Aspirante optimiste (132)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pup si eu fetele,caci nu le-am pupat de mult.eu sunt in vacanta la Deva si nu mi-e usor sa ma desprind de fina mea,fata sora-mii Giulia-nicole care are deja 8 luni si jumatate si e o scumpa...of,doamne,ce n-as da la anul pe timpu asta sa am si eu o giulie a mea care sa intinda bratele cand ma vede.Fug si revin. Ne puteti vedea la http://community.webshots.com/user/anne3321 la albumul "cresc in fiecare zi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Ardit sunt de acord cu propunerea ta. Ce importanta are numarul de mesaje trimise? Eu am sa incerc sa scriu cat mai putin si la obiect. Si de acum incolo va pup in gand

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna fetelor,sunt de acord cu Sorina,Ardit si Thea_M.Eu nu stiu foarte multe si nici nu stiam,dar datorita voua fetelor am invatat foarte multe de aici si sper sa mai invat.Dar aceasta atmosfera nu imi place si de aceea cred ca ar fi bine sa incerc sa ma abtin sa mai scriu.
Va pup pe toate si sper sa revina totul la normal.

Mihaela poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna fetele frumoase!

hello, eu zic ca nu are sens sa ne abtinem sa scriem, aici este un forum care traieste datorita noua, ce-ar fi sa ne luam toti jucarica si sa plecam, ar fi pustiu pe aici, naspa! eu o sa va plictisesc in continuare, la subiectul asta sau la altele, stati listinite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol78 spune:

Salutare !
Parerea mea este ca nici una nu m-a plictisit pana acum, si mai ales tu Ardit, cum puteti sa spuneti una ca asta?!!
Eu cred ca aici nu este doar un forum , ci un loc de intalnire si de relaxare intre,... cred ca pot sa spun prietene. Iar daca am discuta doar strict si la obiect ar deveni asa ca o intalnire de afaceri si nu ar mai fi loc de relaxare si de voie buna. Eu una nu prea scriu pentru ca nu pot intra decat seara cand nu prea mai e nimeni, dar abia astept sa va citesc, sa invat de la voi si sa ma bucur sau sa sufar alaturi de voi. Deci, din punctul meu de vedere pana acum era super OK!
Iepurila , te asteptam cu rezultate si impresii dupa HSG.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Top si eu cu detalii:
Investigatia nu e groaznica, doar neplacuta si incomoda.
Groaznic e insa rezultatul meu- nu se vede pe radiografie nici o bucatica din nici o trompa- se vede doar cavitatea uterina. Doctorita mea s-a crucit- deci nu se stie daca sunt obturate doar la capatul dinspre uter, sau ce o mai fi pe parcursul lor, ca nu se vad. Mi-a zis sa prestam luna asta la greu iar daca nu si nu imi da trimitere pt histeroscopie.
Cica a mai avut un caz fix ca al meu (ca e ciudat rau de tot) si imediat dupa HSG a ramas insarcinata. Explicatia pe care si-a dat-o a fost ca in timpul HSG-ului, la introducerea substantei de contrast s-a produs un spasm si substanta nu a patruns in trompe.
De ce mi se intampla tocmai mie?
Va pupicesc si astept impresii

Eu, iepurica

Mergi la inceput

iepurila am citit si eu despre spasmul asta, la mine insa s-a cam confirmat si la histeroscopie, dar pentru mine ambele proceduri au fost cam nashpa, la HSG v-am povestit ca m-a chinuit doctorul, iar la histeroscopie, mi-au facut anestezie doar pentru investigatie, din pacate, nu au putut intra in cavitatea uterina din cauza unei aderente, si au fost nevoiti sa o opereze pe loc, anestezia nu era suficienta si a durut al dreaku, deci puteam si ai sa fac un spasm, ca pe urma au intrat in cavitatea uterina (este roz bombon!) si trompa era obturata.

nicol

stiti ce? pe papagal il cheama keke si am descoperit ca danseaza!!!!

Mergi la inceput

Ardit, da la HSG nu au vazut aderenta din cavitatea uterina? Sau s-a dezvoltat intre cele doua investigatii? Ma sperii!!!!

Eu, iepurica

Mergi la inceput

la HSG nu cred ca se pot vedea prea bine aderentele, era o aderenta chiar la iesirea din col spre uter, de fapt cam chiar in col, nu are cum sa se faca o aderanta asa din senin, chiar daca la mine a trecut 1 an intre HSG si histeroscopie. Aderentele se fac de la operatii suferite sau chiuretaje (iar eu am unul la activ + o operatie de SE) asa ca nu trebuie sa te sperii de asa ceva! la mine cel mai probabil aderenta a lasat sa intre lichidul de contrast in uter la HSG (pentru ca normal ca nu obtura complet iesirea din col) dar a facut ca intrarea in uter prin col sa fie prea mica, si au trebuit sa o opereze, in primul rand ca nu e normal sa fie asa, pentru ca spermatozoizii ar fi fost opriti sa intre ca lumea in uter, si in al doilea rand, ca sa intre camera video pentru histeroscopie, procedura a fost complet nedureroasa (cu exceptia taierii aderentei respective) pentru ca mi s-a facut o anestezie locala.

Mergi la inceput

Multumesc mult Ardit pt explicatii. Daca mai am nevoie de detalii pot sa-ti scriu un Pm? (Nu chiar acum ca nu vreau sa ma gandesc la asta, mai peste cateva saptamani)

Eu, iepurica

Mergi la inceput