Copilasi martie-aprilie 2004 (54)
Raspunsuri - Pagina 10
Nedda spune:
Simona, multumim!
Felicitari Miei pentru ca a inceput sa mearga singurica! Poate vazand-o pe ea se ambitioneaza si Lucas.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
codritu spune:
CE se intamplaaaa???? De cateva zile scriu mesaje, imi spune ca mesajul a fost trimis si il vad ca apare, iar cand intru a doua zi nici urma de el.
Mai incerc o data sa vedem daca merge.
Va pup.
Tudorel
codritu spune:
Clau, am vazut pozele, Raul seamana cu tati, iar tu ai slabit. Se pare ca numai eu nu pot sa slabesc . Si Tudor e leit taica-sau, nimic nu a luat de la mine.
Nedda, distractie pe unde va plimbati. Bravo voua!
Alona, nu am idei de cadouri, cu al meu sot e mai greu, nu stiu niciodata ce sa ii iau, el e mai practic.
A venit Tudor de la plimbare, sper sa mearga mesajul.
Tudorel
LauraFlo spune:
Buna dimineata ! Sunt cam zombi ! Desi am dus-o pe daria la mama n-am dormit bine de loc ! Nu pot scapa de sentimentul de vinovatie ! ( stiti voi ) Am tot felul de vise urate, ma sperii,...ma rog nu dorm.
La noi ploua, deci nu ne vom plimba acest week end ! Am amanat si intalnirea cu fetele din Galati .. Gata cu plansul pe umarul vostru trec la munca !
O zi buna !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Claudelu spune:
Neata fetelor!
Ce liniste!
Eu am expediat baietii la plimbare, desi bate tare vantu dar macar asa am si eu libertate si pot face curatenie in voie!
Va invit la si la o (pentru fumatoare)
Ruprich, au fost cam multe probleme cu site-ul in ultima vreme, am citit ca multor fete le disparea mesajele peste noapte Si da ai dreptate Raul seamana perfect cu taica-so, cu o singura diferenta si anume ochii care sunt ai mei...macar atat Amandoi avem ochii verzi albastri (ca nu stim de fapt ce culoare avem la ochi) numai ca eu ii am mari si a lu Clau sunt mici mici, de multe ori nici nu stiu daca se uita la TV sau doarme, iar Raul ii are mari ca si mine
Laura, nu te invinovatii, ca de astea se vor intampla tot des...eu te incurajez pe tine dar asa sunt si eu
Cam des va intalniti voi fetele din Galati
Daniela, super de voi ca va tot plimbati...offf inainte de a-l avea pe Raul si noi eram tot pe drumuri, cand ne suparam pe viata luam rucsacii in spate, cortu si toate alea si mergeam unde vedeam cu ochii...ce vremuri
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
LauraFlo spune:
Am terminat expunerea analizei trimestriale , dupa ce mi-a daramat tot ce-am facut, a calculat sefu ( dupa gandirea lui ) si a obtinut aceleasi rezultate...m-a felicitat "Asta inseamna ca ai lucrat bine ", dar gaurile mele din stomac si-au dublat diametrul ( sefu are o fata ca de pirat si e ...coleric). Bine ca ....a fost bine ! si mai ales ca a vazut sefu ce fata 'teligenta sunt !
Clau, feciorul tau frumos si cuminte va creste repede repede si veti pleca din nou pe coclauri insorite si inverzite ! Sau o sa plece el si voi o sa va rugati sa va ia si pe voi ! Mie una mi-e cam teama de varsta adolescentei ! Copiii reactioneaza atat de variat, oare cum vom face fata noi ( imbatranite si depasite de vremurile ce vor fi la moda )?
Dar este multa apa de curs pana atunci !
Clau acum dau curs invitatiei tale ! Ce buna-i cafeaua ( si mai ales tigara )!
LauraFlo spune:
Va pup iubitelor ! Am plecat acasica la mine. Va doresc un weekend placut ( al meu va fi ca m-i la facut sefu )!
Claudelu spune:
Laura, ce bine e cand esti apreciat la locul de munca, nu?? Iti sare inima din loc de mandrie!
Mai si mie mi-e cam frica dar sti ce eu am fost independenta cam de mica, am facut cam tot ce am vrut eu, in limita bunului simt si tare mi-as dori sa pot sa-l educ si eu pe Raul la fel cum au facut ai mei cu noi(cu mine si cu sora mea) Mie de un singur lucru mie cam groaza, drogurile care mai nou au navalit si in scoli
Claudiu deja se gandeste la un cort de 4 persoane, sa avem loc destul, dar oricum vremurile bune s-au dus...nu tu pestera neamenajata, nu tu stanca No asta e!
Scuipati pe mine s anu ma deochi ca-s de o harnicie iesita din comun
Martie Aprilie 2004
Claudelu spune:
Laura, week-end placut si voua! Ne vedem luni!
Martie Aprilie 2004