Bebelusi de iulie-august 2004 (62)
Raspunsuri - Pagina 10
Simona R. spune:
Andreeaaa(philip)...nu-l invata in brate,mai bine se scoala de la 5 decat sa devina dependent de bratele tale(si oricum Philip doarme o gramada din cate am inteles eu)Asculta aici de la un om care a suferit mult din cauza tinutului(culcatului)in brate!!!!
http://community.webshots.com/user/simonarida
papadie spune:
Lioooooo ai suportu meu dintr-o sufragerie de balamuk. numa in bucatarie/baie mai e luna la ora asta:-))) si din sufra strinsei de fro 3 ori pin acuma:-)))
ADEMA nu stiu ce reactie are miku la eritromicina dar eu am niste dureri crincene de stomac de la ea...lucru total neobisnuit pt mine pina acum pt ca eu am fost dopata la vremea mea cu antibiotioce(in special eritromicina).
mamacita papacita & don Mielone Kakacione
PS: azi e zi libera in doiciland asa ca mielu duarme cu tacsu:D
polux spune:
Andreea frumoaso, nu ma supar eu asa repede. Si te inteleg ca-ti este greu, mai ales ca ai fost obisnuita in tara cu activitate. Dar bucurate de cel mic acum, caci eu ce mai plang ca nu am suficient de mult timp ptr zana mea.
Pupici dulci de la noi ca sa-ti treaca dorul.
Liliana
eli spune:
Adevarat a inviat!
Noi azi am ajuns acasa, am fost plecati. Asa bine s-au nimerit in aceeasi saptamana Pastele si o sarbatoare japoneza, a avut tati anul asta 5 zile libere, asa ca tot a sarbatorit 3 zile de Paste , pe 4 ziua mea si pe 5 ziua copilului in Japonia.
Mitzura, cu intarziere, pt ca nu am avut net, dar mi-am amintit de ziua ta, deoarece e cu o zi inainte de a mea, deci "La multi ani", multa fericire, sanatate si forta de a infrunta viata. Sa te bucuri cu si de familia ta, sa iti aduca multa, multa fericire! Pupicei si tie si lui Tudor, baiat mare, a facut 10 luni.
si pt Alexandra (cristalina), Alexander (bunny), Tessa (ZoitaR), Bianca (Marcelle).
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
philip spune:
merci, tiza mea, da tu nu stii ce incapatanat am eu acasa. nu mai adoarme...sta cat sta si apoi incepe sa se ridice in patut, sa faca acrobatii si la un moment dat trebuie sa ma duc sa-l iau. asta e. de-acum si pana pleaca la colegiu am sa fiu nevoita sa ma trezesc cu nopatea in cap. acum imi place, ca se lumineaza repede, dar iarna uram sa vad inca noape afara. deh, riscurile meseriei.
philip&andreea
kim222 spune:
A VENIT MARY POPPINS!!!!!
Gata fetelor m-am linistit...miine este ultima zi de mers la cresa....azi am vazut ca unul dintre copilasi iar a racit...deci o luam si noi de la capat...
Tot drumul pina acasa Luca nu si-a luat ochii de la prietena maica -mii ...nici nu clipea si in final a luat-o si de mina! Doamne...ce copil sociabil am !
Ma duc sa citesc ce ati mai scris , si asta in timp ce savurez un ness Amigo..ca asta am cerut eu din Ro....hi,hi,hi...
Adema spune:
Hai ca m-ati speriat rau cu Eritromicina asta! Si eu am constatat ca il doare burtica, nu mai are pofta de mancare,se scarpina mai rau decat inainte, e palid la fata si de diaree tot nu am scapat.
Ia spuneti voi, are ceva daca nu ii mai dau si maine vad ce iese la analiza si trecem apoi pe alt antibiotic??? Caci ma gandesc ca daca e microb, virus sau ceva de genul asta fara antibiotic nu trece, nu-i asa?
De ce or scoate si astia pe piata medicamente cu atatea reactii adverse?! Simt ca innebunesc!
Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021
philip spune:
bravoa, kim, ma bucur ca a venit nanny in sfarsit. sper sa va fie bine, sa nu ai probleme ca data trecuta.
pupici
philip&andreea
BLUE ANGEL spune:
Seara buna fetele si Buna Dimineata America !!!
Am pus poze de la Paste in albumul ..de Paste la Iasi !!
Enjoy !!!
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
philip spune:
simona, se vede ca v=-ati distrat frumos, adica, asa linistit, cum se face in Moldova. Ce mai e prin Iasul meu drag? Imi place cum doarme piciul in carut, de parca nu ar fi nimeni in jurul lui. Lui philip ii trebuie liniste si chiar imi fac probleme cu odihna lui cu excursia asta a noastra.
philip&andreea