Aspirante optimiste (132)
Raspunsuri - Pagina 4
martha78 spune:
Iepurila, tu in ce zi a CM ai facut HSG? Vreau sa stiu pentru ca si eu trebuie sa fac luna asta si tocmai ca acum vine si weekendu'si s-ar putea sa fie tarziu luni, luni fiind a 9-a zi
If hope were not, heart would break.
crinuta71 spune:
Martha HSG se face in prima parte a ciclului. Si la mine s-a potrivit in asa fel ca am fact-o doar in ziua a 11-a. Eu stiam ca voi avea ovulatia prin zilele 14-16 de abia. Trebuie sa fie inaintea ovulatiei.
Crinuta
Anca Wish spune:
Cum se pare ca am ramas singura la aspirante pentru ca sunt bau-bau, iata ca scriu.
Martha, asteptam vesti bune de la tine.
Oricum eu va pup pe toate si daca nu as scrie ce gandesc nu as mai fi eu.
Nu e obligatoriu sa ma iubitzi...asta-i clar. 
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
iepurila spune:
Martha iti tin pumnii daca faci azi HSG. Si daca nu faci azi. Sper sa ai vesti bune.
Anca, nu esti bau-bau. E foarte bine ca spui ce gandesti. Chiar daca uneori doare. Eu te pupic.
Sunt in ziua 11 a CM. Luna asta sunt cuminte si ma pregatesc psihic pt histografia de luna aviatoare.
Va pup pe toate si haideti cu vesti
Eu, iepurica
utocatalina spune:
Sunt si eu pe aici
...ziua 24..a 10-a de DPO..temp. 37.1 ...am un grafic posibil trifazic si imi pun si eu sperantele in el
..ce-o fi o fi..ori ramin
..ori ajung la laparo peste vreo 2 sap
...cum o vrea Domnul...am emotii...sa vedem!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata
ardit spune:
buna fetele frumoase!
am avut un we zbuciumat, uneori ma gandesc ce idee ciudata pe mine sa vreau copii cand am problemele care le am acasa! la mine ar cam fi timpul de prestat, dar n-am nici un chef