Aspirante optimiste (132)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Mai fetelor, ce cu vremea asta ? Am inghetat de frig.......Eu sunt cu treaba pana peste cap, dar am intrat sa va salut si sa va spun ca n-am parasit corabia aspirantelor ! ( si am asa un sentiment ca nici nu o voi parasi vreodata )

Lachi, bravo fata ca te-ai lamurit !

Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

fetele

Revin printre voi dupa o perioada in care mi-am propus sa nu mai scriu,dar numai pentru ca am vrut sa iau o pauza.

Mi-as dori sa fie din nou la "aspirante" atmosfera care a fost candva,pentru ca acum mi se pare ca-i cam multa liniste.

Nu cred ca v-am spus,dar noua ni s-a propus fiv in toamna,iar acum caut si citesc tot ceea ce prind referitor la fiv.Am mari emotii,in primul rand privind stimularea,iar in al doilea rand privind sansa de reusita.Oricum, cu Dumnezeu inainte!

Va pupic pe toate si sper sa auzim cat mai curand de

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Flori, imi pare rau ca altfel nu se poate, dar asta e! Se mai fac copiii si prin fiv! Eu studiez de prin iulie anul trecut si iti pot sta la dispozitie cu informatii pe PM sau la topicul destinat fetelor care fac FIV... Faci fivul in Ro sau unde?
Sa nu fii necajita pentru ca sunt unele fete, saracele de ele, mai pedepsite de soarta decat noi, care nu pot face nici macar fiv, pentru ca unii cretini de doctori le-au scos ovarele odata cu chistul, fara sa le intrebe macar! Intotdeauna exista oameni mai nefericiti decat noi, de aceea trebuie sa fim multumite ca avem cat avem si sa incercam sa-i ajutam pe cei cu adevarat fara sansa! Sunt oameni care saracii pentru a avea un copil au nevoie de donatori (ceea ce eu pe bune n-as face - nu ca nu as dona, nu as face fiv cu ovocite donate sau cu sperma de la donator - as adopta mai degraba un copil orfan)

Mergi la inceput

Lachi fata.Nu sunt suparata deloc,pui!De mult ma gandeam la fiv,dar nu am vrut sa propun eu medicului.Cand ni s-a spus ca ne propun un implant,sincer mi-am dorit sa fie vorba de fiv,pt ca m-a innebunit asteptarea asta.
Numai ca,vezi tu,nu poti sa treci prin asta fara sa ai emotii.

P.S.tocmai mi-a venit in cap sa intreb ceva,dar o sa postez intrebarea la fiv.

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Florei,scumpa,ma bucur ca te-ai hotarit sa faci fiv.Si eu o sa incerc ,dar mai intai astept sa ajung inapoi acasa la NY sa vad cum s-a vindecat uterul meu dupa histeroscopia de acu 3 saptamani.Intrew timp imi rasfat nepotica cea mica de aproape 9 luni...careia i promit sa o cadorisesc cu o verisoara pe anul viitor .

Va pupicesc pe toate.

Mergi la inceput

Delia .Multi pupici nepotelei si vezi sa te tii de promisiune:sa-i faci cat mai repede o verisoara!

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eeee,parca se schimba treaba,apar oamenii mai relaxati,alea,alea,ashea da!brava fetili!asa va vreau!
raport:ziua 17,temperatura 37,tot inainte!
Bey lachi,ce-i femeie,io stiu ca esti dusa cu capu,da chiar sa te gindesti la divort?las ca tre sa se rezolve,e si el saracu stresat,intelege-l,are si o virsta..na!
flori,eu zic totusi ca te grabesti cu fiv-ul,tu nici macar nu ti-ai facut toate analizele posibile si te-au trimis la fiv?eu zic cind vi in tara sa-ti faci programare la un dr. k lumea,ii exlici ce si cum si vezi ce zice.parerea mea,nu da
georgiana,pup fata
dana,ce zice marea?ii e dor de mine?k io mor de dorul ei!
mirela,femeie ai murit,nu mai dai nici un semn de viata?
mura,beey,m-ai uitat cu,cura aia?nu vreai sa fiu si io mumoasa ca tine?
ioana,anca va pupa fata!
restul gasca?
va pup pe toate
moaaama cat am scris,nu-mi vine a crede!paaa

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Mei,Valentina,las-o pe Flori sa faca fiv cu mine,ca sa am la cine sa ma pling si eu si sa ma creada cand o fi vremea injectiilor.Fii fata de comitet...te rog mumos...ca altfel te intep si pe tine...caci o sa mi le fac singura si o sa imi dezvolt pana atunci latura sadica si pe cea masochista a personalitatii ca sa mi le pot face.asa ca....macar de lamentat sa am la cine...nu fi nentelegatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

na, acum cand m-am gandit sa vad pe ce parte ma doare, ma doare cand in staga cand in dreapta! zici ca joaca tenis ovarele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Vale, cred ca-i e dor, ca e cam agitata azi ,cred ca dupa turisti. E urat si frig afaranu-mi place deloc.
Ardit ori se produce ovulatia pe ambele parti ori ai racit si atunci te cam dor ovarele, ia vezi tu care-i treaba.
Relya ce mai faci in afara de munca?
Flori si eu zic sa vii in tara , te duci tu frumusel la un medic bun si vezi care-i treaba nu te arunca asa cu capul inainte la FIV .In primul rand tie iti trebuiesc niste analize facute ca lumea si pe urma daca este ceva ce necesita FIV-ul, asta e il faci.
Delia noi iti tinem pumnii pentru FIV, dar hai sa o incurajam pe Flori sa-si faca niste investigatii ca lumea si dupa aia ii tinem si ei pumnii pentru FIV daca este nevoie.
Pupacesc din nou fetele

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput