Copilasi martie-aprilie 2004 (54)
Raspunsuri - Pagina 11
spic de grau spune:
Buna fetele,
Sunt trista..Azi mi-am propus sa il tund pe David. Si mi-e asa mila de perisorul lui frumos..si carliontzat..Daca nu ii va mai creste la fel de frumos? Daca nu va mai fi carliontzi? Pana acu i-am tuns doar din breton (la motz i-am luat f putin din perisor ca sa nu fie nevoie sa il tund)..
A inceput sa se incalzeasca si ii transpira capsorul, il vad ca se chinuie si imi dau seama ca se impune tunsul..dar mie imi vine sa plang..Ma intelege si pe mine cineva? Ati simtit si voi la fel, sau sunt eu intr-o ureche?
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
alona spune:
Lumi, io te inteleg perfect.Cind a fost Vlad mic avea un par cirliontat, dar asa dupa 1 an m-am gindit sa-l tund ca prea transpira, asa ca adios cirlionti.Asa are si Thea si nu vreau s-o tund ca mi-e frica sa nu ramina fara cirliontii ei dragalasi, desi transpira tare si ii ies si niste bubite de la transpiratie, dar vine vara si o sa-i prind codite.Pupici lui David si bafta multa pe 18.
Anca, mamica de Thea si Vlad
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
spic de grau spune:
Mersic mult Anca!
Si..apropo - l-am tuns pe Davidutz..nu mai am "fetitza"..am un baietzel de baietzel. Parca de cnd i-am taiat parul, face mai multe nazbatii. Ma uit la el si nu-mi vine sa cred. Am baiat mare.. O sa ii fac pozici si le pun aici.
Apropo de ziua de 18, pe 10 merge sotul cu el la anestezist ptr consultatie si intrebari. Ma gandesc sa ii fac o lista de intrebari despre operatie. Ma ajutati cu idei?
Pupici,
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
codritu spune:
Clau, eu eram cea care ziceam ca Raul seamana cu tati nu Ruprich. Si Tudor e leit taica-sau zici ca eu nu am fost pe acolo, tu macar te mai consolezi ca are ochii tai.
Alona, noroc ca ai fetita si poti sa ii faci codite. O sa faca ravagii in Baia Mare.
Lumi, eu te inteleg ca si eu va trebui sa il tund desi nu are asa parulet mare, dar transpira la ceafa. Nu a plans dargul de el? Cum ati procedat ca eu am emotii ca va face scandal.
Eu azi m-am scapat intr-un magazin si i-am luat niste hainute printre care niste pantaloni scurti tare haiosi si o palariuta de soare.
Tudorel
Mickyyy spune:
Nici n-am apasat bine butonul de "raspunde la subiect" ca s-a si auzit un oaaaaaau de la fata din camera. Oricum doarme de vreo 2 ore, asa ca-i cazul sa se trezeasca. O mai las sa maraie nitel, poate pauc si eu sa scriu ceva, desi m-as mira sa reziste ea in liniste mai mult de 2-3 minute.
Nici nu mai stiu ce voiam sa scriu....deja sunt stresata ca tre' s-o fac contra-cronometru. Iar daca o iau din patut si o aduc la calculator langa mine, iarasi n-o sa mai pot scrie nimie, se repede pe tastatura si butoneaza-n legea ei, arunca mouse-ul cat colo, smulge castile, ba chiar nimereste si butonul de restart.
gata...fug la ea...poate reusesc sa termin mesajul mai tarziu.
Mickyyy (35 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)
spic de grau spune:
Codritu l-am tuns pe David cu masina de tuns. L-am tuns nr 3. Parca e mai grasunel si mai mare de cand l-am tuns. Are o fetisoara de copilas.. Daca pana acum lumea ma intreba: "e fetita sau baietel?" acum sigur nu vor mai face confuzie . Sper insa sa nu ii dispara parul carliontzat. De aceea nici nu l-am ras in cap.
Apropo de transpirat - el nu transpira numai la ceafa. Ii transpira tot capul. Parca era tot timpul scos de la dus.
Hai ca fug in parc ca e vreme frumoasa. Fac poze si va arat apoi cum era David ieri cu plete, si azi fara.
Pupicei,
Ela76 spune:
Salutare!
Clau, cu riscul de o "incasa", indraznesc sa apar pe la voi
Iar am fost la Odobesti - va ziceam eu intr-un mesaj mai inainte - la proba la croitoreasa. Pare sa iasa ceva dragut, voi vedea pe 19 mai finalul.
Am plecat sambata pe la 11 fara ceva, a trebuit sa ne intoarcem din drum ca undeva fusese un accident grav si se blocase soseaua, asa ca ne-am intors in Bucuresti si am luat-o pe alta ruta. La intoarcere, trebuia sa trecem prin Buzau, dar podul pe care se trece sa intri in oras a fost inchis, fiind grav avariat de apele mari; asa ca am ocolit prin niste comune vreo 40 de kilometri. Noroc ca vremea a fost buna, iar Cristina linistita (mare minune!)
Ma ingrozesc cand vad ca mai peste tot in tara sunt inundatii si o multime de oameni se uita neputinciosi cum malul le intra in case si le ineaca ogoarele. Of, of!
Am citit in fuga ce ati scris in ultimele zile, dar sunt prea obosita sa mai scriu acum...
Pupam toti copilasii, cu cucuie si fara, sa creasca mari, frumosi si sanatosi! Pupam si burticile noastre, dintre care se pare ca numai Mickyyy se tine tare pe baricade !
O saptamana usoara tuturor!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Ela76 spune:
Si niste poze: oua de Paste, Cristina artista si in gradina bunicilor
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
oake spune:
Nu stiu cum se face ca de fiecare data cand imi fac si io timp sa va scriu, se intampla ceva si-mi dispar mesajele .
Acum 1 saptamana, inainte de "restaurare" , tocmai va povesteam intr-un mesaj super lung, cat de bine au inceput sa mearga lucrurile si pt. mine, cum mi-am gasit o bona noua super, care-mi invata bubulacul tot felul de chestii noi. La sevici muncesc de rup, ba mai imi iau si acasa, dar nu ma plang, pt. ca-mi place f. mult si sper sa va am pe cat mai multe dintre voi de cliente .
Bubu nostru a inceput si el sa mearga, cam la 1 saptamana dupa ce a implinit 1 an, si acum tine-te dupa el daca mai poti. Dar, spre deosebire de acum 1 luna, cand doar schimbam Pampersi, spalam biberoane si hraneam cupilul, acum am mai multa rabdare cu el, pt. ca-l vad doar 3, maxim 4 ore/zi si mi-e tare drag sa ma joc cu el.
As scrie mai mult acum, dar mi-e ca o sa se piarda si mesajul asta, si in plus nu prea gandesc coerent de oboseala, si parca mi s-au scurt circuitat neuronii.
Promit sa revin imediat ce mai gasesc 1/2 de ora libera.
Avem cateva pozici de astazi din parc, cu EmmaT:
In parc
SimoV spune:
Ela, Cristina e superba in salopeta aia!! Tare frumos o imbraci intotdeauna! Si ouale sunt de expozitie!
Oake, Vlad e atata de frumoooos!! Si pare tare smecher...
Laura, sper ca si dormit mai bine dupa ce ai adus-o pe Daria acasa. Si eu as fi fost la fel... Mame nebune, ce mai... Noi am fost sambata la o nunta si tot timpul am verificat celularul sa vad daca nu cumva m-a sunat mama si n-am auzit... Macar ca n-am stat mult (de la 6 la 11 seara).
Azi aici a fost Mother's Day, asa ca va doresc si voua chiar daca e cu intarziere HAPPY MOTHER's DAY!!! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de puiutii vostri!
Sunt cam obosita ca toata ziua am fost pe drumuri cu astia mici azi asa ca revin maine.
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)