Aspirante optimiste (132)
Raspunsuri - Pagina 11
valentinag spune:
Delia,nu stiu bey sa ma mai gandesc,daca dai o spaga ceva![]()
ardit,te pomeni ca ovulezi pe ambele ovare de'acu!![]()
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
valentinag spune:
Danutza,las bey ca viu io acu la voi si sa vezi ce frumos se face,cind o sa ma vada marea,se incalzeste instantaneu
vezi daca anunta astia ca a crescut nivelul marii ashea cu vreun metru insemna ca am intrat io in apa,daca sunt inundatii serioase a intrat si domnu meu![]()
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
Delia21 spune:
De acord cu tine Dana,dar nici nu se poate Fiv daca nu ai in prealabil niste investigatii facute;e ca si cum am pune boii inaintea carului.Nu stiu cum e in alte parti,dar ma gandesc ca e la fel,se incepe cu niste analize hormonale,si se continua cu o investigatie laparoscopica si asa mai departe ca sa gaseasca cauzele infertilitatii caci in unele cazuri sunt tratabile,de exp daca ar fi doar o insuficienta hormonala.V-am pupicit si am fugit.
dana p. spune:
Vale, norocul meu ca stau la et 8 si n-ajunge apa pana la mine![]()

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
Delia21 spune:
Valentina-scumpilina,ajung la capitale vinerea asta ca sa-mi iau pasaportul cel nou,deci...daca ai fi disponibila...ne-am trata si noi cu ceva bun ...te tenteaza?Ar fi super sa vavad macar pe cateva dintre bucurestence

Tmihaela spune:
Buna fetelor.Am mai aparut si eu pe aici,nu am rezistat sa nu va salut.Eu sunt binisor datorita tratamentului pe care l-am inceput.Ma pregatesc pentru invazia rusilor si sa incep si cu Duphastonul poate poate se va lipi ceva la mine.
Mihaela
ardit spune:
mey fetelor adeca mi s-a dus toata energia din creer si a aparut la ovare?
ar fi culmea, io doar voiam sa vad daca ovulez in dreptul trompei stangi care-i infundata, dar poate nu e, ca sa stiu daca ma lupt sa
mai des
valentinag spune:
Ardit,baga mare,cat de mult si des,rau nu face,mai mult bine![]()
Delia sigur ca da,cind vi,dupa amiaza dimineata?trimite la fata Pm si vorbim.
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
Kariris spune:
Vale ai reusit sa ma faci sa rad pe ziua de azi.... ai o mina super azi! Asa e, e si el stresat, are o varsta si el..., fumeaza mult....si mai am si casa ipotecata...asa ca io zic ca nu mai divortam, oricum ne-am impacat; da' si io sunt a dracu si greu de suportat!
valentinag spune:
Bey,nus de ce da sunt intr-o pasa buna,desi motive nu prea am,k am avut de lucru,cacalaaau,vai capu meu cat am vb. azi si degeaba in marea majoritate a cazurilor
bey parca s-a prostit de tot lumea asta,sa mor daca nu!
Ieri,colac peste pupaza,vruse una sa se arunce dupa cladire,politie,salvare,alea,alea,pina la urma s-a razgindit
Speranta moare ultima!
Valentina
poze