Aspirante optimiste (132)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Delia,nu stiu bey sa ma mai gandesc,daca dai o spaga ceva
ardit,te pomeni ca ovulezi pe ambele ovare de'acu!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Danutza,las bey ca viu io acu la voi si sa vezi ce frumos se face,cind o sa ma vada marea,se incalzeste instantaneuvezi daca anunta astia ca a crescut nivelul marii ashea cu vreun metru insemna ca am intrat io in apa,daca sunt inundatii serioase a intrat si domnu meu

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

De acord cu tine Dana,dar nici nu se poate Fiv daca nu ai in prealabil niste investigatii facute;e ca si cum am pune boii inaintea carului.Nu stiu cum e in alte parti,dar ma gandesc ca e la fel,se incepe cu niste analize hormonale,si se continua cu o investigatie laparoscopica si asa mai departe ca sa gaseasca cauzele infertilitatii caci in unele cazuri sunt tratabile,de exp daca ar fi doar o insuficienta hormonala.V-am pupicit si am fugit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Vale, norocul meu ca stau la et 8 si n-ajunge apa pana la mine

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Valentina-scumpilina,ajung la capitale vinerea asta ca sa-mi iau pasaportul cel nou,deci...daca ai fi disponibila...ne-am trata si noi cu ceva bun ...te tenteaza?Ar fi super sa vavad macar pe cateva dintre bucurestence

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna fetelor.Am mai aparut si eu pe aici,nu am rezistat sa nu va salut.Eu sunt binisor datorita tratamentului pe care l-am inceput.Ma pregatesc pentru invazia rusilor si sa incep si cu Duphastonul poate poate se va lipi ceva la mine.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

mey fetelor adeca mi s-a dus toata energia din creer si a aparut la ovare? ar fi culmea, io doar voiam sa vad daca ovulez in dreptul trompei stangi care-i infundata, dar poate nu e, ca sa stiu daca ma lupt sa mai des

Mergi la inceput

Ardit,baga mare,cat de mult si des,rau nu face,mai mult bine
Delia sigur ca da,cind vi,dupa amiaza dimineata?trimite la fata Pm si vorbim.

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Vale ai reusit sa ma faci sa rad pe ziua de azi.... ai o mina super azi! Asa e, e si el stresat, are o varsta si el..., fumeaza mult....si mai am si casa ipotecata...asa ca io zic ca nu mai divortam, oricum ne-am impacat; da' si io sunt a dracu si greu de suportat!

Mergi la inceput

Bey,nus de ce da sunt intr-o pasa buna,desi motive nu prea am,k am avut de lucru,cacalaaau,vai capu meu cat am vb. azi si degeaba in marea majoritate a cazurilorbey parca s-a prostit de tot lumea asta,sa mor daca nu!
Ieri,colac peste pupaza,vruse una sa se arunce dupa cladire,politie,salvare,alea,alea,pina la urma s-a razgindit

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput