Copilasi martie-aprilie 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Daniela, a facut multa cafea pentru ca aveau musafiri, deh era ziua lu pitic, dar nu-mi imaginez cum de a ajuns cafeaua pe ei Sunt destul de grav, ca se pare ca cel putin 1 luna vor sta tot in spital! Doamne fereste!
Eu stiu ca oricare va fi traseul vostru tot prin Arad treci...hahahaha, de mine nu scapi...hahahah

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Ah, Clau, atunci se explica! Mie mi-a intrat bine in cap ce ne-a zis Elena (dupa ce a fost la cursul acela despre accidente la bebei) sa avem grija la riscul de arsuri. Sper sa nu patimeasca prea mult nici copilasul si nici prietena ta.

(Daaa, sper sa trecem prin Arad!! )

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Daniela, eu ma gandesc ca de multe ori ii incalzesc laptele, avandu-l pe Raul in brate...acum cred ca m-am invatat minte...Doamne fereste pe toata lumea de asa ceva! Trist e ca toata familia o invinovateste pe ea si mi-a zis sora mea ca e ca nebuna deja ...offf Doamne!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Gata, ati disparut toate?? acum cand n-am eu somn, n-am cu cine vorbi

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Ma culc singura ma trezesc singura...no si sa mai ziceti ca nu va iubesc
Ce faceti fetelor, haideti repede la cafea, ca imediat plec si va las cu cohii in soare!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

Buna fetele!

Nedda:iti multumesc mult pentru ajutor.
Legat de jucarie am citit ce ai scris tu si celelalte fete si imi dau seama ca in parte aveti dreptate.S-ar putea sa nu fie folositoare decat foarte putin timp si mai ales s-ar putea sa nu o vrea deloc.Ideea este ca acum el nu mai vrea in carucior, vrea doar sa impinga de el sau daca vede o bicicleta sau trotineta, vrea sa impinga el de ea.Ma cocoseaza pentru ca trebuie sa-l tin pe el de o mana (nu vrea altfel sa mearga)trotineta sau bicicleta o tin cu cealalta, timp in care stau aplecata.Tocmai de aceea mi-a suras ideea cu jucarioara, dar cu cat ma gandesc cu atat imi dau seama ca nu e cazul.
Oricum mii de multumiri Nedda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

In sfarsit merge Dc! Doamne administratorii astia vor sa ma bage in spital ! Am facut scurta la mana de atata apasat pe F5!

Buna dimineata iubitelor !

Clau , si eu fac la fel: orice cu Daria in brate. Altfel nu se poate ! E disperata dupa mine ! Daca inchide usa la bucatarie bata cu pumnii in ea de trezeste toti vecinii, daca o las tu taticul ei iubit nu rezista decat cinci minute indiferent de ce i-ar face. De vreo saptamana n-am mai fumat nici o tigara acasa ca nu pot tine usa inchisa la bucatarie ! Sunt constienta de accidende dar....
Imi pare rau pentru suferintele prietenei tale si a bebeului. Puneti-i pe cei ce o acuza la zid ( puteti sa-i si impuscati ) ! Dupa ce ca femeia se chinuie in bucatarie si cu copilul dupa ea,....ei unde erau? de ce n-au stat cu copilul ? Sunt suparat rau; mama sufera cel mai tare iar ei dau cu pietre, Eu cred ca i-as omora pe vreo doi !
Ma duc sa fumez o tigara ca simt ca explodez ! Revin sper ...zambitoare !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Laura, asa sunt si eu acum, suparata foc..ma tot gandesc la ea si mi se rupe sufletul...as vrea sa merg la spital dar nu stiu daca as suporta sa o vad in halu ala...mai las sa treaca macar o saptamana si apoi poate ma duc sa-i mai ridic moralu!

Ruprich, uite ce fac eu ca nu stau toata ziua agatata de Raul...il leg cu ham de ala special...asa m-am scos Nu stau aplecata sii ii dirijez mersu si directia

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

alona felicitari. la cat mai multi ani de acum inainte. sunt in pana de idei la codou un vin din anul in care v-ti casatorit (gasisem pe aici dar din 95), portmoneu de piele, cd cu muzica preferata, ceas.

claudelu naspa accident. orciui i se poate intampla, daca nu cu cafeaua cu altceva. de aceeea tre sa stam cu ochii in patru. mare ghinion.

luminitza incerca sa stai calma si sa nu te mai descarci pe cei care te ajuta, ca si ei or fi stresati. cred ca e greu pt un bunic sa aiba grija de un copil mic, de obicei asata cade in atributiile bunicii. si pana la urma nu putem sa ne ferim copii de toate chestiile care li se pot intmapla, trebuie sa-i lasam sa mi dea si cu capul (dar nu f tare). ieri a trecut unul pe langa noi milimetric pe trotuar asa ca....
felicitari pt servciu , vad ca ai parte de multa intelegere si e super super.
bafta la operatie. noi am scapat de fimoza, l-a decalotat dr fortzat in joia mare, ca ne-am speriat ca se ummflase putin putzica si era pericol sa nu mai poata sa aiba pe unde face pipi. a avut jena un pic si dupa aceea gata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46476&whichpage=1" target="_blank"> Mihaitza are nevoie de noi

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Lumi suntem alaturi de tine ! Din pacate si Daria plange cateodata dupa noi , dar mai des plange cand pleaca dadaca ! Si mie mi se intampla sa ma ciondanesc cu mama : ba n-o imbrac cum trebuie pe Daria, ba nu mi asez parul cum trebuie ( ca sa nu zic ce scandal a facut cand mi-am taiat bretonul ). De exemplu zilele trecute am imbracat-o pe Daria in raiati roz si i-am pus geaca de blug , a spus ca seamana cu un baiat si sa n-o mai imbrac niciodata asa. Ieri am mers din magazin in magazin pentru ca voia sa-i cumpere Dariei blugi din aceeia largi de hip hopist. Deci rabdare trebuie si din partea lor dar si de la noi.
Malina ma bucur ca Danut a scapat de fimoza si de eventuala operatie. de la noi.
Clau ma bucur ca ai inteles ce am vrut sa spun in mesajul precedent, eram asa de nervoasa ca am scris cu o mie de greseli !

Acum plec pana la vama , dar vorbim cand ma intorc!

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput