Bebelusi de iulie-august 2004 (62)
Raspunsuri - Pagina 8
roxana1974 spune:
Salutare gagici. Vad ca sunteti mai bine azi :-).
Sa va mai zic o faza cu Serban. Cand are el chef sa se de cu premergatorul, abia ce-l pun si il tin inca sa nu-i dau drumul, dar el sta pe start si abia asteapta sa o indinda...in fine ii dau drumul si el merge atza la o comoda cu sertare unde incepe sa tragade ele. Oricat de dur ii spun ca nu e voie el rade. Ii spun: "Serban, te bat" sa vedeti cum rade. Sau "Serban, NU-I VOIEEEEE!!!! Rade parca are bile-n burta. Asa ca i-am "ars" una cu un betzigash de la o toba de jucarie, bine, de forma, peste degete, dar tot se distreaza...mie mi-e cam frica ca respectiva comoda e pe roti si daca trage toate sertarele inafara, se rastoarna...tot timpul tre sa stea cineva cu okii pe el. Cu cablul, am reusit sa-l ascund pe ala pt care are o obsesie, dar cu comoda nu stiu ce sa fac. Am comandat de pe buburuza niste chestii care blocheaza sertarele, sa vad ce reusesc sa fac. Abia astept sa le primesc!
Roxa
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
Adema spune:
Fetelor, sunt ingrijorata de Codrut! Nu s-au reglat scaunele si se vede ca il doare burtica si nu mai are pofta de mancare! Abia maine ies rezultatele de la coprocultura!
Ca tratament , ii dau Erito200 (deci eritromicina),Smecta si Ercefuryl-pe care azi l-am stopat ca ii aparusera bubite pe piele.Dau dintr-una in alta!
Ma sperie si ca transpira rau, desi febra nu are.Ce pot sa mai fac?Astept sfaturi!
Blue Angel, am vazut ca ati revenit...Cum ai dres burtica lui Luca?Cum ai rezolvat?
Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021
roxana1974 spune:
Adema, imi pare atat de rau de problema voastra. Nu stiu sa-ti dau nici un sfat...
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
ANDREEABANICA spune:
Buna ziua si Hristos a inviat!
Bine v-am regasit,ca tare mult mi-ati lipsit.Noi am fost plecati la munte de vineri pana duminica,luni am facut un tur de forta pe la toti bunicii,marti am avut musafiri si ieri am dormitat si am lenevit ca tare obositi eram.
Copkilu meu a petrecut primul Paste din viata sa dormind,de nu puteam s-o tin treaza,dar ma bucur ca a fost cuminte,a mancat si nu a plans mai deloc.
O chinuie saracuta patru dinti de sus care stau sa iasa si roade toata ziua cate ceva...of,of.
Despre progrese,avem ceva:marti s-a ridicat singurica in fund si tot de atunci nu mai suporta premergatorul,tre s-o tina masa de maini si sa exploram toata casa,altfel iese cu scandal rau de tot.
Asa ca Daria,sa te tii bine cand n-o mai vrea premergatorul si o vrea sa mearga singurica,pe mine in doua zile m-a terminat de sale,ce eram eu paradita da sa ma vezi acum;si eu eram la fel ca tine,ziceam ca o sa mearga pe la un an,da de unde ca m-am fript.
Vorbim destul,mai nou incepe sa repete si cuvinte si gesturi,danseaza si e mortala cand incepe sa bataie din fund si ridica manutele,zice gataaaa cand termina de mancat si bate din palme;ce sa mai,ei cresc si noi imbatranim.
LA MULTI ANI,MITZULE!SI ELI!
Avem si ceva poze noi,dar trebuie sa le pun,va anunt cand sunt gat.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica
Dorsilia spune:
Hristos a Inviat la toata lumea!
scrisesem un ditamai mesaju da pana de curent, si hales-bules cu el, so...
va pupam pe toti si sa nu ne lasati repetenti de la absente, da nu mai fac fata si la cetit, si la scris, abia ma tin cu trebile
Daria: avem un premergacios naspet, ieftin si usor, cu chilot tanga, conceput de chinezi fir-ar mama lui de chilot ca mi se pare ca-l taie la picior si e prea ingust, mie nu mi-l place da Danut nu ar iesi din el. Se impinge cu burta, cu calcaiele, cu talpitele, cu varfurile degetelor, si inspecteaza toata casa....e fleasca de transpiratie de la atata cotrobaiala intr-un sfert de ora de la START de tre sa-l usc pe pufu galben ca de pui ce-l are. Nu stiu de ce transpira in halu asta da nu-i convine sa-l scot de acolo; Nu cred ca Giulia are probleme, a auzit ca fetitele nu accepta asa usor scula asta, asa auzii si eu de la mamicile din zona cu fetite ca se uita cam ca la felu 4 si nu ridica fundu de pe chilotu ala
Adema: orez/mucilagiu+branza dulce/ou fiert (galbenus)+morcovi/carote (supa sau pireu)...am auzit ca drege burticile, ai grija de Codru mic
va las ca am supa pe foc, sa stiti ca ma gandesc la voi, dar sunt coplesita de treburi, am nevoie de suportul vostru!!!
lia
ina32 spune:
Adema, imi pare rau rau pt Codrut. Nu stiu ce sfaturi sa-ti dau.Of, of, of!
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
carmenp spune:
Ti-am citit postarile, iti inteleg perfect temerile, asa sunt si eu, la Ionut eram si mai si la Ilinca mi-a mai trecut, dar nu cred ca e cazul sa te superi!! Vorbim aceeasi limba, cum sa nu mai postezi aici?? Si scuzele chiar nu-si au rostu`! Pupici la leoaice si nu-ti face griji, toate la timpul lor!
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Adema - sanatate muuulta lui Codrut !!!
Mey fetele, eu o las in pace pe Giulia ... uneori am impresia ca las impresia ca sunt nebuna si credeti ca cin`stie ce-i fac cupilei ... eu ziceam de facutul pasilor pen`ca si pediatra ma tot freaka daca face cupilu`pasi sau tot puturoasa e. Na, claie peste gramada, fiind asa lunga, toata lumea ma freaka la cap si pe afara daca umbla sau nu. Probabil sunt eu dementa, dar sa stiti ca nu o fortez pe Giulia sa faca nika. Drept urmare, in fiecare dimineata ne face kk in olita ! Dar pe mine chiar ma preocupa faptul ca nu mimeaza pasii, poate ca exagerez, dar avem aproape 9 luni si daca e vreo problema, as vrea sa o depistam cat mai devreme ...
Eram curioasa daca bb-ii vostri cand sunt in premergator sunt in pozitia de drepti sau in sezut ... dar probabil nu reusesc sa ma fac inteleasa mai ales cand scriu pe fuga de la servici.
Sorry, nu o sa mai intreb nika. Se pare ca eu vorbesc total alta limba ... Mii de scuze ca va plictisesc, poate nu e locul meu si al Giuliei aici.
O seara frumoasa sa aveti, cu bbi mancaciosi si somnorosi !
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
Dorsilia spune:
Adema, acum am vazut citind din urma ca ii dai deja regim Codrutului, sorry. Nu stiu ce altceva sa-ti recomand, eventual ceai de menta ar mai fi bun, insa nu stiu daca el nu e cam mic pt ceaiul asta. cate scaune are pe zi ? Ma gandesc ca trebuie facuta o antibiograma sa se vada daca are un germen la ce e sensibil...eritromicina din cate stiu eu....e nasoala, da dureri de burtica, iritatii, si diminueaza rau pofta de mancare....eu de exemplu nu pot sa o iau, si cand eram mica pt rosul in gat zice mama ca luam ampicilina, penicilina sau orice altceva reiesea pe antibiograma insa nu eritromicina ca ma facea sa nu mai pap nimic-nimic, imi ieseau bubite rosii si ma durea si burtica. Sa nu se deshidrateze puiu mic, da-i supite de morcovi, ceai eventual, dar nu stiu de care.
sanatate
kamiska spune:
salut fetelor
nu mi-ati raspuns si mie nimic referitor la Giardia.
Ce tratament ati dat voi la puiuti daca ati dat, ca mie mia dat acum furazolidon ca altceva cica nu se poate ca e prea toxic
pupici
Kamy si Anne-Marie
carmenp spune:
Adema, decit regim alimentar, ceai de menta si smecta, nu stiu ce sa spun... Lasa ca de la transpiratie nu se intimpla nimic, incearca sa-l linistesti calmindu-i crampele. Pupici si sanatate lui micu`!
quote:
Originally posted by Adema
Fetelor, sunt ingrijorata de Codrut! Nu s-au reglat scaunele si se vede ca il doare burtica si nu mai are pofta de mancare! Abia maine ies rezultatele de la coprocultura!
Ca tratament , ii dau Erito200 (deci eritromicina),Smecta si Ercefuryl-pe care azi l-am stopat ca ii aparusera bubite pe piele.Dau dintr-una in alta!
Ma sperie si ca transpira rau, desi febra nu are.Ce pot sa mai fac?Astept sfaturi!
Blue Angel, am vazut ca ati revenit...Cum ai dres burtica lui Luca?Cum ai rezolvat?
Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !