Aspirante optimiste (132)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Lachi, ce veste buna!
Deci n-ai de ce sa-ti faci griji cu FIV-ul.
Pana la urma te-ai programat? Unde, cand?
Sorry, eu prea am mai intrat in ultima vreme si nu stiu (mi-am si facut un nick nou, "Emi si mami" nu mai reflecta corect realitatea ).
Multa bafta,

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata!
Lachi, din tot sufletul ma bucur ca ai gasit raspunsurile de care aveai nevoie. Toate la vremea lor, nu ? (ranjetul este pt. "si bb tot la vremea lui" da' cand frate, ca imbatranesc?)

Gagici, eu propun sa incercam (macar) ne revenim din toropeala-amorteala-iritarea asta care ne-a cuprins pe toate. In fond, fiecare scrie ce poate, cand poate, ce simte...
De ce n-am mai scris eu? Pt. ca intr-adevar ma aflu la o cotitura. Pt. ca sper din tot sufletul sa se intample o minune cereasca, ca voi toate, de altfel. Pt. ca m-am cam trezit singura pe front. Si la mine nu functioneaza chestia aia cu duhul sfant. Sa va spun ca al meu a luat-o razna...? Acum stiti.

Mai demult, Adar (una dintre intemeietoarele acestui topic) spunea ceva de genul "fara pesimisme, sus cu optimismul! Dar ce sa fac, daca io sunt mai plangacioasa? Am eu o vorba, cad, imi julesc genunchii, apoi imi trag mucii (scuze) si... mergem mai departe.

Cred ca pesimismul si-a cam pus amprenta pe noi toate... Propun sa nu ne pierdem una pe cealalta. Toate stiti ca aici este probabil singurul loc unde gasim adevarata intelegere a situatiei, a necazului, a neputintei. Da, si eu vad la tot pasul gravide, bblushi, mamici, tatici... Aici v-am gasit pe voi, adevaratele mele prietene, de suflet.

Scuze daca am fost siropoasa. Un lucru trebuie sa va spun: va iubesc pe toate.

Hai pa, si va astept, cu bune sau cu mai putin bune.

On topic: ziua 10 CM. Astept o minune.

Astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Eu super optimista si chiar daca unele sunt suparate pe mine pt ce am spus, nu am sa-mi iau nicioadata jucariile sa plec, fiinca aici sunt de 2 ani si nimeni nu ma goneste, decat poate la mamici.

O zi buna.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna dimineata fete dragi.
Am revenit si eu pe aici.V-a fost dor de mine?ca mie f.mult.
Va pupic dulce, dulce.
Acum vreau sa citesc ce ati scris, ca am pierdut cam mult.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Saluti!
ce vreme minunata! a venit toamna! las' ca-i bine, ca cica toamna sunt mai multe reusite la fiv!
Raluca eu voi face fiv in iulie la Medsana (daca nu divortez pana atunci, ca tare rau a luat-o razna si al meu sot cu capul si, daca divortez, tot o sa fac, vad io cu cine ca oricum am toate injectiile cumparate si benutii pusi de-o parte).
Tumpi, draga io n-am nici o suparare cu tine si cu nimeni...nici nu mai tin minte cine a scris ca, cauta informatii si da doar de "pupici", "subscriu", etc. si nici nu ma intereseaza. Fiecare sa scrie ce simte si ce vrea atata timp cat nu ataca direct pe cineva. Iar de mesaje total inutile eu zic sa-i lasam pe moderatori sa se pronunte si sa faca ce cred ei de cuviinta cu ele. Si in legatura cu informatii stricte, tot ei, moderatorii, au creat un link - subiecte fierbinti, unde sunt grupate pe subiecte, tot felul de informatii, asta pentru cele care nu stiu unde sa caute strict informatii a... si inca o sugestie tot pentru ele: intrebati mai fratilor daca vreti sa stiti ceva anume si vi se va raspunde! Nu mai pretindeti ca sunteti obligate sa lecturati zeci de pagini "cu tampenii" ca sa dati de o informatie utila!
Cate un puuuuuuuupiiiiiiiic pentru fiecare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutelor!
Na, hai ca parca mai incepe sa se miste lumea pe la sectiunea asta.
Gogosarel,bine ai revenit pe la noi! Si mie mi-a fiost dor de tine.
Lachi, bine mama ca ai gasit tu raspunsul, ca eu zic ca dupa cate ai patimit, mai ai un pic si concurezi cu doctorii, zau asa! Nu as vrea si la nimeni nu doresc sa treaca prin ceea ca ai trecut tu. Fii tare si ai sa vezi ca iti reuseste FIV-ul!
Laurici, pe unde esti?
Vale, salutari!
Eu, nu stiu exact in ce zi sunt, doar ca ar trebui sa cam soseasca rushii. Astept cu nerabdare venirea lor, dar sa stiti ca am rabdare si noua luni de acum incolo, daca chiar vor sa-mi puna nervii la incercare. Ce gandire am, va place? Poate doar o minune sa se intample, ca sa fie asa.
Hai ca ma duc sa mai muncesc un pic .
Pe mai tarziu!
Va pupic dulce pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Informatie: cine o cauta pe laurici o gaseste la endometru.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Lachi ma bucur mult, mult de tot pentru tine. Bine ca ai aflat in sfarsit de unde ti se tragea rezultatul ciudat.Iti tin pumnii stransi pentru FIV si un pupic mare mare de tot pentru tine.
Eu sunt in ziua 23 si ma simt cam nasol , daca pana acum aveam impresia ca am ramas insarcinata ,azi nu mai am impresia asta , cred ca or sa ma napadeasca rushii la timp.

Fetele eu tot va pup pe toate chiar daca nu va convine
Aveti salutari si de la Mihaela.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Danezo stiu ca te bucuri, tocmai de aceea am postat sa vada fetele care stiu prin ce am trecut (25.000.000 lei am dat doar pe masina busita), prin ce am trecut si cat de cretini sunt unii medici, le-am dat si idei cand le-am spus ca m-oi fi nascut cu asta si ei au spus ca nuuuu ca eram moarta de mult sau supermalformata....dar nici un bou nu s-a gandit ca m-oi fi nascut cu anticorpi si ca poate mama mea a avut alte treburi dupa ce m-a nascut decat sa-mi faca tot istoricul ei medical din copilarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna fetele frumoase!

mie-mi place si vremea asta atata timp cat e verde natura si nu-i frig afara

fetele frumoase, io-s asa de obosita ca sunt zapacita si la kap de oboseala, am impresia ca trebuie sa-mi resuscitez creierul, si am si stiva de treaba, intru mai tarzior

Mergi la inceput