Din Republica Moldova cine mai e?(partea a 5-a)
Raspunsuri - Pagina 13
alinkav spune:
Salut!
Alex e cam bolnavior.De ieri dimineata are febra. Azi noaptea a avut 39 febra, si nu mai stiam cu ce s-o scad, ii dadeam si Nurofen si Calpol(pe parcursul zilei si inainte de culcare), scadea putin si iarasi se ridica. Azi dimineata la fel, si i-am pus un supozitor de Nuvocalmin,pe langa asta il frecam cu apa si otet, sosete cu otet, si nimic. Acum doarme si parca i-a scazut putin. Are rosu in gat, am uitat sa specific(ieri seara ne-am uitat). Si tocmai acum inainte de cresa!!!
De mancat, mananca din fericire!
Azi fac ardei umpluti!!!! M-am saturat sa astept sa se iefteneasca ardeii si gata, am trecut la atac!!!
Ma duc sa vad cum se mai simte!!!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
ana_s spune:
Salut fetelor!!!
1000 de scuze pentru ca nu v-am scris. Am lipsit tot acest timp de acasa. Sa ma scuzati ca nu v-am zis, ca plec si voi lipsi citeva saptamini. Atunci asa ma grabeam, ca sotul mi-a spus pe neasteptate, ca plecam, va rog nu fiti suparati pe mine.
Rodica eu parca am scris datele pentru listuta, nu stiu de ce nu au ajuns, nu stiu cum sa mai fac ca ele sa apara pe listuta. La cursuri de germana nu mai merg, invat singura acasa, citeodata ma ajuta sotul, bineinteles ca, la cursuri e mai bine si mai vesel, dar asa ,, Mir es geht gut, nicht immer aber es ist schon O.K ". Spune-mi te rog, ce cursuri se fac in " VOLKSSCHULE "? Si inca ceva: am inteles ca ai locuit un timp in Germ., sunt cam curioasa.
Lilia Toma eu m-am intilnit cu sotul meu in Moldova, in casa verisoarei mele. Dupa citeva luni el m-a luat la Germania. Acolo si am ramas.
Alina imi pare rau pentru Alex. Inteleg cit e de greu cind un copil e bolnav, caci singura un timp am avut grija de nepotul meu. Cite nopti intregi n-am dormit, asta numai eu stiu, asa ca, stiu ce inseamna nopti nedormite. Ii doresc lui Alex cu cit mai repede sa se insanatoseasca si tie sa-ti fie mai usor!!!
Saptamina trecuta am calatorit putin. Am fost la Berlin, Polonia si Cehia, dar a fost asa de frig, si acum e inca frig. Pantalonii inca nu au de gind sa ma lepede. Asa de tare vrea sa-mi imbrac ceva subtire - o rochita, o fustita, dar vara asta inca nu are de gind sa vina. De vreo 2 saptamini in urma era asa de mare caldura, de-mi cautam umbra, mi-am cumparat niste sandale si cind hop - peste 2 zile un friiiiiiggg. (ABLOM)
Voi ce mai faceti? Cum e timpul in Moldova?
Salutari la toate fete!!! CEAO
alinkav spune:
Buna seara fetelor!
Ce mai faceti?
Noi bine, Alex e mult mai bine.
Ana, bine ai revenit!Sa ne spui cand te-ai nascut, unde ai locuit pana acum, ce ai facut?Sunt date pentru listuta!Bine???
Lilia unde esti, mai bine zis Liliile unde sunteti???Ce va fac copilasii?
Rodica, tu cum de nu esti pe aici???Sa ne spui cum mai e la Chisinau!!!
Noi vom merge la Chisinau cam pe 12 iulie, vor fi 40 de zile de la moartea bunicii.
Am dus toate actele necesare pentru cresa, i-am luat azi rucsac(ghiozdan) mic si albastru. Dar il vom duce abia de saptamana viitoare, sa-i treaca bine acum boala.
Bine, fug, ca trebuie sa ajunga sotior flamand acasa.
MamaElei spune:
Buna dragelor!
Noi am fost cam plimbarici in WE, asa ca am multa treaba de facut in casa si Paula se baga si ea sa ajute, ceea ce ma bucura, dar si incetineste treaba!
Alina, multa sanatate lui Alex si sa se faca bine cit de curind!
Ana, bine ai revenit! Se pare ca ti-a priit calatoria. Acum te asteptam zilnic la apel!
Diana, ai gasit poze din RM?
Revin, ma duc sa trabaluiesc pina printesa e afara cu buni!
Rodica si PAULA (02.09.04)
alinkav spune:
Buna!
Am pus niste poze noi, facute ieri in parc!!!Sunt in album Vara2005.
ana_s spune:
Salut
Pai ce inseamna si asta? de ce nu scriti? dar si eu nu sint mai de traeba Voi ce mai faceti?
ana_s spune:
Alina am vazut poze, sunt !!! Mia mi-a placut. apropo, tu cu Alex foarte bine semanati unul cu altul, sintet SUPERRRRR !!!!!!!!
Lilienne spune:
Salutare,gagici,
Ce mai faceti?E cam pustiu pe aici unde sunteti?
Alinca esti o draguta si Alex e tare frumusel sa-ti traiasca!I-a trecut raceala? V-am pupat.
MamaElei spune:
Vai, da' ce liniste! Se pare ca nu are nimeni chef de a scrie!
Scriu io ca sa ma lud ca are Paula un dinte!
Ieri mi-o cam pirjolit soarele ca am fost iar la piata aia ieftina de i-am luat haine la cupil (rochie si pantaloni scurti de 5 lei )!
Ma duc sa vad poze noi puse de Alina, Lilia si iar Alina care a revenit in SUA!
O zi cit mai faina!
Rodica si PAULA (02.09.04)