Copilasi martie-aprilie 2004 (54)
Raspunsuri - Pagina 8
Claudelu spune:
Vezi tu Oana le dam scutire, dar ele si-au cam luat-o in cap
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
LauraFlo spune:
Ce bine e ce bine ! S-a adunat plutonul de mamici harnice si vorbarete, unul din colegi ne-a servit cu-n tort de ciocolata ( i-a venit pensia, ca la munca tot mai vine ) si ...sa treceme la treaba.
Claule, cred ca dovlecei pane, doar de pofta poti sa-i dai. Sunt cam prajiti nu pentru un BBel de un an ?
In cimitir a fost groaznic si frumos in acelasi timp. Am coborat din taxi, copila nu avea caciula , batea vantu pus copila p-o placa de marmura , cautat in sacosa....copila BUM cu capu de trotuar. Plans mult, durere mare, mama ( adica eu ) si-a dat mii de pumni in cap ( si o sa-si mai dea multa vreme ). Deci concluzie: copila are doua cucuie distribuite simetric pe frunte.
Am ajuns la mormant ( dupa vreo doi ani ), balariile cat mine, tantarii multi , mari si flamanzi ( cand am plecat de acolo aveam gleznele ca pe vremea cand eram insarcinata ), singurele ustensile cu care eram dotate ( eu si maman ca soramea alerga dupa Daria ) erau ( sa nu radeti prea tare ) lopatica si grebla fiicamii de plastic si doua cutite. Visinul plantat de tataia avea mii de pui pe care i-am ras de pe fata pamantului....etc
Partea frumoasa e ca am reusit sa ajungem , am plantat flori, arata cu mult mai bine cand am plecat, am gasit in cimitir pe cineva disponibil sa ne imprumute o sapaliga care ne-a usurat munca ( chiar daca doar pe final )Daria s-a distrat de minune ( apoi ).
Stiti ce frumos era in cimitir ? Liliac si lacramioare inflorite, lume multa, ....
Daca as putea uita ce a patit Daria ( n-am gasit explicatie cazaturii ei , probabil avea picioarele amortite sau s-a intins dupa mine, fractiune de secunda nefasta ) as putea spune ca a fost bine.
Si eu sunt dependenta de DC ! M-am obisnuit sa muncesc dand refreshuri, iar azi cat n-a mers nu prea am avut succes.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
Intrebare de baraj...aveti grija sa nu cadeti de pe scaun graselor
Am facut dovlecel pane, pot sa-i dau si la Raulica fara frica??
Martie Aprilie 2004
LA intrebarea asta nu-mi raspunde nimeni??
Si daca tot sunt pusa pe fapte mari, cred ca incep cu cuscra Leana, care nu prea mai da pe la noi, numa pe la scandinavi
Martie Aprilie 2004
Claudelu spune:
No asa Laura, mersi fain de raspuns!
Pupacim fruntiuta Dariei!
Ma eu sunt tare panicoasa, ma pis pe mine (serios) de frica cand il vad pe Raul ce tupeu are cand umbla...problema asta nu o am afara ci in casa, mie ingrozitor de frica sa nu dea cu caputu Sunt obsedata
Martie Aprilie 2004
alona spune:
Clau si eu zic tot ca Laura, sa-i dai asa de pofta, ca sint prajiti totusi, o feliuta nu are ce rau sa-i faca, si Thea mai fura de la noi cite un cartof parajit(citeodata si mai multi).
Cit despre cuscra-ta Leana, dai, da nu da tare ca poate nu mai vine pe la noi nici atit, io mai citesc pe la scandinavi si mai aflu cite ceva despre Boubou, mai vad o poza doua.
Ela, Kata, Simo, Nedda, Lavi, Mariana, etc., unde sinteti fetelor?
Anca, mamica de Thea si Vlad
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by alona
Cit despre cuscra-ta Leana, dai, da nu da tare ca poate nu mai vine pe la noi nici atit, io mai citesc pe la scandinavi si mai aflu cite ceva despre Boubou, mai vad o poza doua.
Anca, mamica de Thea si Vlad
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
De aia vreau sa-i dau bataita, ca uite doar asa aflu si eu una alta de noruta mea draga! Da ii dau sa o doara, poate asa se trezeste la realitate
Martie Aprilie 2004
Mickyyy spune:
Mai, nu stiu voi ce le dati copiilor sa manance si ce nu, dar eu stiu ca Malina are voie aproape orice, chiar cu riscul de-a incalca sfaturile pediatrei .
Asa ca ea se aseaza cu noi la masa (e un fel de a spune, pentru ca sta numai in picioare in jurul mesei, e o masuta mica pe care o folosim noi seara) si incepe sa ciuguleasca din tot ce gaseste. A mancat aproape orice, salam de sibiu, mici, drob, capsuni, carne de porc, cartofi prajiti, ardei umpluti, ciorba de miel, masline, ceapa verde, etc. etc. Orice aveam noi pus pe masa, servea si moatza mea, ce-i drept, atunci cand mi se parea o mancare prea "grea" pentru stomacelul ei, n-o lasam sa ia decat 2-3 gurite.
Deci din punctul meu de vedere niste dovlecei pane sunt inofensivi, dar acum depinde si cum i-ati invatat voi pe cei mici, pentru ca daca le-ati dat mancaruri stricte pana acum, orice exces ii poate da peste cap. Pe cand noi daca mancam orice si de cateva luni bune, n-am avut nici o reactie alergica sau durere de burtica majora pana acum.
Mickyyy (35 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)
Claudelu spune:
No fetelor i-am dat dovlecel...l-am belit de ou si am facut soldatei cu pituta...i-a placut mult de tot, numa ca acum eu nu-mi dau seama daca a mancat suficient Las ca striga el cand io fi foame
Mickyyy, tocmai de aia am zis sa-i dau dovlecel pentru ca vreau sa-l invat si cu mancare de-a noastra...i-am mai dat sarmalute, dar nu cu carne ci cu soia si i-au placut...in rest, ciorba nu-i place si nici tocanita Supa de pui cu taitei e preferata lui
Martie Aprilie 2004