Copilasi martie-aprilie 2004 (54)
Raspunsuri - Pagina 2
Claudelu spune:
Ceau!
Am venit si noi de la plimbare...Doamne ma termina Raul
Mickyyy, pai distractia a inceput, pentru ca are prea mult curaj, nu vrea tinut de manute si asa cum zici tu vrea tot in directie opusa sau balti, nisip, pietre, etc Azi am fost cam surda, nu l-am auzit cand urla
Sincer si mie imi place mai mult Mara si din pacate nu stiu daca e nume de sfant
Laura, ce fain de sora ta ca merge pe role...si mie mi-ar fi placut, dar cum zici si tu, nici pe jos nu merg bine darmite pe roti Cum e Dunarea acum, a mai scazut??
Nedda, multam fain! Si eu sunt incantata de pantofiori, is chiar ce mi-am dorit, cu toc dar nu fff inalt
No hai ca merg sa-i dau papica la raul familiei
PS:OAnaB, multam fain de listuta!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
malina_mircu spune:
Hristos a inviat !!! camcu intarziere dar abai astazi am venit la servciu. am avut o mini vacantza plina, mai ales ca a fsot frumos afara. Incepand de vineri cam m-am intalnit cu Oana (fara copiii din lipsa de timp), apoi am plecat pe fuga la Curtea de arges la bunici (am stat in curte toata ziua, am fost la biserica la impartasit, in parohie sa studiem anumalele domestice, ne-am uitat la verisoara de 3 luni), duminica iar acasa sa sarbatoim si cu bunica de la Pitesti pastele. Si luni si marti prin imprejurimi tot al aer si soare (leagane, iarba verde). Ce frumos este ca a venit primavara (vara) si este asa de bine afara.
neda suntem din pietsti amandoua. de fapt acum numai eu ca Oana s-a 'bucurestenit'.
miky si pe nepotica noastra de 3 luni o cheama Mara (au vrut sa-i puan Maria). sarcina usoara in continuare, eu zic daca poti sa mia stai ptuina inate acasa sa te odihnesti, chair daca ai superenergie. ca stiu pe cineva carea are acum al doilea bb mic si abia afac fatza la amandoi.
mai oana dar norocoasa esti. macar cu mine te-ai intalnit planificat.
nu am apucat sa citesc decat putin din urma dar va pupicesc pe taote si sper ca sunteti bine sanataose si voi si copilasii si familionul
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46476&whichpage=1" target="_blank"> Mihaitza are nevoie de noi
pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii
LauraFlo spune:
Clau, Dunarea e mare de tot ! In alti ani ( vara ) de la trotuar pana la apa erau cam 3-4 metri, acum e pana sus la buza trotuarului, iar in doua locuri ( unde e mai joasa probabil ) apa a inundat faleza. Sper sa iau aparatul la plimbarea viitoare ca sa arat ce frumuseti avem noi la Galati !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
alona spune:
Hopa sus! Era sa ajungem pe pagina 2, se poate?
Am nevoie de niste idei de la voi, pliiiiz.Saptamina viitoare e un eveniment important pentru noi(adica avem 9 ani de casnicie) si nu stiu ce cadou sa-i fac sotiorului meu, daca e sa ma iau dupa ce se zice anul asta e anul rachitei, adica o sa-i dau o nuielusa.Acum serios, imi dati ceva idei? Ca io nu mai am nici una.
Anca, mamica de Thea si Vlad
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
Claudelu spune:
Alina, sa mor de am vreo idee acum Ma mai gandesc si daca-mi vine ceva te anunt
Sa ma iertati, dar vad ca mi-am facut un obicei tare prost, la amiaza ma culc si eu cu Raul si azi am batut orice record, am dormit 4 ore Am inchis toate telefoanele, interfonu si somn de voie...Doamne bine a fost!
Acum as fi vrut sa iesim putin la plimbare, dar bate un vant de ne ia pe sus dar si asa tot stau si ma gandesc daca sa iesim sau nu , ca n-am nici tigari
Martie Aprilie 2004
Nedda spune:
Uf, la mine parca tot greu se incarca pagina DC. O fi "de la mine" dar sper sa apuc sa postez mesajul acesta.
Malina, nu stiu de ce tineam eu minte ca tu esti din Ploiesti, mai ales ca am fost de mai multe ori in cele doua orase, deci nici-o "sansa" sa le confund. Scuze!
Micky, mie imi place mai mult Maya decat Mara dar, sigur, gusturile nu se discuta. Insa nu cred ca Mara e vreun nume de sfant. Pe internet zice ca "Mara" inseamna "bitter in Hebrew".
Pe de alta parte, sper sa nu te supere parerea mea, mie mi se pare Mara un nume care suna mult mai puternic decat Malina (Ioana). Malina e dulce si suav (si Ioana la fel) iar Mara imi suna chiar "tare" si dur, daca ma intelegi.
In fine, ce vreau sa zic e ca eu "aud", asa, o diferenta prea mare intre numele fetitelor tale desi ele incep cu (aproape) aceeasi silaba.
Ruprich, prima din jucariile din poza pusa de tine o are si Lara de pe la vreo 5 luni. A fost foarte interesanta cand Lara a inceput sa faca primii pasi fiindca se sprijinea de ea si o impingea prin casa tinandu-si astfel echilibrul.
Acum nu mai face decat sa se suie pe ea si sa astepte s-o plimb ...ceea ce nu e prea simplu pentru mine avand in vedere ca trebuie sa ma aplec foarte mult si sa mai merg si cu viteza, fiindca asa ii place. Solutia e sa leg jucaria cu o sfoara si s-o trag dupa mine. Oricum prevad ca in vreo doua luni, sau poate chiar mai putin, Lara va deveni prea mare/grea si lunga in picioare ca s-o mai "suporte" jucaria respectiva si probabil ca aceasta va ajunge la "muzeul Lara - sectia Epoca de plastic"
Dar ce vreau eu sa zic e ca tu stii mai bine daca i-ar fi utila lui Robert. Daca vrei sa te ajutam s-o comanzi de aici, se poate, desi pretul in magazin este cam $30 iar daca o trimitem cu posta s-ar putea ca taxele postale sa dubleze pretul. Nu stiu acum exact cat ar fi acestea dar se pot verifica pe site-ul postei americane www.usps.com
Spune-mi daca vrei sa te ajut si s-o comandam de aici.
Alta solutie ar fi s-o cumpar si sa ti-o aduc cand vin in Ro, dar asta se va intampla peste o luna...si poate ar fi cam tarzior pentru Robert. Eu zic ca de acum poate o bicicleta pentru copilasi mici ar fi mai potrivita desi s-ar putea sa gresesc...
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
Alona, ma gandesc si eu la un cadou...poate daca v-ati duce undeva intr-o mini-excursie toti patru, adica si copiii (de ce nu?)...sau sa-i cumperi sotului tau un obiect personalizat cu poza voastra de la casatorie...sau ii faci tortul preferat in forma cifrei 9...
Ma mai gandesc...
georgescu oana spune:
Buna fetelor!
Alina si eu stau prost cu ideile de cadouri dar macar spune-ne la ce te-ai gandit sau ceii place sotului ca sa ne orientam
Daniela si mie imi place mai mult Maya.
Maria Alexandra (Maria e pentru Daniela ca ii place)e o maraica care vrea doar in brate si nu prea mananca bine de doua zile,sper sa ii treaca ,de obicei nu imi facea probleme nici cu luatul in brate nici cu mancarea .
Myckyyy ma bucur sa vad ca esti plina de viata,pupici.
Ruprich e pentru voinic jucaria ?Oare nu o sa se plictiseasca repede?
Mai revin fug la mancarica acum
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
Nedda spune:
Oana, "i"-ul acela din "Maria" indulceste mult numele la auz, adica il inmoaie...ca nu stiu cum sa zic mai bine! "Mara" suna mult mai rece desi nu mi se pare urat.
Claudelu spune:
Mickyyy sa sti ca mare dreptate are Nedda, Malina e un nume finut pe cand Mara e mai dur, mai brut! Numa vezi tu, acum cam toata lumea s-a orientat la Mara sau Maya Poate va hotarati totusi la alt nume
Asa am patit eu cu Raul...cand l-am nascut nu prea erau copilasi cu numele asta, dar acum s-a umplut Aradu
Oana, trece si perioada asta cu maraitu si luatu in brate..si noi am patit...-am maraita
Ruprich, mie mi se pare mai faina a doua jucarioara, dar cum zic si fetele oare merita?? Pentru Raul sigur ar fi o distractie de maxim o saptamana dupa care dupa cum il stiu s-ar plictisi, tocmai de aia nu am luat nici tricicleta de aia pentru bb
Cuscrela pe unde umbli??? AMR-u te rog
Am fost si noi la plimbare, fara carucior...am facut o tura mare si am venit acasa ca bate tare tare rau vantu si s-a racit, probabil ca vine ploaia
Martie Aprilie 2004