Copilasi martie-aprilie 2004 (54)
Raspunsuri - Pagina 7
georgescu oana spune:
Cum la Cimitir ?Eu nu am citit..
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
Claudelu spune:
Cum adica?? la o plimbare prin cimitir, de ce nu??
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
alona spune:
Aha, v-am prins si eu la cafea! Ma primiti? M-a trezit Thea la 6:45 azi, pic de somn.Va scriu mai incolo ca acu nu vad bine tastele.
Anca, mamica de Thea si Vlad
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
Claudelu spune:
Ma da infiorator de greu merge site
Auzi ALina, nu-ti dam nici o cafa, ce-i aici hazibuli?? da-ne tu o cafa buna ca la noi e scumpa si nici buna nu e Fuguta in bucatare si pune si tu acolo vreo 4-5 cani mari...eu cu lapte si tigara mentolata te rog...fi gazda primitoare!
Martie Aprilie 2004
Claudelu spune:
Intrebare de baraj...aveti grija sa nu cadeti de pe scaun graselor
Am facut dovlecel pane, pot sa-i dau si la Raulica fara frica??
Martie Aprilie 2004
alona spune:
Aaaaa, imbatrinesc pina se incarca pagina!
Clau, tigari mentolate nu am, ca nu ma inteleg bine cu ele, daca vrei un Viceroy albastru, ce zici, merge? Cafea iar nu am de vreo 4-5 cani, bine ca ai zis, ca trebe sa cumpar, io nu prea fac cafea, o face Clau dimineata cind se trezeste si imi ramine si mie, de aia nu stiu cind se gata.Da va dau cind ma intorc de la doctor, ma duc cu Thea la vaccin.
Anca, mamica de Thea si Vlad
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
Claudelu spune:
Alina, las ca stiu io ca esti zgarca
Bafta la vaccin! la Thea!
EU m-am gandit la ceva...uite daca restu fetelor nu apar in 24 ore promit c ale pun la colt pe coji de nuca si stau cu nuiaua la curu lor, sa le vad atunci
Martie Aprilie 2004
Mickyyy spune:
Claudelu' fie-tzi mila de-o biata puturoasa si n-o chinui in colt de camera pe coji de nuca !!
Eu am mai incercat sa intru azi pe forum, da' n-a mers....asa ca m-am lasat pagubasa repede!
Mickyyy (35 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)
Claudelu spune:
Hai ma Mickyyy ca nu-s chiar asa de ..pe voi gravidutzele va iert, dar pe restu nici vorba, ma transfomr in muma padurii
Martie Aprilie 2004