Copilasi martie-aprilie 2004 (54)
Raspunsuri - Pagina 5
Claudelu spune:
No ca iar au fost probleme cu forumu
Am fost la plimbare...ne-am dus direct in parc la nisip, locul preferat a lu Raul...abia reusesc sa-l iau de acolo, e groaznic N-am mai reusit sa-l pun in carucior, asa ca cu o mana impingeam carucioru (care noroc ca e usor de manevrat) si cu o mana il tineam pe Raul...
Laura, lasa mama ca si eu fac uneori o groaza de greseli dar n-am timp sau chef sa stau sa purec fiecare gresala ca stiu ca voi sunteti dragute si destepte si intelegeti ce vreau sa zic
Mai dar chiar asa face mama ta cu tine??
Malina, si pe noi tot asta ne asteapta luna viitoare, decalotarea fortata, asta daca nu cumva se retrage fimoza pana atunci...se mai tine doar un pic...nasol cu baietii astia
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
malina_mircu spune:
clau l-a durut tare atunci pe moment dar la jumatate de ora nu mai avea nimic. doar cand am mai tras noi sa ne uitam l-a durut. dar danutz abia avea pe unde sa faca pipi, asa ca daca este doar putin o sa fie si mai usor. daca ai inima trage tu treptat, eu nu am avut.
laura Eu pe mama am invatzat-o sa ma asculte. Si de Danutz zice lumea tot timpul ca este fetiza !! si ce daca. el are oricum ce ii trebuie unde trebuie.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46476&whichpage=1" target="_blank"> Mihaitza are nevoie de noi
pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii
LauraFlo spune:
Iubitelor, nu ma intelegeti gresit eu cu mama am o relatie superba. Asa este ea :vede intotdeauna ce este gresit si nu poate sa nu spuna. Defect profesional ( este invatatoare ) cred, dar eu m-am invatat cu ea si nu ma stresez. O mai atac eu cate o data : mereu ma critici, nimic din ce fac eu nu e bine pentru tine si atunci isi cere mii de scuze si- mi da mii de explicatii.
E mama mea cea draga si tare mult o mai iubesc !
Malina, de fapt lucrul cel mai important ( atat cat ne vor permite copiii nostri ) este ca ei sa fie si sa arate cum vrem noi. Mie , acum, imi face mai multa placere sa-i cumpar sau sa o imbrac pe Daria decat pe mine. Ii fac diferite combinatii cu hainele pe care le are, imi inchipui ce i-ar mai trebui....Tacaneala ! De fapt eu sufar de scenarita : daca mergem acolo cum ar trebui sa ma imbrac, iau in calcul pana si persoanele cu care ma intalnesc, cutare e genul sport, deci o sa se simta lezat daca eu ma duc la costum, cum ar trebui sa o imbrac pe Daria, daca sta in carut nu pot sa-i pun sarafan ca i se vede pampersul, deci pantaloni, etc....
Clau esti curajoasa ! Eu inca nu i-am aratat groapa cu nisip Dariei ! Cred ca trebuie s-o fac in curand, dar mai bine o las sa se multumeasca cu pamantul de la flori ! Mai nou ingroapa carligele in pamantul de la trandafirul chinezesc !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Claudelu spune:
Malina, pai n-am inima sa il decalotez io...nici mcar o data n-am fost in stare sa o decalotez darmite acum sa-l fortez..NU NU NU
Mie mi-a zis pediatru ca atunci cand il va decalota sa-l pun cu putulica in apa calduta ca sa faca pisu ca cica asa nu va simti durere
Martie Aprilie 2004
Claudelu spune:
Laura vorbesti cumva de relatia mea cu mama? Si noi ne intelegem super super bine, am mult noroc cu o mama ca ea, D-zeu sa-i dea sanatate si putere sa ma ajute si in continuare! Dar normal, ca doar suntem oameni ne si contram si destul de des, dar pe cat ne repede ne enervam pe atat de repede ne trece
Sa-l vezi pe Raul la nisip, e mortal..la inceput avea tendinta sa bage totul in gurita dar acum toate pietrele mi le da mie fac colectie
Oare ce face Veve?? ce dor imi de ea!
Martie Aprilie 2004
LauraFlo spune:
Da, si mie imi e dor de Veve ! Precis face bine : e la mama ei, a pasat copiii, a intaracat crocodilu si isi cumpara pantofi cu duzina !
Claudelu spune:
Sigur sigur acum e cu capu intre cutiile de pantofi Veve, scoate capu!!!
Martie Aprilie 2004
LauraFlo spune:
Fetelor am si eu o intrebare: avand in vedere ca si eu si Marius purtam ochelari ( miopie care din cate stiu eu e transmisibila genetic ) as vrea sa-i fac Dariei un control. Aveti idee la ce varsta se face controlul oftalmologic ?
Claudelu spune:
Laura, gand la gand...si eu vreau sa merg cu el la un consult, asta pentru Clau are probleme cu cohii, cu stangu abia vede si e dintotdeauna asa...are si cateva operatii la activ
Cred ca putem deja sa mergem cu ei la oftamolog!
Martie Aprilie 2004
Mickyyy spune:
Neatza .... pe la pranz!
Laura, control se face abia pe la 2 ani jumate-trei, cand copilul poate sa colaboreze cu medicul. Insa pana atunci se pot face tot felul de teste, de exemplu citeam intr-o revista mami parca despre cum poti verifica daca vede la fel cu ambii ochi. Ii acoperi unul din ochi cu un plasture mai mare, o sa planga la inceput, dupa care se va obisnui. Il lasi cca juma de ora, dupa care faci acelasi lucru si cu celalalt ochi (dupa ce-l descpoperi pe primul, evident). Daca va plange cateva minute si apoi se va linisti si-si va continua joaca, inseamna ca nu are probleme, daca insa va plange in continuu cat timp are unul din ochi acoperiti inseamna ca are probleme de vedere cu cel ramas liber.
Alte semne ca nu vede bine ar fi statul foarte aproape de televizor, studiatul jucariilor la mica distanta de ochi, incruntatul cand priveste la distanta. Teoretic se poate merge la control si la varste mai mici, insa trebuie aparatura ultraperformanta care sa sesizeze eventualele defecte de vedere fara a apela la cel mic (adica fara a-i pune o plansa in fata si a-i cere sa recunoasca de la distanta diverse chestii). Si inca ceva, abia dupa 3 ani vederea se "stabilizeaza", citisem altundeva ca marea majoritate a copiilor mici sufera in primi ani de viata de o usoara hipermetropie (sper ca am scris bine), care se regleaza in timp.
Si noi avem amandoi ochelari, asa ca am citit cam tot ce-am gasit pe tema asta. Insa se pare ca nu-i obligatoriu sa-i mosteneasca pe parinti.
Lumi, tinem pumnii sa treaca cu bine operatia flacaului! Si felicitari pentru locul de munca, tare bine e sa ai parte de sefi intelegatori, spun asta din proprie experienta!
Hai ca iar am uitat ce mai voiam sa spun....asa se-ntampla cand citesc 4 pagini pe zi .
Mickyyy (35 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)