Copilasi martie-aprilie 2004 (54)
Raspunsuri - Pagina 3
alona spune:
Nedda, mersi de idei.Excursia pica de pe lista, ca al meu sot lucreaza 6 zile din 7, insa chestia cu obectu personalizat imi place, trebuie sa caut prin mall sa vad daca fac asa ceva.Io ma mai gindisem la o cina romantica &co, dar nu se poate mama cu copiii,asa ca o lasam pe altadata cind o sa fim singurei.Anu trecut i-am luat ceva de pescuit ca asta e hobbyul lui, acu 2 ani o halba de bere pe care am gravat data si "codul" nostru din studentie.
Ma mai gindesc si io pina saptamina viitoare.
Am tot uitat sa anunt dintisoru nr.6 .Clau poti tu sa adaugi in listuta daca nu e Veve? Nu e nici un bai daca nu se poate, ca doar nu-i concurs.
Anca, mamica de Thea si Vlad
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
Claudelu spune:
Fetelor sunt putin socata si imi vine numa sa plang..acum m-a sunat sora mea sa-mi spuna ce a auzit azi si m-a lasat masca ca la cinema si cu lacrimi in ochi...o colega si prietena de-a mea, baietelul ei azi face 1 anisor si nu stiu ce naiba sau cum s-a intamplat dar s-au oaparit amandoi cu cafea...ea e oparita pe piept si pe spate iar Raul (ca asa il cheama si pe copilasu ei) e oparit pe piept, manute si picioruse Biata de ea, cica toata lume ao invinuieste, toata lumea urla la ea, ca e vinovata, iar ea e ca nebuna, urla prin spital de durere si de necaz, si ca mai bine moare decat sa-l vada pe Raul cum se chinuie Ma doare sufletu, nu-s mai buna de nimic!
Va rog aveti grija de voi si de copilasii nostri, eu va iubesc pe toate si n-as vrea pentru nimic in lume sa pateasca sau sa patim ceva! Doamne fereste pe toata lumea!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Rayuela spune:
Na seara fetelor!!
Am uitat sa zic ca si boubou are 6 dinti
Claudico,iaca sint prin zona si io,dar lenea cit cuprinde!.Am fost prin oras azi,dar Boubou a fost in forma de zile mari,cu aruncat biscuiti in trecatori,apasat pe butoane in autobuz,de era sa opreasca soferu desi nu cobora nimeni...ai o nora de milioane!.Sandalele alea le-am "amushinat" numa ,ma mai gindesc daca le iau sau nu!Ma gindesc ca daca am nitica rabdare,gasesc in Romanika vreo 3 perechi de banii aia,ar cam trebui sa ma abtin!
Imi pare rau de ce s-a intimplat cu piticul prietenei tale!
Daniela ,dragutzo,cind apari si tu in Romania?Poate ai mai spus ,da io am uitat,batrinetile!
Anca ,si io stau prost la capitolul cadouri,mai tii minte,prin decembrie io ma vaitam ca nu stiam ce sa ii iau consortului!
Si aucm referitor la nume de fetite(subiect haios intotdeauna).Daca mai fac un fetitz,sigur ii pun nume frantuzesc:Aimee sau Isabelle,
Daca e baietel ,i-as spune Philippe sau Edmond.
Elena si pisicutza Amelie
alona spune:
Rayu, ce m-ai atins cu numele alea de fetitze, mor dupa ele.Sotul meu voia Isabelle dar am zis ca nu se potriveste cu Stoica deloc, asa ca a iesit Theodora(pentru asta aveam io un fix de cind era Vlad in burta, da n-a fost sa fie atunci). lui Boubou care da cu biscuiti dupa suedezi.
Claudelu spune:
Ba Rayuele, ba nu Aimee e la meu...sa nu te prind ca te atingi de el, da?? Sa nu razi dar acum cativa ani(multi) era o telenovele si una din personajele fem. negative purta numele asta si de atunci am un fix cu el
Deci asa zici tu ca face nora mea?? no las ca nici Raul nu e mai bun...stii ce face?? se apropie sa pupe cate un copilas si in loc de asta el ii impinge sau da cu picioru
Martie Aprilie 2004
spic de grau spune:
Ce mai fac cele mai frumoase mamici si cei mai cuminti si frumosi si dulci copilasi?
Noi suntem bine. David si-a dat drumul la mers de pe 17.04 (am notat bine data asta). Pleaca singur din dormitor si merge pana in bucatarie..oboseste insa destul de repede si vad cum ii tremura genunchii si puf cade ca mamaliga cu funduletzu de pamant. Noroc cu pampersul, ca altfel ar avea numai vanatai.
Eu sunt bine. Muncesc cu drag si spor . Aveam perioada de proba de 2 luni, si la 3 saptamani de la angajare mi-au spus ca nu mai e nevoie de perioada de proba (precizand ca sunt singura din firma ptr care au facut asta). Mi-a placut mult. La cat eram de stresata ca am accent, ca mai fac greseli de gramatica cnd sunt obosita, chestia asta a picat tocmai bine.
Pe 18 il internam pe David in spital. Tot atunci va fi si operatia. . Mi-am luat liber pe 18 si pe 23. (adica in ziua operatiei si in ziua presupusa a fi ziua iesirii din spital). Patronul mi-a spus ca daca am nevoie de inca o zi sa ii spun ca nu e nici o problema. SI el si seful meu direct m-au asigurat ca spitalul unde urmeaza sa mergem e unul f bun (nu le-am spus de ce anume il operez pe David).
Nici nu vreau sa ma gandesc la momentul asta. Refuz sa ma gandesc!
Cam asta e..Tata e cu David acasa. Ne cam luam la cearta...el e stresat ca e departe de mama si casa, eu ptr ca nu mai sunt eu cea care ma ocup de puiul meu si mi se pare ca nu face lucrurile asa cum trebuie. Mie imi place sa spun ca sunt prevazatoare..El spune ca ma comport ca si cu drobul de sare.
Ex: urlu cnd vad cutitul pe marginea mesei, sau alt obiect pe care l-ar putea trage in cap;
-ma streseaza ideea ca ar putea deschide usa la dormitor si s-ar putea strecura printre gratiile balconului..ptr asta maine mergem sa cumparam o plasa;
-ca sa nu mai spun ca duminica am paralizat cnd tata nu si-a dat seama de pericol: stand la semafor, a dat drumul la carut, si asta a alunecat pe strada, la 1m de masinile care goneau; evident David era in carut...am urlat de se uitau toti la mine, iar tata m-a amenintat ca pleaca in Ro..
Aici ploua cu galeata de ieri...Vreau la mare sau la ocean..dar mi-e ca va fi vreme urata (si de maine pana luni sunt libera..ar fi fst super sa fie vreme buna).
Pupici, fug la culcare!
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
Claudelu spune:
Am modificat si listuta!
Felicitari pentru dintoci, fetitzele mele!
Rayule, pai mai ai si tu rabdare pana vi acasa, ca eu am dat pe pantofii aia doar 500.000 lei, nu-s ei de firma sau mai stiu eu ce, buni is ca oricum nu umblu toata ziua cu ei
Martie Aprilie 2004
alona spune:
Claudico, era "Inima salbatica"? E faina tipa care a jucat-o pe Aimee, m-am uitat si io la telenovela aia, da cel mai mult mi-a placu tipu, da nu mai stiu cum il chema , stiu ca arata super.
Mai da ce copii cu personalitate aveti voi, Thea e blinda pe-afara, numa acasa face istericale, stringe pumnii si dintii si tipa.
Nedda spune:
Elena draga, noi venim in Ro in iunie si stam doar o luna, si si aia intrerupta. Nu stiu inca exact care va fi traseul nostru fiindca ne vom preumbla in 3 tari cel putin, daca nu mai multe.
Se pare ca nu ne vom intalni: noi avem biletele de intoarcere in SUA pe 2 iulie si stiu ca tu ziceai ca voi veniti in iulie.
(Mi s-ar parea normal ca si al doilea copil al tau sa primeasca tot un nume frantuzesc .)
Clau, uf, imi pare rau de baietelul prietenei tale. Dumnezeule, dar cata cafea au pus pe ei de s-au oparit amandoi in halul acesta?? Sper ca urmarile sa nu fie grave.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Claudelu spune:
Alina, Aia e! Si actorul ala frumos foc e de fapt a fost Eduardo Palomo, Dumnezeu sa-l ierte!
Lumi, multumim pentru vesti! Nu mai stresata ca nu-ti face bine nici tie si nici la David!
Martie Aprilie 2004