Din Republica Moldova cine mai e?(partea a 5-a)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
MamaElei spune:
NU stiu de ce inainte de a scrie mesajul, imi aparea ca ultim mesaj cel al Alinei.
Ana, stiu ca m-ai intrebat si aveam impresia ca am scriu cu mai mult timp in urma: eu am stat in Ge 1 an, in Schwabhausen, in apropiere de Munchen. In Munchen aveam scoala, asa ca mergeam zilnic intracolo si am indragt enorm acest oras si oamenii, care nu mi se par atit de "nemti". Parca e mare influenta italienilor si sudicilor in general in Bayern. Tu ce mai faci? Cum iti petreci timpul?
De "Volkshochschule": din cite stiu eu se gaseste cam in toate oraselele si orasele mari. Trebuie doar sa te interesezi unde se afla, sa mergi intracolo si au ei niste cartulii (care apar de 2 ori pe an, parca), unde is trecute toate ursurile care se fac, o scurta descriere si orele la care se tin.
Lilienne, ce mai fac puiutii tai? Cum e Giulia? Roma merge la scoala? Cum ii place? Mai scrie-ne cum e cu doi puiuti, ca esti unica printre noi care are doi copilasi!
Vio, mi-i dor de tine! Fa-ti te rog putin timp si mai scrie-ne!
De Ticka si Balbina nu mai zic nimic
Rodica si PAULA (02.09.04)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Lilienne spune:
Salut,fetelor,
Cu doi copii e super mai ales daca ai nervi de otel si forta lui Hercule!!!Am uitat de fapt sa va spun ca pe langa ai mei 2 mai stau la mine doi nepoti,copiii surorii mele care e in Italia,amandoi la liceu baieti mari,frumosi si cuminti!!?Deci la mine e circul intreg!Nu va pot transmite cat mi-i de usor!Dar a trebuit s-o ajut pe sora-mea care nu avea alta iesire din situatie decat asta asa ca fac pe mamica a 4 copii si mai am in pic si ma internez la nebuni!Cu ai mei totul e ok,Giulia e pe zi ce trece mai smechera,dintii inca nu apar dar sunt pe punctul,asa ca de capricii nu ducem lipsa,Romic a terminat ieri cu foarte bine si azi leneveste la desene animate.In rest totul e super!!!Eu sunt o optimista-a-a-a-a,nustiu pana cand!Va pup si va doresc sanatate la puiii mici si voua!!
alinkav spune:
Buna fetelor!
Alex se simte mult mai bine, in schimb eu sunt racita bine!!!Ma doare gatul, nasul, si totul deodata, parca!!!
Rodica felicitari pentru dintisor!!!!
Lilienne, chiar ca la tine e vesel,mai ales pentru copii!!!Cum mai rezisti??
Lilia, ce mai faci?Ce face Amelia?
Apropo, in pozele noi este si baiatul Nataliei(Balbina)!!!
Ma enervez, ca Alex nu vrea sa manance mai nimic.
Ma duc sa ma intind in pat, ca nu mai pot!!!!Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
Davina spune:
Buna gagici!
Ieri dupa ce am terminat de citit aproape 7 pagini s-a trezit Deanna si nu am mai scris .
Noi am revenit duminica .acasa am ajuns pe la 3 dimineata foarte obosititi si un pic enervati ca aia de la air france nu ne-au pus scaunul de masina in avion ...asa ca nu stiam cum sa venim acasa fara el ...aici este foarte strict in privinta securitatii copiilor ,mai ales ca aveam de mers cu masina vreo 200 km din LA..in fine l-au adus peste 2 zile .
Rodica felicitari pentru dintoci .
Alina multa sanatate ,am vazut pozele lui Alex ...frumos ,frumos .
Lilia sanatate si Ameliei ,s-a facut mare domnita ta .
Bun venit printre moldovence LIlienne .
La noi pe 20 e ziua tatilor ,asa ca ma duc sa ma gindesc ce surpriza sa-i facem lui tati al nostru :-)
We placut la toate .
apropos am pus poze
Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25
LiliaToma spune:
Buna
Mor de cald.
Am fost la piata la 7 seara si tot era cald de mureai....
Cu Amelia am iesit dupa 8.
Acum i-am facut asa zisa baita, a mincat cu scirtiieli si maraieli si acum trancaneste.
Am pus si noi citeva poze noi in albumul de 8 luni.
Am vazut pozele cu Alex, sunt foarte frumoase. M-a amuzat faza cu imbratisarea lui Vlad. Pina sa o incarc sa o vad mai mare, ma gindeam ia sa vad ce fetita o fi acolo de e Alex asa dragastos
SI am vazut si prima parte, cu indesarea suzetei in gura, am ris tare mult de faza. Si am mai zis ca ma uit cit de mult de se cunoaste acum diferenta chiar si de citeva luni. Am in vedere, intre Alex si Vlad , sau intre VLad si fetele noastre, ca intre Alex si fete e mai mult...
In rest suntem bine, s-ar putea si mai bine. Astept sa i se faca mai repede mari dintisorii ca acum inca nu ii vad si nu-mi da voie sa ma uit. Decit mai bag degetul in gura si musca, doare. Dar asa stiu ca st la loc, nu au fugit nicaieri
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Violetik spune:
Buna fetelor!!
Sorry ca nu v-am scris atita timp, nu mai am acces la inet. Sa va spun deci, am fost la Odesa si am facut cumparaturi si intradevar se merita ( de 2 si kiar 3 ori mai eftin) ma mai duc si saptamina viitoare sa-mi iau rokie de bal ( se pot cumpara de la 20 $) iar cele de 100 Eu se pot cumpara cu 700 lei si sunt super de frumoase. Am terminat teza. Vineri am apararea.Voi fi prima la 8 dimineata.Facem pregatirile pt balul de absolvire. Cautam local. Dati idei!!
Ar fi super daca am putea sa ne intilnim toate sa ne cunoastem! Macar cele de aici din md ( ma refer la tina Rodica, si la tine Nati).Ce ziceti?
Rodica tu unde stai? Eu - la Ciocana.
Tineti-mi pumnii vineri de la 8 la 9
Aveti grija de voi si de puiuti!!
alinkav spune:
Fetelor, am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51423" target="_blank"> partea a 6-a!!!!Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)