Copilasi martie-aprilie 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Poze noi cu noi
No gata merg la plimbare!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Claudica,e o scumpete Raul!!Si vad ca si cuminte,ca fi-mea ,mai sa stii ca se potrivesc la caracter de mici!
Am luat cafteala de la cuscra,nu am cricnit,adevarul este ca imi cam fac veacul la scandinavi,dar tot mai trec eu sa va salut si sa va pup..nu ca alte domnitze care nu mai trec deloc pe la noi
Noutati nu prea am ,decit ca Boubou haleste la greu pamint,iarba si alte mici creaturi pe care le gaseste pe afara,iar io,ca mama denaturata ce sint ,o las in pace,ca zic io,nu strica niscai anticorpi

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns araya spune:

Dragi mamici,
am nevoie de o informatie, pentru care va multumesc anticipat.
Bebe Alex se pregateste pentru o operatie de fimoza (despre care stiam inca de la nastere). Intrebarea mea este daca a mai trecut cineva prin asta, cum decurge aceasta operatie , samd.
As vrea cat mai multe detalii, va rog....pe pasi daca se poate...trebuie sa ma pregatesc sufleteste si sa stiu exact la ce sa ma astept.
Off....ma doare sufletelul.....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mrnlxndr/my_photos

ara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Buna dragelor! Noi acum ne-am trezit si eu imi beau cafeaua iar Lara isi bea lapticul (a se citi "ma trage de tzatze").

Clau, ai facut exact ce ti-as fi sugerat eu cu dovlecelul pane. Pana acu' probabil ca l-a si digerat Raul.
Mah, voi, tu si copilul tau, sunteti tare frumosi! V-am vazut pozele. Binenteles ca mi se pare ca a crescut mult Raul. Va pupam pe amandoi.

Alona, eu dau mai rar pe la computer fiindca fac la bagaje. Maine plecam pentru vreo 5 zile in Texas. Pana la sfarsitul lui iunie o sa fim tot pe drumuri, incluzand aici si calatoria lunga in Ro. Sper sa nu obosim prea tare de atata vacanta si plimbare.
Ce vaccin i-ai facut Theei acum?

Elena, exact asa face si Lara cand o duc afara. Culege cuminte orice pietricica, crenguta etc. si vrea sa le guste. Si mai si chiuie de fericire de parca ar fi gasit diamante.

Laura, sper ca nu-s prea mari cucuiele simetrice pe care si le-a facut cadou Daria. Nici nu cred ca trebuie sa cautam explicatie la cazaturile pe care le iau copilasii nostri. Piciorusele cu vechime de un an se impleticesc asa de frumos uneori...

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Araya, nu-mi aduc aminte daca vreunul din copilasii nostri a avut/are fimoza si nici nu stiu ce presupune operatia.
Iti doresc sa treaca totul cu bine pentru Alex iar tu sa ai rabdare si nervii tari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Fetelor, ce scumpe sunteti voi cum tot ne chemati la apel. La mine e nebunie acum ca e sfarsit de semestru aici si am muulta treaba (si cu studentii si cu treburile mele, intalniri cu indrumatori, dat socoteala ce am facut tot semestrul, daca am citit tot ce mi-au sugerat, etc...bleah...) Dar uita ca acum dau studentii mei examenul final si profit putin, dar nu am mult timp, ca mai trebe sa le corectez ceva teme pana termina examenul sa le pot da inapoi.

LAURA - imi pare rau de cucuiele Dariei. Lucas al meu cateodata se rastoarna din fund ca e prea pripit si se intoarce sa isi ia o jucarie si aluneca cu fundul daca e pe parchet si da cu capul (din fund, daca iti poti da seama... ca el scumpul de el inca nu merge...) Mia deocamdata a scapat de cand merge - apropo, nu stiu daca v-am zis ca Mia merge de ceva vreme - face chiar si 10 pasi singurica. Deci nu chiar ca ai vostri, umblaretii, dar merge si ea, furnica mea (asta e proecla ei mai nou, ca e mica si uite ca o furnicuta)

CLAU sa-i fie de bine lui Raul - si eu, ca si DANIELA am vrut sa-si spun ca dai jos oul parjit de pe dovlecel. EU sunt mai stresata cu prajelile pt. puii nostri, mi se pare prea mult pt. ficatelul lor. Lasa ca au timp toata viata sa manance prajeli... si o sa inceapa cat de curand, ca e tentat fast food-ul si din cand in cand trebuie sa ii mai lasam, ca doar nu ii crestem ca la armata... Mai, dar frumos mai e puiul tau!!! Ptiu, ptiu pe el, sa nu-l deochi!! Are o fatuca perfecta!!

(calculatorul asta nu ma lasa sa colorez numele voastre, nu stiu de ce.... asa ca le scriu cu litere mari, sa va sara in ochi)

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Asa, acum imi beau a doua cafea pe ziua de azi...

ARAYA - nici nu stiu nimic despre operatia pt. fimoza. Imi pare rau ca Alex trebuie sa treaca prin asta, dar eu cred ca e o operatie de rutina si va trece rapid si usor. Asta nu inseamna ca pe tine nu te doare syfletul... deci iti doresc si eu putere sa treceti peste asta cat mai repede si mai usor.

ELENA - si Mia baga in gura tot ce prinde (Lucas nu ) - si ma streseaza de numa... Daca ar baga si mancarea la fel de incantata ce bine ar fi.

DANIELA - Exact asa se bucura si Mia cand baga ceva in gura (mai bine zis cand vrea sa bage, ca eu n-o prea las) cum ziceai de Lara, de parca ar fi gasit cine stie ce... Drum bun si distractie placuta!!!! Sa fie cuminte Lara scumpa si sa va lase sa va si odihniti putin.

ANCA - nu am nici o idee originala pt. cadou pt. sotul tau. Poate un ceas???

MICKY - referitor la nume, daca intrebi pe toata lumea, te buimacesti de cap. Da, e bine sa auzi diferite pareri, dar pana la urma gusturile nu se discutam asa ca alege numele care va place voua mai mult.

CLAU - sper ca ma scutesti de cafteala, ca uite cat v-am scris si maaama cata treaba mai am!

Weekend placut tuturor daca nu mai ajung sa scriu.

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Acumam ajuns si noi de la doctor, Thea a plins doar putin dupa ce a fost gata,sper sa nu faca febra, oricum i-am dat Tylenol.
Nedda, abia acum i-a facut MMR, ca cica trebe sa fie dupa ce implineste 1 an si abia azi am avut programarea facuta din martie, ca e tare ocupat doctorul asta.Mai avem de facut Prevnarul pe 24 luna asta, ca i-am zis ca plecam pentru 2 luni.
Simo, mersi si tie de idee, dar i-am luat ceas acu 2 ani de ziua lui, doar nu l-oi umple de ceasuri.Gasesc io ceva pina la urma , daca nu sa astepte pina vine in Romania.
Clau, ce scumpic e Raul, mie mi se pare ca e cuminte, asa se vede din poze.
Codruta, Corina, ne-ati parasit de tot?Haideti si mai ziceti ce fac puii mici.

Anca, mamica de Thea si Vlad

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ia uite la ele cum vin, ca ciupercile dupa ploaie! Va este frica de bataie??
Fetelor, multumim frumos de aprecieri...intradevar e mare...si ce zici tu Alina, are fata de copil cuminte?? cateodata e cuminte nu pot zice nu, dar de cele mai multe ori imi mananca urechile, cum cred ca patiti si voi

Simo, cum sa nu te iert, pai important e ca ai mai dat si tu un semn de viata...ai grija la stundentii astia ca-s smecheri mari si copiaza (recunosc cu mana pe inima ca si eu am copiat, chiar daca stiam subiectu era mai palpitant daca copiam)

Araya, Malina Mircu ar fi cea mai in masura sa-ti spuna tot pentru ca ei deja au trecut prin asta...dar nu e ceva nasol, de fapt e ca va suferi putin dar nu fff mult....important e ca in ziua aia sa-i bagi cu in apa cand face pisu ca asa nu va suferi, nu-l va ustura!

Daniela, pai voi deja va faceti de cap sa sti! Asa deci tu pana la sfarsitu lu iunie nu mai dai pe la noi?? ca sa stim sa nu te punem absenta Concediu placut sa aveti!

Rayule te-am lasat ultima ca desi ai dat pe la noi nu ma multumeste Esti cam sgarcita la vorbe
printesei!
Apropo cand ai de gand sa-mi spui AMR-ul???

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Clau, acu' o sa dispar doar pentru 5 zile. Apoi mai vin, mai plec si tot asa... Probabil ca si din Ro o sa va mai zic cate ceva ca sigur gasim noi internet oriunde ne ducem.

Mergi la inceput