Bebelusi de iulie-august 2004 (62)
Raspunsuri - Pagina 9
roxanaz spune:
Adema, neaparat smecta. diluat in ceai de menta slab. chit ca are gust ingrozitor de pamant si va fi scandal, trebuie sa i-l dai. cu seringa de exemplu. bafta!!! eritromicina asta nici mie nu-mi da idei bune....medicul de familie v-a dat-o? zi-i sa ti-o schimbe ca nu prea e ok. pupe multe si sa va faceti bine, da?
Lio,
BLUE ANGEL spune:
Salutare si de la noi !
am fost afara ...hmm , ce frumos !!!
hai ca am citit si eu pe apucate , nici pozele nu am reusit sa le pun in album ..mai tarziu !!!
LA MULTI ANI pentru sarbatorite si pentru toti bebelusii care au implinit venerabile varste !!!! lui Luca cel frumois ca tare mai e frumos !!! de fotomodelul Vrabiutei nu mai vorbesc si la toti bebelusii frumosi Matei , Serban si scuze daca am uitat pe careva ..am vazut toate pozele ..
noi am petercut super , am avut o vreme minunata ..d-l Pufulescu a dormit ziua numai in livada la umbra copacilor ..am mancat , baut , dormit ,pescuit , etc ..este super sa ai casa la tara !!! a fugarit pisica , un catel mic si un ciobanesc si s-a jucat cu bobocii de rata , i-am aratat calul , vaca ... super !!!
Luca a facut cunostinta cu un calorifer fierbinte dar a fost foarte curajos , mai mult eu am plans .. afacut o basicuta mica care s-a si spart ..nu i-am pus nimik deoarece mi-era frica sa nu bage in gura !!
Emanuela , imi pare rau sa aud de Codru ...eu i-am dat numai supa de morcov , orez , branza de vaci ... nu i-a trecut pe loc ..a durat cam 2 sapt ..timp in care din 3 scaune unul era f moale ..eu nici acum nu m-am dumirit de la ce a fost !!!nu prea stiu ce sa-ti zic ..
cel mai bine sa mergi la dr. sa-l vada...eu asa as face !!!
Daria , ai fost tare haioasa !!!pai hai sa-ti spun ..Luca are 8 luni si ceva si nu are un dinte in gura , nu spune mai nimik -a avut cateva tentative dar i-a trecut repede -, nu merge de-a busilea iar daca se intinde dupa o jucariue si pica in nas ..acolo ramane ...stiu ca poate dar e puturos !!!!si eu mi-am facut griji pentru toate -am scris si aici ,..dar m-am potolit .. cand o vrea el ..stiu sigur ca -i sanatos !!!!esti o dulce
Kamy , habar nu am ce sa-ti zic cu Giardia ..poate fetele care s-au confruntat cu problema asta ..dar ai fost la dk ?
Lia , mi-a palcut expresia "auzit ca fetitele nu accepta asa usor scula asta"...mai zi-ne de Danut , mai pune si tu o poza cu voi !!!!tu cum te mai simti ?
pupici
o zi faina
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
szivarvany spune:
Kamy, m-am uitat eu pe net si pentru giardia unele mamici au primit ca tratament Zentel-ul sau Flagyl - dar sunt toxice pentru ficat dar au folosit cu succes Helmiflores (tinctura din plante); Tratamentul (si intr-un caz si in celalat) trebuie luat si de catre ceilalti membri ai familiei, altfel copilul poate fi reinfestat imediat dupa incetarea tratamentului.
Adema - ce a zis medicul vostru cu scaunele frecvente care nu trec ??? Eritromicina ... eu una fac stomatita ...
Giulia are cand 1 scaun / zi, cand face de 3 x, precum plastelina colorata ... cu un miros de-ti vine sa fugi ...
Sanatate muuulta la bbii bolnaviori !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
BLUE ANGEL spune:
mai cred ca e ceva cu indigestiile astea .. am auzit foarte multe cazuri in ultima vreme ..si toate la bebici
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
philip spune:
Ei, hai sa ma bag si eu ca musca in lapte, desi nu la toate problemele dau sfaturi din proprie experienta.
Premergatoare: Aici nu sunt recomandate, pt ca s-au intamplat multe accidente pe ele, au cazut bebeii pe scari in premergator fiind. Drept, in Ro, nu multe case au si etaj, asa ca risul e mai mic. de asemenea, am citit ca nu dezvolta muschii potriviti pt mers, si, ca atare, fac bebeii mai lenesi la mers, de cat ar contribui sa-i ajute sa mearga mai repede.
Scaune moi: Cand Philip a avut enterocolita, am incercat un regim solid, dar el nu accepta nimic solid, decat formula, asa ca in disperare de cauza am pus praf de orez in sticla si l-am hranit cu aia. el si voma, asa ca a fost f dificil. nici macar banana, una din favoritele lui, nu voia sa o atinga. i-am dat si cate putin ceai de menta si l-a baut asa neindulcit.
bebeii si mamele: cred ca pt ca noi stam acasa cu ei si le dam de inteles ca vom fi mereu aici cand au nevoie, asta e motivul pt care nu sunt mamosi. chiar acum dimineata, vorbeam cu mama la telefon ca eu cred ca din cauza ca nu am alaptat (am facut-o doar pt o luna). mama radea. cand vine tati acasa, nu-i mai trebuie nici mancare, de cand aude usa de la garaj deschizandu-se, da din maini si din picioare de parca zici ca trebuie sa plece neaparat. asta e. e normal, pe el il vede mai putin, cu tati se joaca, nu e tati cel care il chinui cu papa, caca si altele.
cam atat
pupici
philip&andreea
ANDREEABANICA spune:
GATA!Am reusit,printre schimb de pampers,mers ture,ture prin casa,titi si altele de felul asta,am pus si niste poze noiin albumul Alexia 8-9 luni .
Vizionare placuta!
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica
philip spune:
acum sa va intreb si eu ceva. v-am mai zis eu ca philip e tare matinal, cateodata am senzatia ca treaz de la 5, desi nu scoate nici un sunet dupa ce se trzeste, sta in patut pana ma duc eu cu biberonul la el. buuun. mai nou, am remarcat ca dupa ce papa sticluta (lucru pe care il face cu ochii inchisi), ar vrea sa se culce inapoi, adica se intoarce pe o parte si zambeste cu ochii inchisi, de parca a adormit deja. da, dar asta numai la mine in brate. duminica, l-am lasat sa vad ce se intampla, a adormit si dupa 20 de minute l-am pus in patut si a mai dormit inca 2 ore. chestia e ca azi l-am pus imediat in patut, adica dupa ce a terminat sticla, si nu a mai facut nani.
gata. credeti ca ar trebui sa-l invat asa? adica sa-l las sa adoarma la mine in brate? n-a facut-o pana acum, nu-i cam marisor pt asta? plus ca-mi amortesc mainile de la el, chiar daca nu-i el cine stie ce grasun.
multam
philip&andreea
ANDREEABANICA spune:
Andreea,eu cred ca nu e bine sa-l inveti sa adoarma in brate mai ales la varsta asta,pt ca ei acum speculeaza orice slabiciune din partea noastra.Mai bine il lasi sa planga un piculet sau ii pui cateva jucarii in patut sa-i distragi atentia,se va juca si va adormi singurel,Alexia asa face.
Succes!
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica
mitzura spune:
Multumesc, fetelor, pentru urari!
Cami, eu stiu ca Sarah a descoperit ca fetita are giardia si au facut un tratament, nu mai tin minte cu ce, dupa care nu i-a mai aparut si a luat in greutate. Eu zic sa ii trimiti un PM ca ea iti poate da cele mai multe detalii!
carmenp spune:
La pagina 3 ti-am scris, sumar, din experienta mea. In plus vreau sa adaug tratamentul cu Helmiflores, pe care i l-am facut si eu lui Ionut pe vremea cind nu mergea la gradinita si cel cu tinctura de propolis.
quote:
Originally posted by kamiska
salut fetelor
nu mi-ati raspuns si mie nimic referitor la Giardia.
Ce tratament ati dat voi la puiuti daca ati dat, ca mie mia dat acum furazolidon ca altceva cica nu se poate ca e prea toxic
pupici
Kamy si Anne-Marie
kmy
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !