Bebelusi de sept-oct 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mai fetelor, gasesc 4 pagini dupa atata lipsa net si forum blocat.. si ma fac vinovata de mesajul asta solitar in oceanul de povesti necitite.. iertare
Vreau sa urez SANATATE Ionelei , sa treceti mai repede si intr-o forma usoara peste aceste momente ... si LA MULTI ANI! sarbatoritilor acestor zile!!!! Apoi sa va zic ca azi am plecat la coafor sa-mi fac suvite si sa-mi tai varfurile si am ajuns ca "varfurile" sa aiba vreo 10 cm iar suvitele sa le aman o luna jumate (ca parul era distrus, nu mai fusesem dinainte de sarcina)... deci m-am tunsssss . Poate par profana cu vesti din astea si din nou iertare...
Fug la somn ca mi-e si rau si somn si tre' sa fiu fresh maine ca am intalnirea de 10 ani de la termin. liceului.
Pupici multi de tot tuturor flacailor si domnisoarelor, precum si parintilor lor! Aveti grija de voi...

Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut!

Bantui si io p-aici fara somn (adica somn ar fi, dar am avut ceva de lucru si a trebuit sa stau sa termin) si vazand ca mai am un pic pana la a fi avansata in clasa treistele mi-am zis ca nu se face sa nu mai pun un mesaj, nu?

Asa deci, va zic noapte buna si we placut daca nu ne mai citim maine.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, fetelor,

Vin si eu dupa ce s-a culcat toata lumeaDar asta e, de cand a aparut tati acasa suntem si mai busy decat de obicei. Ieri am avut o tura de musafiri si o lectie de croitorie ( pe bune, dar ma distrez cand ma gandesc ce happy eram eu ca am reusit sa cos drept din prima cu masina mea care a stat in cutie pana acum si pe care nu am indraznit sa o folosesc, dar am descoperit ieri ca e asa de desteapta ca se descurca si singura ). Abia astept sa-mi iau maine reviste cu tipare si explicatii si sa vedeti ce ma pun eu cu burta pe cusut (ca pe carte n-am mai pus-o de ceva vreme) si o sa lucrez la garderoba de vara-toamna a Almei.
Azi am fost la cumparaturi si am pregatiti mici, frigarui si alte cele ca am mai avut alta tura de musafiri in seara asta (asta e, daca tati nostru e asa popular, se inghesuie toata lumea sa-l vada cand e pe acasa).Dar maine suntem in sfarsit singurei (adica fara vizite) si duminica ne prezentam la soacra cu cadouri ca e ziua mamei pe 8 mai aici.
Aissa, felicitari pentru performantele Alexandrei si multi pupici din partea noastra. E tare, tare scumpa!
Roandre, bravo si tie pentru Alexia mica! O sa vezi ce o sa ai de alergat dupa ea imediat. Eu ma gandesc cu groaza ca trebuie sa-mi asigur nu numai prizele, dar si treptele trebuie sa le ingradesc(de 2 ori: adica jos si la etaj, apoi la etaj si la mansarda). Si eu, mama paranoica ce sunt, mai vreau sa pun si aparatori la colturi de mobila si sa blochez sertarele care contin lucrusoare mai mult sau mai putin periculoase pentru ea. Cam peste o luna ma gandesc eu sa fie totul pus la punct ca nu se stie. Prizele as putea sa le pun la punct de pe acum ca ea mereu se intinde la ele cand e prin preajma (fie jos in living, fie in camera ei).Dar sanatosi sa fim , ca le facem noi pe toate.
Andora, nu te stresa ca o sa-si revina parul tau. Al meu e in stare foarte buna , dar nu-l mai suport ca ma trage Alma de el toata ziua, asa ca si eu sper sa ajung cat se poate de repede la coafor.
Ionella, insanatosire grabnica iti dorim si noi. Tocmai pentru ca toate au navalit pe tine acuma, o sa vezi ce bine o sa te simti cand o sa scapi de toate dintr-un sut.
Geo, si pe mine ma surprinde recomandarea cu usturoiul verde cu atat mai mult cu cat aici e interzis usturoiul bebelusilor asa mici (nu stiu insa de ce si o sa ma informez, iar usturoi verde nici nu am vazut pe piata, dar am eu in gradina.In ceea ce priveste statul in fundulet, nu te ingrijora ca si nepotica noastra (fiica cumnatei) are acum 9 luni si doar de vreo 2-3 saptamani poate sta singura in fund si nu a fost nici o problema. Si aceeasi fetita are 8 kg la varsta asta si iar nu e nici o problema.Daca o vezi pe Marjolein alaturi de Alma, iti vine sa juri ca Alma e mai marisoara ca varsta (ea avand cu mai bine de 2 luni si jumatate mai putin).
Ana_a, si eu zic ca poti sa-l lasi pe Stefan la inceput cate putin la soacra sau la mama ta si apoi din ce in ce mai mult si o sa vezi ca o sa te obisnuiesti. De nu ar fi socrii mei pe faza sa stea cu Alma de cate ori am nevoie, as ajunge bolundici la un moment dat. Eu i-am lasat de la inceput sa stea cu ea si acum lipsesc uneori cate o zi intreaga si nu are Alma nici o problema si nici eu mustrari de constiinta ca stiu ca e pe maini bune. Nu stiu cum va fi insa in noiembrie cand plec cu soacra in vacanta la Paris si o las pe ea cu sotul, bunicul si o matusa a sotului. Sunt tare curioasa ce va face comitetul asta de babysitteri.
Plec si eu la culcarica ca ma anunta sotul ca maine de fapt tot trebuie sa plecam in deplasare si nu stam toata ziua pe acasa, cum planuisem initial.Noapte buna si pupici,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

aissa - super pozicile.
Gata incerc si eu sa o pun in picioare maine , mai ales ca mergem la tara la o cununie civila unde mai gasim 3 bb intre 9 luni si 18 luni.

andora - exact asta vrea sa imi fac si eu la par, varfuri taiate si suvite, sa vad daca reusesc maine dimineata daca nu sapt viitoare sigur ajung si la coafor!

Mihaela - bravo pt fuga! Si tie rabdare multa ca de acum e teroare!

ana-a - Si Lori e f indragostita de masinuta! Cand am fost in satul de vacanta(C-ta) am invartit la roata aia cu premii "sa castig o jucarie pt fata" si am castigat o masinuta cu care s-a jucat 3 zile in continuu.

Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by herra

buna seara!

voi ce stiti despre reducerea dozei de vigantol daca sta la soare?
de exemplu, daca il tin 15 minute la soare, ii dau 3 picaturi in loc de 4 - parca asa mi-a spus pediatrul...

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Eu nu stiu nimic de asta dar intreb dr. cand ma duc iar sapt viitoare!

Ramona & Loreema

Mergi la inceput

Fetelor cred ca va plictisesc cu atatea mesaje la rand dar lipsesc si eu cateva ore si nu mai termin de citit cand ma intorc, si imi e mult mai usor sa raspund la fiecare mesaj in parte ca altfel va incurc(cum mi s-a intamplat deja).

Pe noi tati ne-a scos in seara asta la restaurant, deh a fost ziua fetii si a vrut sa ne faca o surpriza!
Am fost asa de incantata de idee ca am si uitat ca trebuia sa vorbesc cu mama pe net in seara asta.

Ramona & Loreema

Mergi la inceput

CE UITUCA SUNT , CRED CA OBOSEALA E DE VINA !

LA MULTI ANI ! Tristan si Alexandru Andrei

Ramona & Loreema

Mergi la inceput

Eu deja sunt in picioare! Week-end placut ca pana diseara nu cred ca mai intru!

Ramona & Loreema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Buna dimineata, si eu sunt in picioare. Fata a papat masa 1, supa e deja pe foc si acum ar trebui sa calc dar mi-e lene.

LA MULTI ANI! Tristan si Alexandru!

Fetelor, ma bucur ca v-au placut pozele mele. Pentru mine a fost o surpriza imensa. Cand am iesit de la dus l-am gasit pe Tony ca o pusese asa si ea statea si radea la el (cu mainile in gura, of course). Era rezemata de spatar. Eu am mai incercat sa o pun, dar invers, sa se tina de canapea si ea lua mainile ca sa "bata" florile alea ca tare nu-s cuminti si i se inmuiau picioarele. Cand am vazut-o cum sta ma blocasem, nici nu indrazneam sa ma misc sa iau aparatul, apoi am facut cateva poze si am realizat ca nu era setata si data sa apara pe foto si atunci a mai pus-o Tony o data si am facut al doilea rand de poze cu data.
Si v-am zis, tot ce a invatat parca la Tony s-a materializat, intorsul, statul in fundulet (asa cum sta, adica in carut excelent, pe pat mai cade cand se intinde dupa jucarii).
Acum de exemplu, trebuie sa iau tot ce e in patut la picioarele ei (jucarii, pompa de nas, gelul de gingii le tineam acolo sa-mi fie la indemana) pentru ca nu mai sta deloc intr-o singura pozitie; ba chiar doarme si pe o parte de cateva zile, lucru pe care eu il incercasem de mult, cu prosoape la spate...si mi-a fost imposibil sa o invat.
Va pup deocamdata, sigur mai vorbim azi ca e tare urat afara. Numai sa n-am surprize ca ieri sa nu-mi mearga netul...

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Nu-mi vine sa cred cat de tare ploua afara, noi programasem o iesire la gratar azi sa terminam mielul pe care l-am cumparat de Pasti si nu l-am terminat.....nici nu stiu cum ajungem la masina cu bb pe ploaia asta.

danyce tare mi-ar place sa-i cos si eu hainutze bebelinei, in special rochitze dar uite ca de mine nu se lipeste deloc croitoria....

Si noua ne-a recomandar dr. usturoi de la 8 luni. Nu in cantitate mare si nu iute, probabil cel verde e ideal.

Iarasi vin cu o intrebare - eu as vrea sa merg la mare cu bb luna viitoare dar sotul zice ca s-ar putea sa fie apa cam rece. Eu n-am fost niciodata la mare in luna iunie, doar iulie si august si nu stiu cum ar putea fi apa in iunie. Neaparat vreau s-o balacesc pe bebelina ca-i place tare mult. Cineva mi-a recomandat sa merg in Saturn ca-i mai linistit dar eu n-am fost niciodata acolo si nu stiu cum e, inclin spre Eforie Nord.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput