite, ca incet-incet isi dau drumul toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Va multumesc frumos pt. sustinere! Ieri si azi noapte (n-am inchis un ochi) au fost cele mai criminale momente, insa, cu ajutorul lui D-zeu au trecut cu bine!... Dragul de Alex, ca un om mare se poarta, parca ar sti ca e mamaica bolnavioara, e asa cuminte, mananca bine, e un ingeras ce sa mai zic...

Cat despre petrecere: eu va invit cu drag la mine, insa dupa ce se mai trag bubitele un pic, pt ca altfel va sperii copiii!Aseara m-a vazut asta mic cu fata in lumina si l-a apucat un plans!!! Pana nu i-am vorbit, sa-si dea seama ca sunt eu, nu s-a potolit! Va dati seama ce desfigurata pot fi!!! Oricum, vorba lui danyce, cand o sa scap, o sa scap de toate, de o sa zic ca m-am nascut din nou!

Ca sa nu mai zic ca marea surpriza e ca a facut si sotul meu, cu toate ca a avut si in clasa I. Nu mai stiu ce sa cred!

V-am vazut pozele noi... va dati seama ce copii mari avem??? Cum le zic ei pe toate, deja merg de-a busilea... CEA MAI MARE FERICIRE E SA FII "MAMA"!!!! Restul..."vanare de vant"... Hai ca boala m-a facut sa fiu "poiata"...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

multumesc pentru raspunsurile in legatura cu Vigantolul.

mcm - eu am fost destul de des in Eforie Nord, si nu m-as duce cu Vlad; e f.f. aglomerat, probabil din cauza ca e o statiune mai ieftina ca Mamaia sau ca Neptun-Olimp; la Debarcader nu ai loc sa arunci un ac pe plaja, cearsaf langa cearsaf, moda aia cu cearsafurile aproape lipite, muzica urla, miros de peste si ulei refolosit, intr-un cuvant cam tiganeala...

eu as prefera un loc mai linistit, chiar daca seamana a sat; de fapt as prefera o plaja pustie, numai pentru noi; poate de aceea ma si simt atat de bine ACUM la mare, ca nu e nici aglomerat si nici caldura aia torida...

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna mamici!

LA MULTI ANI Tristan si Alexandru!Aissa felicitari pentru gazuca mica!!!

Geo sper sa fie numai lene!

Ionela sanatate si la tati!

Noi ne laudam cu maraiala la maxim!!!Urla non-stop copilul asta de-mi face urechile varza!!Si numai pe jos e bine....in picioare...

Pupici....fug ca e la priza!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei!

cred ca am reusit sa pun cateva poze noi!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

poze de la mare

Mergi la inceput