Aspirante optimiste (132)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello la voi
n-am mai intrat demult..ce faceti fetelor?
Valentina..ce faci tu iubita? pupik

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Lachi acum am citit si eu ce ai patit cu analizele. Bine ca s-a terminat totul cu bine acum. Nu-mi vine sa cred ca acei medici pe la care ai fost nu si-au dat seama care este problema. Cei care te-au indrumat spre aceste analize trebuiau sa stie. Altfel pe ce baza le interpreteaza si iau deciziile?
Ardit si pe mine ma doare in dreptul ovarelor in perioada ovulatiei. Poate ca o fi putin mai tare in vreo parte, dar in ambele parti simt acea tensiune sau durere.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Bey Mi,gata,gata sa te pun pe cutiile de lapte,disparuta in ceata!
Io fac foarte bine,cica!as vrea iocum ma stii nika nou,iau acu saracia aia de utrogestan si om videa ce oi mai face...
Astept una bucata fumeie,frumoasa si modesta sa iasa la apel!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

draga mea, azi am fost la dr T. am inceput monitorizarile. sunt in ziua 16 si mai merg vineri. nu am mai intrat ca am avut o oarecare depresie intelegi de ce..si mi-am dat seama cat timp am pierdut aiurea din cauza utrogestanului administrat prost!
mai mult, nu zic inca. cica daca il ratam pe bebe luna asta, ne vedem ptr laparo. (sper sa nu)
in rest..sunt bine..cu forte proaspete
cu ce te lauzi? de ce inca.nimik?
pupikkk
mi-era dor de tine

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Pai moi ti-am zis ca daca iei utro inainte de ovulatie o inhibi,o prosta dr. aia a ta.Io am facut pregnil,ca aveam chipurile un folicul bunut si a zis dr. sa nu-l pierdem daca tot il am,porma utrogestan,acu astept.De luna viitoare iau de stimulare,dac nu merge cu ovamit,alea,alea cica imi da menogon sau puregonsi fac 3 luni ashea,por'ma vorbim de inseminari...io stiu,o sa vedem...
cum ti s-a parut faimosul dr. T?

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Super de treaba! mi-a placut mult. s-a purtat super cu mine...
IMI PLACE..m-a cucerit

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Ai grija Mi!
bey,uitam si de cand ma tin sa te intreb,cum a ramas cu fetita aa care aveai grija de ea?a venit maica-sa?

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

hai k ai fost tare Valentina . am fost cu E (slabe sanse ;)) )
cu fetita s-a intamplat ca a venit matusa ei sa stea cu ea. mi-e dor de ea, dar ptr copil e mai bine asa. acum ne pregatim si noi de bebele nostru doar
pupik

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

AM revenit si eu pe lista aspirantelor, tot ca "aspiranta", dupa o lipsa de 2 saptamani.
Nu va spun decat RABDARE !! (fara tutun!) si fiti optimiste ! am auzit ca cine-si doreste cu atata ardoare un bebe Dumnezeu le ajuta!

Toate stiti ca stresul influenteaza foarte mult fertilitatea, asa ca mai bine ganditi-va ca vine vara, soare, ciripit de pasarele,poate si vacante (pentru cele mai fericite), si printre toate cele...vine si BB .
la toate "Aspirantele" si viitoarelor mamici!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Neata, fetili ! o zi buna sa aveti.

Danuta, saru'mana pentru intrebare. Nu mai fac nimic in rest. M-au napadit treburile din toate partile si n-am mai facut nimic pentru bebe. De trei saptamani ma chinui sa ajung la un enodocrinolog sa-si dea si el cu parerea daca-s stricata de tot sau nu si daca se mai poate repara ceva... dar n-am ajuns. Mi-e cam lehamite...dar trebuie ! Poate saptamana viitoare .

Relya

Mergi la inceput