Bebelusi de iulie-august 2004 (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

noi zilele astea am tot umblat, a avut si tati liber ...asa ca n-am stat deloc pe acasa, astazi insa am recuperat (calcat, gatit, spalat), dar am iesit si la plimbareli, asa ca ne-am intilnit cu Marina (Bunny) si cu Alex, au ajuns bine in tara, a fost obositor drumul cu masina ...dar acum sint ok, Alex e un dulce!
am uitat sa iau aparatul sa ne pozam, dar zilele urmatoare venim si cu poze!

pupacim pe toata lumea, pitici si mamici!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

papadicule, ce inseamna ptr voi "proces de adormire"? Adica o culci tu sau se culca singura.
Pustoaica mea e o profitoare. Cand e cu tati adoarme singura, bineinteles dupa foielile de rigoare prin patut. Cand sunt eu, nici picata cu ceara nu adoarme singura, numai la mami pe genunchi, pe o perna si cantandu-i pe deasupra. Compozitor trebuia sa ma fac, caci daca nu am inventat la melodii(mai putin) si la versuri (la greu) de nu mai stiu. De multe ori ies asa haioase rime, dar care bineinteles ca le uit pana data viitoare cand trebuie sa-i cant din nou. Si bineinteles ca in acelasi timp mami butoneaza calculatorul.
Hei plimbaretele (Simona si Nicole, si celelalte care v-ati plimbat) ia aruncati si voi cu poze sa vedem si noi copchi frumosi.
Pupacim dulce si fugim (tot ca melcul, dar unul mai rapid un pic) la ore.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

liliana, sper ca nu te-ai suparat de indiscretie. ce sa fac, daca ma omoara curiozitatea? si sunt si putin disperata ca eu in ro am lucrat, aveam mereu ceva de facut si acum stau singurica (cu bebe) pe acasa. de aia si tot intreb pe mai toata lumea ce si cum face, ca eu simt nevoia de activitate, de contact cu adultii, daca intelegi ce vreau sa spun. imi place enorm sa-mi cresc puiul, dar as fi bucuroasa si cu 2 ore de "altceva" zilnic.
pupi

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Buna dimineata! Sa aveti o zi minunata! Si noi suntem pe aici dar mai greu cu scrisu' ca sunt din nou ingropata in munca... sper sa ma eliberez undeva prin iulie ca sa mai pot sta si eu la povesti ca pe vremuri. Pana atunci, insa... va citesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by polux

papadicule, ce inseamna ptr voi "proces de adormire"? Adica o culci tu sau se culca singura.
Pustoaica mea e o profitoare. Cand e cu tati adoarme singura, bineinteles dupa foielile de rigoare prin patut. Cand sunt eu, nici picata cu ceara nu adoarme singura, numai la mami pe genunchi, pe o perna si cantandu-i pe deasupra. Liliana

Catrina adoarme cu bibele in gura...de obicei...aseara ne-a luat doua ceasuri s-o adormim ( a mincat ca sparta sa recupereze tot ce nu mincase ziua si cred c-a durut-o burtica)....si acu am descoperit ca are ganglionii umflati undeva intre urechi si ceafa. de la ce se umfla astia????
Si ziua tot cu bibele adoarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Scuze ca ma bag
Påpå vezi sa nu faca oreion daca are ganglionii umflati,sau poate fi de la vre-o raceala..eu zic sa mergi la medic

Mamica de Sebastian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vrnamo/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

La multi ani Eli si Mitzura (cu scuze pentru intarziere).
Eu am o mare frustrare. Inainte de a se naste, mi-am dorit un copil care sa nu fie exagerat de mamos (vazusem multi copii care nu vroiau decat in brate la mama, sau se ascundeau dupa fustele mamei cand intalneau straini). Dar cum in viata trebuie sa ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca...acum am alta problema. E foarte sociabil, rade si se joaca cu toata lumea, dar eu sunt pe lista cu "si altii". De cele mai multe ori cand e la mine in brate daca e si taica-sau prin apropiere plange ca vrea la el in brate. Am cautat tot felul de explicatii si...nu prea gasesc cu ce sa ma incurajez (ma joc cu el la fel de mult ca si taica-su). Ma intreb daca e o etapa trecatoare sau ...??

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna ziua,fetelor!Ce chestie...chiar mi-a fost dor de voi!

Mi se parea ca nu mai apuc sa sciu...ba aveam ceva de facut,ba nu mergea netul...sau site-ul....

Noi ne-am distrat bine de pasti,am avut musafiri niste prieteni dragi si a fost foarte misto.Pe bebi l-am avut la bunici ca altfel...
Si dupa ce l-am adus de acolo a racit,asa ca acum luam antibiotic,e.t.c.E drept ca intre timp l-am scos afara cu bandana pe cap...dar era caaald...eee...cine stie .Zilele astea a fost foooarte marait,saracul,nu se simtea bine,dar azi este OK...atat de ok incat s-a culcat singur in patut...in nas...dupa ce ca are muci si nasul infundat a mai adormit si in nas cu cate o jucarie in fiecare mana.L-am intors eu pe o parte.
Eu sunt foarte bucuroasa ca s-a culcat singur...abia astept sa se scoale sa-l iubesc si sa facem tot ce vrea el pt.ca a fost cel mai cuminte copilas...!!!!

Ina....eu zic sa te bucuri ca situatia este asa ca al meu nu vrea la nimeni...nu este foarte mamos dar nu suporta pe nimeni altcineva,este extrem de agitat si plangacois in prezenta altora de nu putem sa facem nimic!(doar eu si tati)

David face:"oo...oo"cand ii dai cevanou in mana;si de asemenea"mmmmmmmm"ca bebe Luca.

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Ina, multumesc de urari! Eh, am mai imbatranit si eu....

Sa stii ca si Tudor e la fel, foarte foarte sociabil, orice ii vorbeste ii raspunde imediat cu un zambet, de abia asteapta sa vina oricine la noi acasa ca sa se ceara in brate la respectiva persoana, si le zambeste celorlalti din familie mai mult ca mie. Dar eu ma gandesc ca toate astea se intampla pt ca eu stau tota ziua cu el acasa si s-o fi saturat saracu copil de mine, hehe, de aia e asa vesel cand vin altii.

Eli, La multi ani! Si multa sanatate!!!

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello hello.
pentru Eliza!!! sa ne traiesti si sa fii sanatoasa si frumoasa!
noi...la apel dimineatza numai ca nu mergea site-ul.asa ca am fugit afara, hranit grasunu care acusi loinge televizoru' (o iubeste pe o italianca blonda).
papa ....pai acu zici de ganglionii aia? nu-i a buna....de ce nu dai un telefon la medic?
Daria 'ai mai omule ce te'nervasi asa? zicewam si noi sa nu oglibi copilu sa meagra. si daca e lenesa ce? numai bine, isi gaseste ca fata desteaota un barbat care o sa faca el totu' in casasi ea o sa fie o doamna toata viatza! plus ca daca zici ca "cand are chef" face pasi de un metru....e clar ca pur si simplu nu vrea sa mearga cand vreti voi. vroba roxanei de cluj..cand si-i da drumu la alergat...atunci sa vezi distractie!

Mergi la inceput