Aspirante optimiste (132)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Eu am intrat sa ve salut si sa va pup. Ca vesti nu am. De-abia maine vin si eu cu vesti, intrebari, nelamuriri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Iepurila bafta maine! Sa nu te doara ca atunci e in regula.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

salutare fete optimiste
nu fiti suparate fiinca se mai pierd mesaje, credeti oare ca adminilor le e usor si ca le face placere?ganditi-va doar ca in spatele acestui forum care pt noi e un refugiu, o a doua casa a nostra, sau cum vreti voi sa-l catalogati se afla doi oameni minunati care incearca sa faca in asa fel incat noi sa avem mai multe informatii, sa faca tot posibilul sa mearga cat mai bine DC-ul si cate si mai cate.Asta e, se mai intampla si astfel de erori,nici lor nu le convine situatia, va asigur.

Va urez o zi buna si fiti mai bune si mai intelegatoare cu cei din jurul nostru.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Tmihaela, imi pare bine ca e totul OK, sper sa vii si cu vesti bune curand
Despre duphaston pot spune ca si eu tot in zilele 16-25 l-am luat

If hope were not, heart would break.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Tumpi mea culpa.Imi cer scuze. Ai dreptate.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Sorina 7 ai intreg suportul meu...eu n-as vrea sa pleci, si eu sunt sigura ca, cu riscul de a ajunge la 10.000 de mesaje,...tot nu ma las!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

ne miram ca sunt probleme cu forumul?ca ne dispar mesajele?saracele servere cat credeti ca suporta si ele?
Ii dau perfecta dreptate Ancai W, fiinca uneori se scriu doar de dragul de a scrie.Mai fetele exista, chat, PM, YM, msn, va rog sa le folositi.Va inteleg ca vreti sa impartasiti fetelor din experientele voastre, dar totusi daca ni s-a dat posibilitatea de a folosi chat-ul, de ce sa nu-l folosim?Multe dintre noi avem YM, haideti fetele sa facem ceva sa ajutam acest forum.
Am observat si eu la un moment dat ca parca se facea aici o intrecere cine are mai multe mesaje.A mai fost la un moment dat un membru pe aici care avea atatea mesaje cate acumulasem eu intr-un an de cand eram mebru DC, ma simteam de parca eram prinsa intr-o cursa a acumularii de cat mai multe mesaje.
Hm, daca stau sa ma gandesc cred ca daca as fi scris asa cum scriu unele dintre noi, chiar ca as fi ajuns pe la 10.000 de mesaje.

Tututror aspirantelor cate o floare

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Ma bag si eu in vorba ...
Care-i faza cu numarul de mesaje ???? Am vazut ca iti poti pune sclipici la nume sau alte agatatori,puncte ,etc...mai e ceva ce nu am observat?
Ancuta, lasa nene sa scrie fiecare cat il duce calcularetul. E enervant cand cauti ceva, intr-adevar, si trebuie sa citesti zeci de "pupici" si "subscriu", dar sunt momente cand te simti bine ca cineva te baga in seama si isi aduce aminte de tine.

Daca se primeste ceva pt mesaje (in afara de recunostinta operatorului de internet) spuneti-mi si mie, ca io mai mult citesc decat scriu si poate trebe sa schimb calimera.

Mergi la inceput

Chi, nu-i vb de cat ne duce calcularetul, e vb de cat duce si serverul.
Si asa e uneori cauti ceva si gasesti altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

oooooooooooo ce atmosfera! ce se intampla cu voi fetele?

ancutz subiectul ala era "hai sa facem ceva ca sa... facem ceva ka ne cam plictisim si vrem sa ne batem joc de timpul asta care-l avem" cum de nu te-ai prins si ai cazut in capcana?! ooof pai daca am incepe toti sa facem teoria chibritului, zau! ca sa o spun golaneste: ma doare-n pix care-i cel mai activ forumist, pentru ca este atat de irelevant si lipsit de importanta!!! sau cate stele am sau cate postari sau unde am posat sau ce am postat de cate ori am injurat, doamne dumnezeule chiar nu arata cine sunt eu si ce fac eu, uneori ma gandesc ca aici pe forum toti avem asa niste aparitii epurate, ideale, asa cum am vrea noi sa fim nu cum suntem, imi pun problema uneori daca nu am o imagine falsa idealizata in fata voastra! zau!
na ca m-am ambalat, inte timp m-am certat si cu directorul de vanzari si cu o prietena de la desfacere si cu directorul general! ce zi!

ps: hai sa propunem sa fie sterse nr.de postari ce ziceti, marsati?

Mergi la inceput