Bebelusi de iulie-august 2004 (62)
Raspunsuri - Pagina 6
szivarvany spune:
Adema - sanatate muuulta lui Codrut !!!
Mey fetele, eu o las in pace pe Giulia ... uneori am impresia ca las impresia ca sunt nebuna si credeti ca cin`stie ce-i fac cupilei ... eu ziceam de facutul pasilor pen`ca si pediatra ma tot freaka daca face cupilu`pasi sau tot puturoasa e. Na, claie peste gramada, fiind asa lunga, toata lumea ma freaka la cap si pe afara daca umbla sau nu. Probabil sunt eu dementa, dar sa stiti ca nu o fortez pe Giulia sa faca nika. Drept urmare, in fiecare dimineata ne face kk in olita ! Dar pe mine chiar ma preocupa faptul ca nu mimeaza pasii, poate ca exagerez, dar avem aproape 9 luni si daca e vreo problema, as vrea sa o depistam cat mai devreme ...
Eram curioasa daca bb-ii vostri cand sunt in premergator sunt in pozitia de drepti sau in sezut ... dar probabil nu reusesc sa ma fac inteleasa mai ales cand scriu pe fuga de la servici.
Sorry, nu o sa mai intreb nika. Se pare ca eu vorbesc total alta limba ... Mii de scuze ca va plictisesc, poate nu e locul meu si al Giuliei aici.
O seara frumoasa sa aveti, cu bbi mancaciosi si somnorosi !
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
polux spune:
He, he , he Andreea. E randul meu acum la interogatoriu?(dupa Olivia).Am glumit, nu ma deranjeaza. Nu studiez nimic, ca am studiat destul in tara si nu numai in tara.(mai e loc inca de mai mult). Predau matematica la un college. Termin pe 25 mai, dar am luat bilete pe 27, ca am de corectat exit testele si de incheiat situatia. O sa fiu contra cronometru si cu bagaje si cu gradele studentilor. Dar asta este.
Liliana
polux spune:
Daria, stai cuminte frumoaso, ca locul tau si al Giuliei este aici. E drept ca toate intram mai pe fuga, ca nu ne lasa ai mici, si uneori citim tot asa. Asa ca poate nu intelegem exact ce te framanta. Dar nu-ti face problema, ca suntem langa tine. Cu bune si rele. Vrem doar sa nu-ti mai faci asa mari griji, caci fiecare copil are ritmul lui.
Hai uite un pupic dulce de la mine ca sa nu mai fi suparata.
Liliana
papadie spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Adema - sanatate muuulta lui Codrut !!!
Mey fetele, eu o las in pace pe Giulia ... uneori am impresia ca las impresia ca sunt nebuna si credeti ca cin`stie ce-i fac cupilei ... eu ziceam de facutul pasilor pen`ca si pediatra ma tot freaka daca face cupilu`pasi sau tot puturoasa e. Na, claie peste gramada, fiind asa lunga, toata lumea ma freaka la cap si pe afara daca umbla sau nu. Probabil sunt eu dementa, dar sa stiti ca nu o fortez pe Giulia sa faca nika. Drept urmare, in fiecare dimineata ne face kk in olita ! Dar pe mine chiar ma preocupa faptul ca nu mimeaza pasii, poate ca exagerez, dar avem aproape 9 luni si daca e vreo problema, as vrea sa o depistam cat mai devreme ...
Eram curioasa daca bb-ii vostri cand sunt in premergator sunt in pozitia de drepti sau in sezut ... dar probabil nu reusesc sa ma fac inteleasa mai ales cand scriu pe fuga de la servici.
Sorry, nu o sa mai intreb nika. Se pare ca eu vorbesc total alta limba ... Mii de scuze ca va plictisesc, poate nu e locul meu si al Giuliei aici.
O seara frumoasa sa aveti, cu bbi mancaciosi si somnorosi !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
mama lu giulia trage aer in piept si numra pin la 10 ca ai inceput sa pove OK si ai sfarsit suparata cand inca n-apucase nimeni sa raspunza
cum adica nu mimeaza pasii? daca o pui in premergator sta pur si simplu?! catrina de exp cind am pus-o-la 6 luni ca nu ne mai intelegeam cu ea- mai mult statea. p-orma si-a dat drumul. insa cand are ceva de facut sau de mincat sta frumos ca bubico si asteapta linjucaria/linguritza cu mincare.
ca sa verifici daca are o pb cu pasitul tineo de sub brate si sa stea cu talpile cam la un cm de so si atunci vetzi daca are reflexul pasitului sau nu (chestia asta trebuia s-o faca pediatra pe la 4 luni. daca a facut-o si n-a zis nika inseamna ca e ok)
totodata daca ai lasat-o pe giulia in ritmul ei las-o si de acum incolo. o sa se ridice cind are chef, cand se simte sigura pe ea etc si nu mai pleka urechea la cei ai caror copii la 5 luni joaka basket in nba. oricum n-o forta la mers c-o sperii. in curind o sa ajungi sa te plingi ca nu sta lokului 5 sekunde :-)
papacita mamacita & don Mielone Kakacione
roxana1974 spune:
Pai Daria io trebuia sa ma dau cu de pamant pai nu ti-am zis? Serban s-a ridicat in picioare singurel abia la 10 luni, iar dupa ce am cumparat premergatorul, tot atunci, in sperantza ca va pune un pas inaintea celuilalt macar in premergator, a stat pur si simplu in el sau in cel mai bun caz dadea sa sara in premergator. Eram disperata asa ca tine desi el e mai mare, vezi tu...si si-a dat drumul acu cateva zile, deci chestiunea e de zila mama draga ai rabdarica!!!
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
BLUE ANGEL spune:
Christos a inviat !
am aterizat si noi acasa .. am intrat numai sa va citesc si sa vad pozele ..si sa va spun ca mi-ati lipsit ...
intru maine sa va povestesc si sa pun poze ca acusi sunt franta !!!
pupici si o noapte (zi ) minunata !
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
szivarvany spune:
Probabil am probleme eu cu capu`. Cand e in premergator, sa poata pasi, se ridica in picioare si-si ia avant ca la Formula1, ca nu am gasit premergator in care sa nu stea pe cur, la cel mai inalt nivel. De asta va intrebam CUM stau ai vostri cand fac pasii in porcaria asta de premergator, ca-l iau si-l arunc. Pe Giulia o amuza, ca efectiv sta si cand are kef se ridica si valea. A venit o prietena cu cupilu` ei de 9 luni si bine-nteles ca ii ajungeau talpile pe sol, cum cred eu ca e normal, nu sedea in el ca in fotoliu. Da` ce sa fac cu capra asta mica daca a crescut si atarnaaa ? Uuufff, daca are probleme si n-o sa mearga ? Daca o tin de axile se zbate si rade, da din picioare de zici ca`i curentata. Iar cand vrea ceva, face "pasi" de un metru de zici ca vrea sa alerge la obstacole. Probabil ziceti ca sunt nebuna si pe langa problemele adevarate serioase astea sunt porcarii, dar eu chiar sunt tare suparata. Poate ma intelegeti.
kim222 spune:
Daria nu te supara pe noi...pe bune ...hai sa nu mai fim asa sensibile (na! acum sa nu te superi pe mine...) de aceea ne intilnim aici ca sa ne spunem of-urile si sa cerem sfaturi atunci cind avem nevoie...Uite Luca nu are premergator ci doar jumper pentru ca muschii folositi in premergator nu sint si cei folositi la mers...deci este falsa ideea cu premergatorul care ajuta la mers....Nici Luca nu se ridica singurel in patut....nci nu sta perfect dupa parerea mea in fundulet...nici nu stie conceptul de "nu"...si cite nu stie...dar fiecare copil are ritmul lui si nu cred ca este bine sa ne comparam copilul cu ceilalti....Sper ca nu te-ai suparat....
Maria bine ai mai aparut...noroc ca noi doua mai vorbim pe yahoo...
La multi ani Eli!
Simona bine ai venit...astept cu interes pozici...
Roxana ,al meu face "mmimmmmmm" cu buzele bagate in interior de cite ori vrea ceva sau nu-i convine....
rain spune:
ELI, LA MULTI ANI !!!!!!! sa fiti sanatosi, sa vi se indeplineasca toate dorintele, inchinam un pahar (fie el si virtual) de sampanie in cinstea ta, sa ne traiesti!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii