Copilasi martie-aprilie 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

si eu vreau sa-l duc la control. eu ma gandisem sa sun la cabinetul dr la care ma duc eu sa intreb la ce varsta sa vin cu el la control. daca aflu ceva va spun.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46476&whichpage=1" target="_blank"> Mihaitza are nevoie de noi

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Multumesc Mickyyy pentru raspuns. As fi vrut sa o iau din pripa, dar cand ma gandesc ca ea nu suporta fesul pe cap dar ochelarii....Si se pot intampla o grooza de accidente... Da logic ca e mai bine pe 3-4 ani.
Iubitelor o zi buna !
Am tulit-o acasa , ne ducem la cimitir la familia mamei sa facem curatenie. Oare am sa alerg dupa Daria prin cimitir ? Cu siguranta !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Se mai poate la ora asta sau ma dati pe usa afara?
Cludelu si eu sunt speriata de aragaz mi-a atras doctorita atentia de mai multe ori sa o supraveghez cu atentie in bucatari si sa fiu atnta sa nu cada sa se loveasca cu capul prea rau pentru ca la varsta asta se intampla cele mai mulye accidente asa ca m-ai ingrozit cu povestea ta.
Noi de abia am venit din parc a alegat la toti copiii si noi ne-am dus la groapa cu nisip .
Laura la noi sotul poarta ochelari si am fost la un prim cosult pentru strabism si mai mergem peste un an ,acum neavand nimic ,cu toate astea am auzit ca certa alte mamici care veneau la 2 ani prima data cu copiii,in cazul strabismului pana la 2 ani se rezolva cu picaturi mai tarziu e nevoie de ochelari asa ca daca ti se pare ceva ciudat mai bine faci un drum doar ii acopera pe rand ochisorii si o pune sa priveasca in diferite unghiuri.
ce bine ca am fetita si nu ma mai stresez si cu decalotari si alte chestii!

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Luminita ma bucur sa aud ca esti apreciata la munca ,mai ales de francezi care ne cred inculti si primitivi ,scuze daca lezez pe cineva.Iti tinem pumnii cu operatia !

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Nu e nimeni la ora asta? Aveam chef de povesti, dar se pare ca toata lumea e ocupata, nu ca io n-as fi dar Thea doarme si Vlad are o pauza de desene, asa ca mai stau pe net un pic.

Anca, mamica de Thea si Vlad

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

In sfarsit suntem impreuna !

Vad ca a fost liniste aproape totala ( noroc de Anca si Oana) sau poate n-a mers site-ul de ieri...
Mi-e dor de fetele de peste ocean...de fapt de voi toate.
Va mituiesc cu o cafea, ceai , ciocolata si cu o tigara....Haide veniti ?

Mergi la inceput

Nimeni ?????????
Eu citesc "DEPENDENTI DE DC". Voi nu sunteti ? Eu DA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Laura, sunt si eu pe aici
Off ce m-a disperat azi ca nu puteam intra, apoi am avut ceva treaba(Raul) si abia acum sunt linistita pentru ca doarme
Pai eu sunt depedenta rau de tot

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

cum a fost la cimitir?? s-a distrat Daria??

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Si eu dar cu intermitente.

Martie-Aprilie

Mergi la inceput