Din Republica Moldova cine mai e?(partea a 5-a)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna dimineata!

Rodica, pai cu mami soferita si cu nazdravanul Alex pe banca din spate, nu mai mergea semnatura de alta data(cu mamica Alina si bebe Alex)!
Bravo Paulei ca a inceput sa circule!!!Sa vezi ce ai sa alergi dupa ea in curand. Tin minte cand a mers Alex prima data(la 10 luni fara o zi), facea 4 pasi si se aseza, si in 2 saptamani a reusit performata de a merge cativa metri buni fara sa cada.Mai bucura-te de putina liniste si mai putin stres, iti spun eu, care visa noaptea sa mearga mai repede Alex, si care viseaza acum cosmaruri de genul "stai, nu fugi, inapoi, vino incoace".

Gata, am rezolvat si problema cu cresa! De luni merge Alex la cresa! Am deja emotii, simt cum imi bate inima mai tare si umbla urnicute in stomac. Dar e inca vineri, asa ca sa ne tineti pumnii luni!Si sa dea Domnul sa nu se imbolnaveasca prea curand!

Vio????Te-ai intors????Sau inca mai faci cumparaturi???

La noi e un friggggggg!!!Eu care i-am luat lui Alex hainute e vara super frumoase, si abia asteptam sa i le pun, cand colo e un frig de crapa pietrele!

Bine, trec la actele mele, dar sunt pe faza!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilienne spune:

Salut din nou,
Cum v-am vazut ieri mi s-a facut un dor de casa!Eu sunt aici de aproape 10ani,dar n-am reusit sa-mi fac prieteni de care am acasa!Am si aici dar tot ceva parca nu e la fel,poate asa-s ardelenii mai incuiati!Sunt aici cu familia am un baiat de 9 ani si o dulceata de fetita de aproape 6 luni,care imi scoate peri suri,nu mai sunt cu capul limpede de cand s-a nascut!Dar am inteles ca toata lumea de pe aici are ceva in comun<copii>asa ca ma intelegeti!Acasa,adica in Moldova ca tot acasa ii zic,am fost de pasti si deja incep sa vreau iar,probabil ca toata viata voi avea acest dor de casa.Ce sa va mai spun,sper de acum incolo sa ne imprietenim sa am cui ma jelui si eu cand simt nevoia.Deocamdata va pup si ma duc sa schimb pampersul cred,vad ca nu are stare fiica-mea

Mergi la inceput

Lilia spune-ne mai multe despre tine, adica cand te-ai nascut, ce ai terminat, cum se numesc copii tai, cand s-au nascut????Sa trec datele in listuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Vai, ce bine e cind cineva (soacra) iti plimba copilul! Lenevesc si eu intr-o veselie. Nu-i nimic ca o gramada de haine de calcat si un munte de vesela murdara!
Alina, subscriu la faza cu hainele de vara frumoase si aranjate in dulap, ca e cam racoare. Azi totusi e un pic mai cald. Sper sa se amelioreze cit de curind. Spor la lucru!!!
Lilienne, sa-ti traiasca puiutii! Multa rabdare cu bebelusa si sa-i iasa cit de curind dintii. Si noi ii asteptam de la 4 luni si nica!!!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Privet,

Profit de somnul "magic"a fiicutei sa va pot scrie.Eu sunt un scorpion din anul 1976,19 noiembrie m-am nascut in Causeni,Opaci,am facut liceul pedagogic din Tighina, din 1995(cam devreme) m-am casatorit cu Viorel care e din aceeasi localitate cu mine apoi am venit la Sibiu amandoi studenti eu la Litere(romana-franceza) el la drept,in 1996 a aparut baiatul nostru Roma sau Romitza apoi viata greadar si frumoasa doi copii avand grija de alt copil.Totul a avut farmecul lui am facut totul impreuna,am invatat amandoi asta ne-a apropiat si mai mult.Dupa facultate am lucrat un pic ca traducatoare,agent asigurari,vanzatoare...Anul trecut inainte de Craciun pe 18 decembrie Dumnezeu ne-a dat cel mai frumos cadou Giulia-Cristiana care acum e in perioada dintilor si e dezastruuuuu!In rest e o scumpica si-l iubeste enorm pe fratele ei cum il prinde cum "il baga in gurita".Asta-i cam tot despre mine si familionul meu
va pup si ma intorc la treaba ca s-a sculat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Lilienne, bine ai venit.
Ma bucur enorm ca listuta noastra se mareste.
Sa-ti traiasca puiutii si sa fiti mindri de ei.
Apropo, care e numele tau adevarat: liliana, lilia, sau nu are nici o legatura cu nickul de aici.
Eu nici nu mi-am dat seama cind i-au iesit primiii doi dinti ai Ameliei... A fost cam 2 nopti maraita. Ey puneam pe seama anesteziei pe care o avusese zilele alea si cind colo: poc, simt ceva cu lingurita, bag degetul si cind m-a muscat, am simtit bine.
Abia seara am reusit sa vad ca nu era unu ci doi, desi sunt inca micuti, ca doua liniuti se simt bine.
Asa ca doresc la toti copilasii sa iasa dintii macar asa ca la Amelia( si bineinteles, sper sa iasa si urmatorii la fel de repede si usor, ca cele doua nopti maraite nu au fost chiar grele)
Eu am mincat aseara lamiie la greu, de imi iera acru si in suflet. In schimb nu ma mai doare gitul aproape deloc.
Rodica, Natasa,Lucia, mi-e tare dor de voi. Ce mai faceti?
Ana, pe tine sunt suparata, ptr ca dupa ce ne-ai reprosat ca te-am uitat, nu mai dai nici un semn, desi te-au strigat fetele de-atitea ori...
Acum a fost la mine o fost colega de grupa de la ASEM, care sta in Franta.
A plecat spre Chisinau( sper sa nu intirzie la avion

Am stat 4 ore impreuna, dar tot putin mi s-a parut. Parca atitea as fi avut sa mai vorbesc.

Si mi s-a facut un dor de studentie, de Chisinau, de iesirea la o terasa cu prietenii....

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Buna seara fetelor!

Lilienne, esti o norocoasa! Esti tanara si ai un baiat atat de mare si inca o fetita!!!
Asta era visul meu mereu, sa am copii cat sunt tinara!!!

Fetele din Chisinau, prin ce zona locuiti???

Mey, a venit vara si inca n-am slabit!!!!Mi se vede burtalau, mama mama!!!!!!Si pe deasupra mor de foame!!!!Mi-am luat mere, acum juma de ora mi-am facut o salata, de m-am umflat, si simt cum imi miorlaie matele!!!
Acum bine merci ca a fost putin frig si aveam cu ce sa ma imbrac, dar maine-poimaine va fi o calduraaaaaaa, si nu mi se inchei pantalonii pe mine(cei de vara)!!!
Gata, mi-am plans de mila, dar tre sa trec la treaba!!!!

Mergi la inceput

Moldovencele mele, pe unde umblati????
E cam frig afara, sa fiti plecate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna, dragelor!
La noi ieri a fost chiar frumos si cald, asa ca am fost la cumparaturi, hainute pt sot. In principiu, reusit!!!
Si acum trebuie sa plec din nou, asa ca revin mai tirziu. Va doresc o zi cit mai reusita!!!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Buna,fetelor,

Ce mai faceti?Ieri din cauza timpului am fost lovita de o somnolenta incredibila abia am putut face fata treburilor!Azi parca e ceva mai bine sper sa pot iesi afara cu astia mici,de maine sper sa va gasesc in numar mai mare!Azi distrati-va cine poate!pa

Mergi la inceput