Copilasi martie-aprilie 2004 (54)
Raspunsuri
Ela76 spune:
Hristos a inviat!
Oana_B, multumim pentru deschiderea "volumului" 54; Claudelu cred ca are listuta, o asteptam!
Ma apucasem sa caut pe unde era ultima mea postare de la subiectul trecut Zici ca nici n-am existat pe acolo (cred ca m-au urmarit pe mine cand am postat ultimele dati si hatz, au sters tot )
Noi iar am fost la Odobesti, am botezat-o sambata pe fetita fratelui lui Virgil - a fost o cuminte nu a zis nimic-nimic toata slujba, nici macar cand a bagat-o popa cu capul in apa. Ziceam eu de Cristina ca a fost cuminte cand avea o luna-doua, dar vara-sa o intrece pe departe! A doua zi i-am facut eu baita, am stat la masa cu tot neamul (sau o mare parte din el), am alergat dupa Cristina non-stop... De fapt, le-am lasat pe bunici sa se desfasoare si m-am abtinut cat am putut sa nu ma duc in urmarire si eu
Ca ziceati de cazaturi si lovituri. Si Cristina are destule la activ, una chiar ieri: tata a lasat-o pe jos, dar ea s-a dezechilibrat si a venit putin cu fruntea de tablia mesei din curte, asa ca s-a pus pe un plans cu sughituri si lacrimi siroaie, de bietul tata a ramas marcat si amarat ca n-a fost in stare sa aiba grija de ea. Mai greu a fost sa-l linistesc pe el decat pe Cristina.
Cu mancarea tot cu fitze si toane suntem, dar deja m-am obisnuit si nici nu ma mai stresez. Doctorita a cantarit-o saptamana trecuta si cica are 9,5 kg , dar s-a aratat multumita de cum arata si cum evoleaza. Acum, nici Cristina nu statea linistita, eu as zice ca are mai multe kile, o s-o cantaresc eu acasa zilele astea.
A dat o raguseala zdravana peste noi de vreo 2-3 zile. Cea mai nostima e Cristina care nu mai reuseste sa chiuie ca inainte si suna ca un magarus adevarat! Mi-a fost putin teama sa nu faca si rosu in gat si febra, dar se pare ca am scapat.
In weekend-ul urmator iar trebuie sa trag o fuga la Odobesti, ca sa merg la proba la croitoreasa, ca acusica trebuie sa fiu nasa de cununie si nu mai am nimic care sa-mi vina bine. In felul asta o antrenam si pe Cristina cu statul in masina, pentru concediul pe care vrem sa-l facem pe la inceputul lui iunie.
Gata, va las, ca e tarziu si sunt rupta de oboseala. In plus, ma supara si o maseluta care a binevoit sa faca o infectie frumusica la radacina si acum trebuie sa iau antibiotice.
Tot inainte!
("Vorbim" maine, cand doarme Cristina!)
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Claudelu spune:
Primele parti:www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24093" target="_blank">1,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24954" target="_blank">2,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25975" target="_blank">3,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26905" target="_blank">4,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27511" target="_blank">5,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27947" target="_blank">6,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28511" target="_blank">7,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29085" target="_blank">8,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29934&whichpage=10" target="_blank">9,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30532" target="_blank">10,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30989&whichpage=1" target="_blank">11 ,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31360&whichpage=1" target="_blank">12,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31684" target="_blank">13,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32142" target="_blank">14,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32429&whichpage=1" target="_blank">15,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32806" target="_blank">16,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33056" target="_blank">17,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33397" target="_blank">18,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33637" target="_blank">19,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34037" target="_blank">20,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34370" target="_blank">21,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34757&whichpage=1" target="_blank">22,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35196&whichpage=1" target="_blank">23,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35636&whichpage=1" target="_blank">24,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36028" target="_blank">25,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36324&whichpage=1" target="_blank">26,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36541&whichpage=1" target="_blank">27,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36964" target="_blank">28,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37249&whichpage=1" target="_blank">29,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37483&whichpage=1" target="_blank">30,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37699&whichpage=1" target="_blank">31,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38040&whichpage=1" target="_blank">32,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38314&whichpage=1" target="_blank">33,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38652&whichpage=1" target="_blank">34,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39090&whichpage=1" target="_blank">35,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39720&whichpage=1" target="_blank">36,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40153&whichpage=1" target="_blank">37,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40451&whichpage=1" target="_blank">38,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40642&whichpage=1" target="_blank">39,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41249&whichpage=1" target="_blank">40,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41886&whichpage=1" target="_blank">41,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42319&whichpage=1" target="_blank">42,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42853&whichpage=1" target="_blank">43,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43335&whichpage=1" target="_blank">44,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43847&whichpage=1" target="_blank">45,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44324&whichpage=1" target="_blank">46,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44896&whichpage=1" target="_blank">47,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45346&whichpage=1" target="_blank">48,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45807&whichpage=1" target="_blank">49,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46315&whichpage=1" target="_blank">50,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46769&whichpage=1" target="_blank">51,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47276&whichpage=1" target="_blank">52,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47670&whichpage=1" target="_blank">53
Cei mai scumpi si mai frumosi!
16 februarie amelie(Crina-Amelia/Bucuresti), Andreea,
23 februarie Oani (Ioana/Brasov), fetita (2,6kg)
2 martie crina catalina, Codrin ( 3300 g si 51 cm)
3 martie vasce(Canada), David Theodore (3,45kg si 51cm)
4 martie Adina Iulia, Olivia Karla (3,5 kg si 51 cm) web
4 martie mandita, Adriana Claudia (1.900g) www.freewebs.com/adrianaclaudia/" target="_blank">web
6 martie bibuga (Ildi/Mures), baietel (3.750kg ,54 cm)
7 martie Maluba (Beatrice), Darius-Gabriel (4,2kg si 53cm) web
7 martie asi (Stanca/Cluj),
9 martie codritu(Montreal/Canada),5 Tudor (2.6kg si 49cm),web
11 martie spic de grau (Luminita/Paris), David (2.4kg si 47cm) web
13 martie Klaus29 (Claudia/Craiova), Andrei ,www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=12911&cid=11848" target="_blank">album
14 martie oanadrag (Oana-Toronto/CA), Chris(3,3kg si 51cm)
15 martie dely99 (Delia/Sibiu), (3,850 kg si 58 cm)
15 martie LauraFlo (Laura/Galati), 8+1m Daria (3.700g/52 cm/apgar 9),cezariana
16 martie gabivalceanu (Gabi/Pitesti), 2 Ioana(2,8 kg)
16 martie iamona(Bucuresti), Andrea Cristina(3,7 kg)
16 Martie Irismetal, 8+6m Stefan Catalin (4 kg si 53 cm, scor Agpar +10 cu felicitari)
17 martie KIKISOR (Anamaria/Cluj), Andrei-Alexandru
19 martie Veve(Irina/Nh,USA), 6 Laur Andrei (3,08kg si 46cm,apgar10)1,2,3,4
20 martie Soleil (Flaviana/Bucuresti), Tiana Maria (3150 g si 51 cm) web
20 martie Cosmy , Cristiana-Daria(3550g/52cm,apgar 9)
20 martie tinutza (Bucuresti), Robert
22 martie Dalina(Bucuresti), Andrei (3450g 51cm scor 9)
23 martie ematutui (Ema/Constanta), 6 George Radu
25 martie Oake(Bucuresti), Vlad (2800g) web
25 martie SimoV (Simona/New York), 8+2m Mia (2,5kg ),5 Lucas (3,3kg),web
26 martie ellys (Mihaela/Bucuresti),8 Elena-Larisa (3.900 kg si 52 cm)
27 martie ruprich (Daniela/Bucuresti),5 Robert (3.100 kg-49 cm)
29 martie alona(Anca/Canada),6 Theodora
30 martie inaioana (Ioana/Ploiesti), 11 Katja (3 kg SI 48 cm) web
31 martie Mickyyy (Adriana/Bucuresti),2 Malina Ioana (3800g si 53cm)web
31 martie mikaela(Mihaela/Ploiesti), Radu Paul (3800g si 52 cm)
1 aprilie Diana76 (Diana/Bucuresti),5 Maria Cristina (3600g) web
1 aprilie Claudelu (Claudia/Arad), 6 Raul Andrei (3500g/51cm/apgar 8) web1, www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">web2
3 aprilie simona_minteuan(Cluj-Napoca), David Bogdan (3.800kg 57cm)
4 aprilie cipstyle(Cristina/Germania), 7 Anelisa Elena (3810 g si 55 cm) web
5 aprilie malina mircu (Malina/Pitesti), 4 Daniel Ioan (3400 g)www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=malina_mircu" target="_blank">web
5 aprilie mobriq (Monica/Belgia), 8 Eduard
7 aprilie denis (Denisa/Bucuresti), George Cosmin (3500 g)
7 aprilie Nedda (Daniela/Boston,USA),7 Lara-Diane (3101g si 51cm)web
7 aprilie bindiu (Camelia/Bucuresti), Tudor(3,150 kg si 51 cm)
8 aprilie mirinda,prima sarcina, Ana (3250 g,50cm) web
8 aprilie blerina (Bucuresti/Romania), Jo-elle
12 aprilie Rayuela (Elena/Göteborg,Sweden),6 Amelie(3500g) web
13 aprilie katalina (Catalina), 3 Robert Mihai(3.700g, 52 cm )
14 aprilie Nally , Sebastian (2,650kg si 48,5 cm)
15 aprilie KULTA(Finlanda), Daniela,www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=KULTA" target="_blank">web
16 aprilie LaviB (Lavinia/Germania),Hanna
17 aprilie georgescu oana(Oana),2 Maria Alexandra (3350g/49cm)
18 aprilie Pucku (Corina/Canada),6 Stephanie (4900g/52cm/apgar 9) web,
19 aprilie mama_lui_andrei(Roxana/Bucuresti-24 mai 1980), 2 Andrei-Alexandru (3600g/54cm/apgar 10) web
20 aprilie Laura22 , Justin George (2.900 kg)
20 aprilie mariana tache(Cluj), 8 Stefan Adrian (4200 g si 57 cm)
20 aprilie acris (Cristina/Targoviste), Amalia Elena
21 aprilie Ela76 (Mihaela/Bucuresti), 8 Cristina (3.550kg si 52cm apgar 9) web
21 aprilie piciulica , Eric
22 aprilie ama luca (Bucuresti), Luca (3.600, 49 cm)
26 aprilie Simone, Iulia Alexandra (3100 gr si 48.5 cm) web
26 aprilie irinac, 6 Ilinca (3.100kg si 50 cm)
26 aprilie bebe2004 (Andreea/Constanta), 7 Alexandru (9:15am,3700g,52cm),web
28 aprilie grasuta , Ana Maria (3000g si 49cm)
29 aprilie Alina33, Dragos www.inarad.ro/dragos" target="_blank">web
SCOR: 35 - 29
Aniversari
IANUARIE
02 ian '81-Gabriel (sot Maluba)
19 ian '77-Nick (sot irina c)
FEBRUARIE
09 feb '72-mirinda
21 feb '01-Agnes (fetita Veve)
MARTIE
03 mar '??-mariana_tache
04 mar '98-Catalin (baiatel katalina)
08 mar '75-Rayuela
12 mar '75-Claudiu (sot Claudelu)
17 mar '76-irina c
23 mar '70-Eduard (sot LaviB)
APRILIE
02 apr '69-ruprich
05 apr '77-bebe2004
17 apr '76-Ela76
24 apr '68-Puiu (sot katalina)
MAI
15 mai '76-katalina
24 mai '80-mama_lui_andrei
IUNIE
03 iun '68-Irismetal
07 iun '76-Cristian (sot spic de grau)
18 iun '76-Luigi (sot mama_lui_andre)
19 iun '79-Pucku
24 iun '76-spic de grau
IULIE
08 iul '73-Flavius (sot Veve)
16 iul '79-Claudelu
24 iul '70-Theodor (sot mirinda)
AUGUST
23 aug '75-Virgil (sot Ela76)
27 aug '80-Maluba
28 aug '68-Oszkar (sot Pucku)
30 aug '77-georgescu oana
SEPTEMBRIE
04 sep '75-Veve
14 sep '77-Marius (sot LauraFlo)
15 sep '75-LauraFlo
28 sep '76-Mickyyy
28 sep '69-sot Mickyyy
OCTOMBRIE
17 oct '97-Vlad (baietel alona)
25 oct '76-Cristian (sot bebe2004)
27 oct '78-malina_mircu
31 oct '74-LaviB
NOIEMBRIE
01 nov '71-Claudiu (sot alona)
03 nov '77-Catalin (sot malina_mircu)
13 nov '72-alona
13 nov '72-Victor (sot Irismetal)
DECEMBRIE
20 dec '65-Catalin (sot Rayuela)
Mai fetelor, pai cum sa nu va iubesc eu pe voi, dar ce sa fac, a venit vara pe la Arad si trebuie sa profitam, nu?? Plus ca Raul ma termina, bine ziceati voi, ca abia acum incepe distractia Nu mai sta nici in carucior, face crize ca vrea pe jos si uite asa decat in carucior mai bine pe jos sau cel mai bine in brate
Noi avem o gasca de vreo 5 copilasi toti nascuti la interval de 3-4 zile, toti au 1 an si o luna si tare mult se iubesc unu pe altu , distractie maxima
La amiaza am reusit si eu sa trag un puiut de somn, dar acum parca sunt si mai obosita ca inainte
Ma ustura pielcuta de nu mai poci, sunt rosie ca focu(sa-mi surada norocu)
Alina, am vazut poze, mi-a placut cel mai mult de Thea
Cuscra, ti-ai luat sandelele?? Tragem noi si un YM ca doar nu dejaba mi-am schimbat si camera Sa vezi ca in asta sunt mai frumoasa Care-i AMR-ul??
Laura, asta e doar inceputu Bine ca n-a fost mai rau! micutei Daria!
Apropo, printre piticotii din gasca avem si o fetita Daria...tot timpu imi sare gandu la voi
Oana, ce misto ca te-ai intalnit cu Malina, Gabi si Diana! ce noroc pe tine!
Alex cum e acum??
Simo, pai vad ca si voi v-ati petrecut bine de PAste! Poze ceva??
Mickyyy, ma bucur enorm ca esti bine! sarcina usoara in continuare!Pupicei mamicii si cumintelei de Malina!
Ela si eu patesc la fel cu bunicii[:d] Au mustrari de constiinta daca pateste Raul ceva din "cauza" lor...dupa ce linistesc pruncu ma pun sa-i linistesc si pe ei
PS: Eu nu mai pot copia listuta din celalalt capitol, asa ca am s ao rog pe OanaB sa o copieze si am sa ma ocup eu daca nu va suparati s ao actualizez, ca deja am pierdut-o pe Aranya!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Nedda spune:
Buna mamici!
Tocmai ma vaitam ca nu pot sa vad forumul si uite ca de data asta se incarca pagina. Sper sa si apuc sa trimit mesajul ca altfel ma dati disparuta.
Am petrecut bine de Paste si vad ca si voi la fel.
Alona, am vazut-o pe Thea. E o dulce. Dar m-a uimit si Vlad cat de mare e. Imi place poza aceea in care sunteti toti 4 si tati ii pune coarne lui Vlad.
Elena, si Amelie e tare scumpa. Poza de care zice si Clau e foarte frumoasa.
Nu te supara ca n-ati petrecut de Paste. Va luati voi revansa cand veniti in Ro.
Clau, eu chiar iti laudasem ouale vopsite in mesajele care s-au sters. De pantofi nu mai stiu daca am zis dar zic acum: sa-i porti sanatoasa!
Laura, imi pare rau sa aud de "aventurile" Dariei. Cred si eu ca te-ai speriat dar bine ca i-a trecut. Trimitem si noi niste pe cucui, sa se vindece cat mai repede.
Oana, parca imi amintesc ca Malina e din Ploiesti. Cum de v-ati intalnit in Pitesti? Sau am incurcat eu "borcanele"?
Ce vaccin i-ai facut Alexandrei de a avut asa reactie? Sper ca i-a trecut acum si ii trimitem si ei .
Ela, va sa zica Cristina are o verisoara apropiata de varsta ei. Se vor intelege ca doua surori. Sa va traiasca finuta!
Sa ne povestesti cum a fost si ca nasa de cununie. Da' voi chiar v-ati luat rolul de nashi in serios anul acesta!
Lavi, sa stii ca am apucat sa-ti vad invitatia la chiftele inainte sa se stearga mesajele! Multumesc frumos pentru ea!
(Tot la chiftele ma gandesc de cateva zile si am hotarat sa fac si eu chiar maine. )
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
Simo, multi pentru Mia si pentru Lucas!
Veve, sper ca ati ajuns cu bine in Ro si ati mancat deja cozonacii toti! Speram sa ajungi si la un computer cat mai repede si sa ne dai de veste.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
ruprich spune:
Buna fetele!
Mickyyy:ne bucuram ca esti bine.Iti dorim numai bine si nastere usoara.
Fetele de pe alte meleaguri: vreau sa cumpar si eu pentru puiul meu un "walker bike".Aici nu am gasit cu toate ca am fost in mai multe magazine de prin Bucuresti.Am cautat si pe net, dar de aici din tara nu putem cumpara. Am gasit ceva la fisher-pricecosta 30 $, insa nu pot comanda.
Le puteti vedea aici: este vorba de primul model dar si al doilea m-ar interesa
http://www.fisher-price.com/us/products/thumbnail.asp?catid=walkers&from=ToysByType&catname=Walkers&type=assistant&lMinAge=.00&lMaxAge=1.00
Mickyyy spune:
Neata!
Nu ca ar avea vreo importanta, da' mi se parea mie ca am cam putine saptamani ieri cand mi-am actualizat profilul personal, eu stiam ca intru in saptamana 35 si acolo aveam doar 33, asa ca am zis ca oi fi baut eu gaz si-am uitat sa numar cum trebuie ! Dar de fapt n-am baut gaz, insa am uitat cu desavarsire ca s-au pierdut datele din ultima saptamana si implicit si ultima actualizare a profilului personal ! Asa ca sunt mai aproape decat credeam de intalnirea cu Mara (sau Maya, sau cum ne-o mai trece prin cap s-o botezam, ca inca nu reusim sa ne hotaram asupra unui nume!)
Ela, Cristinuca arata tare bine la cele 9,5kg ale ei, eu zic ca n-are sens sa-ti faci griji, mai ales ca e tare zvapaiata si consuma o gramada de energie!
Claudelu, asta-i doar inceputul, stai sa vezi cand va capata suficient curaj sa mearga netinut de manuta prin parc, abia atunci incepe distractia !
Cel putin pe noi ne-a disperat Malina, cu bona e de-o cumintenie inexplicabila, merge numai de manuta sau in carucior, insa cand iese cu noi la plimbare e dezastru. Vrea sa mearga doar singura, tot timpul in alta directie decat cea in care vrem noi, daca s-ar putea numai prin iarba si prin balti, alearag toti cainii (ham ham -ul cum ii striga ea), smulge toate buruienile si vrea sa le guste, a invatat-o taicas-o in leagan si n-o mai putem dezlipi de acolo decat cu un concert de plansete, si lista ar continua la nesfarsit!
Mickyyy (35 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)
LauraFlo spune:
In sfarsit merge si site-ul ! Tare rau e fara voi ! Multumim pentru pupici ! Tare dulci au fost !
Vad ca a fost ceva activitate aici la noi, am vazut pozele ( frumoase fete si frumosi baietei avem ) am primit pupicii vostri si noi va spunem ca va iubim si va pupacim dulce de tot .
Ieri ne-am plimbat pe faleza Dunarii . Daria a fost super incantata de apa, ar fi vrut sa se si balaceasca putin, sora mea era cu rolele si Daria cum le vedea cum ciripea : brum, brum. A fost putin nedumerita la inceput ( nu vazuse decat masini cu roti nu si oameni cu roti ) dar cand a vazut cate nebunii se pot face pe role n-a mai contenit din hohote. Eu sunt o catastrofa si in picioarele goale, asa ca ei ii va reveni sarcina de a se plimba cu Daria , cand va mai creste bineinteles . A alergat dupa toti cainii, noroc ca majoritatea era in lesa, s-a plimbat prin iarba....A fost o nebunie, a dormit de la 9 pana la 7 neintoarsa.
Eu fug la o portie de cafea. Cine vine cu mine ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Mickyyy spune:
Chiar, legat de nume, am si eu o nedumerire, Mara e nume de sfant sau nu?!
Mickyyy (35 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)