Aspirante optimiste (132)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Asta cu TPC-ul e o analiza...cam fara rost dupa parerea mea.
Sau poate nu asta e cuvantul.
Pe mine ma streseaza cumplit.
Ok..ai TPC negativ. Prin tratament nu se poate schimba asta. Am auzit niste tratamente naturiste..dar destul de ambiguu.
Asta inseamna ca trebuie sa te indrepti spre inseminare sau FIV.
Dar odata ce am ramas insarcinata cu al meu sotz, vine dr. si-mi spune ca deodata nu se mai poate. Aciditate, glera stiu cum.
Dar sunt cazuri si nu putine la nr. care au ramas cu acest TPC negativ.
E de ajuns 1 sa scape si sa ajunga unde trebuie. Si gata..bebe e pe drum. Usor de zis si de scris.
Dar la ce sa-l fac, daca tot nu pot schimba nimic?
Ma rog, poate e o aberatie, dar sincer..mie imi pare rau, sincer, ca am facut analiza asta.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutele mele aspirante, cam putine la numar, dar asta este!
Lauriciiiii? pe unde umbli?
Eu sunt in asteptarea rushilor, sani durerosi, deci cateva semne clare de venirea rushilor, cel putin in cazul meu. Acum ramane de vazut cand au de gand sa vina.

Eu va pupacesc din mers si va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Anca, daca s-a intamplat o data sa ramai, asa cum spui si tu se poate intampla din nou, dar din pacate nu se prea intampla cand ne dorim noi
Cine stie poate intr-o zi se va intampla o

If hope were not, heart would break.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna fetele frumoase

asteraky chiar daca faci o pauza (poate asta inseamna punct mort?) poti sa faci niste investigatii, e nevoie de timp si bani, si eu sunt intr-un punct mort, ma stoarce povestea asta cu mama, nu vreau sa ma vait inca o data, asta este, dar m-am surprins vorbind cu o prietena despre pampersi. Numai ca ea vorbea de pampersi de copii iar eu de pampersi de oameni mari! Dar nu renunt la gandul de a avea un bb, nu ma las, il fac si la 45 de ani daca nu pana atunci, zau, si infond, o sa am experienta la pus pampersi, nu?

georgi putine dar ne inmultim, ka vom avea bb-i, nu?

lachi stii proverbul ala "cainii latra, satra trece"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

hai ca intru si eu sa va salut, cu toate ca am zis ca nu mai scriu la "aspirante", si cu toate ca postarea mea nu include informatii importante...
... doar un si o
... si indemnul sa nu renuntati !

va pupa,

o aspiranta la ... menopauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

INFORMATIE (mai mult sau mai putin importanta):
Anticorpii Treponema Pallidum (TPHA) se transmit de la mama la fat= cine a avut odata sifilis si s-a tratat complet si definitiv si are apoi un copil, nu il naste cu sifilis congenital dar il naste cu anticorpi + copilul va avea TPHA pozitiv chiar daca nu a avut niciodata sifilis (VDRL pozitiv) si chiar daca e perfect sanatos = am aflat si eu dupa luni de framantari ca nu am avut niciodata sifilis, de aceea mi-a iesit tot timpul VDRL negativ cu TPHA pozitiv, fara sa stiu ca as fi avut sifilis si fara sa fac vreun tratament. Mama mea cand avea 5 ani, imediat dupa razboi s-a internat in spital cu hepatita si a iesit cu scarlatina si sifilis; medicii i-au dat diagnostic de sifilis congenital cu 3 semne de intrebare, pentru ca parintii ei nu avea nici unul si pentru ca la varsta ei era de neconceput sa il ia pe cale sexuala; deci l-a dobandit in spital; a facut tratament injectabil vreao 4 ani, din cand in cand, pana cand s-a vindecat complet. Cand m-a nascut pe mine nu mai avea de mult ( de vreo 20 de ani) dar avea anticorpi, normal, pe care i-am mostenit io si care mi-au iesit la analiza acum... Acum cateva zile i-am marturisit rusinata mamei mele ca am avut candva sifilis (pentru ca m-a framantat tot timpul), nu stiu cand si nu stiu nici cum m-am tratat si ea mi-a spus ca nu am avut si mi-a si trimis fise de ale ei din spital care dovedesc ce v-am spus.
Acum imi explic de ce mi-au lasat toti medicii impresia ca nu ma cred cand le spuneam ca io habar nu am cand am avut si cum l-am tratat: pentru ca nu se trateaza chiar asa usor... Deci daca voi avea un copil... voi duce traditia familiei mai departe... si el se va naste cu anticorpi!

Revenim cand vom avea alte stiri mai mult sau mai putin importante!
Fara pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

lachi ce bine imi pare ca ai gasit raspunsul, frate, cred ca mi-ar fi crescut 1000 de fire albe daca as fi trecut prin ce ai patzit tu! mey, dar doctorii, bata-i vina, nu trebuiau sa stie chestiile astea?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

pfuuuu,ce aveti oameni buni?Fluviul aspirante optimiste incepe sa sece sau cum?
iete ca scriu io,n-am informatii stiintifice verificate,alea,alea da io tot scriu,ca-s capoasa ce sa-i faci!
cu pupicuri,floricele,imbratisari,etc,etc...
ashea,acu sa zic,iau saracia aia de utrogestan dupa ce am facut pregnilu,am prestat corect stati linistite,vaz ca temperatura e la 37,mai mult nu are de gand sa urce vaz,nesimtita de ea
Bey,apropo va duceti careva la intilneala de la Cimpulung?ce as vrea sa vin si io da nu stiu daca pootpoate,poate...
hai ca va pupez si sa ma intelegeti ca nu mai am timp ca altfel scriam si io mai des.
paaaa

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Laura, ma bucur ca nu te mai framanti. Curios e ca nu ti-a explicat nimeni pana acum. Ma refer la dr.

Oricum, ti-ai luat o piatra de pe inima.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Pai cretinii de doctori nu m-au crezut cred ca io habar n-am de nimic, eu nu stiam de mama, ca si ea ce sa-mi spuna ca a avut de la 5 ani pana la 10 si s-a tratat in copilarie?!? Si doctorii or fi crezut ca am avut si nu vreau sa spun, dar pe bune am facut o retrospectiva in lunile astea, mi-am facut un calcul si am ajuns la concluzia ca l-am luat pe la 18 ani...ca io dupa aceea am tot facut VDRL-ul ca am lucrat 10 ani in invatamant si nu ma lasa sa intru in noul an scolar fara analizele facute. Si dupa aceea iar l-am tot facut...ma rog... acum am aflat si eu ca asta nu se trateaza intamplator odata cu alta afectiune. Eu i-am intrebat daca nu m-oi fi nascut cu sifilis congenital si am fost tratata fara sa stiu si mi-au spus ca nu, ca ori muream ori aveam malformatii... si acuma voi m-ati vazut,,malformata nu sunt, "hiperformata" da! Si nici nu stiam ca a avut mama in copilarie! Am fisa medicala de cand m-am nascut si eram normala, nu m-am nascut cu sifilis! Nu m-au crezut, e clar!

Mergi la inceput