Bebelusi de iulie-august 2004 (62)
Raspunsuri - Pagina 5
papadie spune:
Adevarat a inviat!
Avem 2 dintiiii....Mielu e iepure cu acte in regula...desi poa sa fie si puiu vacii ca bea numa lapte, minkare dinte pauza lipsa gaura!
Ma topeste vine si ma mangaie tandru pe obraji si-mi sopteste suav: tataaa, tataaa!
Avem pisica in calduri ca atare intreb: Catrina cum face pisica?
Noul raspuns: Iau, iaaaaau, iauuuuuuuuuuuuuuuuu (crescendo asa incit la uuuuuuuuuuuuuuuuu deja tzipaaaaaaaaaaaaaaaaa).
Azi dimineata "lucra" masina de spalat vase, aai de spalat rufe, afara un nene tundea iarba, altul curata aleile cu-n fel de aspirator, un al treilea fasaia cu un ceva sa alunge furnici/gandaci etc....pisica urla in calduri, Mielu o imita. Cred ma transfer o tura la balaceanca ´otel:-)
polux spune:
Andreea, noi pe 27 mai plecam in Ro. Si nu stam decat 2 saptamani, caci atat am eu liber. E perioada intre semestre.
Fetele frumoase sper ca vine primavara cu adevarat pana atunci, ca nu vreau sa mai car haine groase cu mine.
Liliana
kim222 spune:
Adema imi pare rau ...intreba cinva ...enterocolita este o boala diareica acuta decl;ansata de agenti bacterieni, virali, micotici sau paraziti..adica de orice...Trebuie sa fii foarte atenta sa nu se deshidrateze...este prioritatea nr 1....ti-a dat ceva solutie de hidratare pe cale orala? Ceea ce ii dai este foarte bine...Si mai incearca ceva dupa fiecare scaun da-i cereale....banuiesc ca a inceput cerealele, nu? Asa recomanda americanii, pentru suplinirea pierderilor de minerale...Si-i mai poti da supa de morcov...
Hey americancelor...gata bagajele?
carmenp spune:
Hristos a inviat!!
Noi am avut un Paste cu multa lumina si mai putina liniste; simbata seara cit am fost la Inviere Ilinca a ramas cu socrii mei, pe la o bucata de seara s-a kkcit, ei nu au observat si cum Ilincai nu-i place sa stea cacacita a adormit foarte tirziu, aproape de unu noaptea. De aici tot dezastrul: a doua zi mofturoiasa, nu a vrut mincare deloc, a dormit dar nu intr-atit cit sa recupereze, spre seara a mincat cit pentru o zi si nu mai zic, ca pe la 22.00 a vomat tot, am fost atit de necajita incit nu mi-a mai trebui nimic. Colac peste pupaza, duminica am iesit intr-un bar unde de ce sa nu beau si io nu`jtiu ce specialitate de capuccino, care continea cofeina lucru de care mi-am dat seama dupa ce facusem comanda, dar, mui-am zis, n-o fi un capat de tara daca beau si io putin, adica un sfert de ceasca, lucru fatal, astfel ca Ilinca in a doua seara de paste a adormit la pe 2 noaptea. Iar a urmat o zi de doi lei, Ilinca mofturoasa si ieri iar azi a dormit cit pentru o saptamina, a inceput sa pape, intr-un cuvint a revenit la normal.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
philip spune:
ok, liliana, nu stiam ca faci scoala aici, in America. Ce studiezi? Iti place?
pupici
philip&andreea
philip spune:
ei, kim, eu nici nu m-am apucat de bagaje si nici n-am de gand, pana cu vreo cateva zile inainte de plecare. si imagineaza-ti cum am sa plec eu cu cutiile de formula dupa mine, cereale si borcanase de mancare. hai ca astea din urma le iau numai pt drum, dar formula o iau pt intreaga perioada cat vom fi plecati, adica vreo 3-4 saptamani. cred ca vreo 8 cutii...poate nu ma lasa astia sa le introduc in tara, ca nu stiu ce ma fac...
philip&andreea
kim222 spune:
De ce sa nu te lase? Nu cred ca-i problema...ce formula folosesti ..nu exista si in Ro?
maaria spune:
mai ...voi ati pierdut listuta...tocmai azi de ziua ELIZEI!!
No, propun s-o sarbatorim cum se cuvine:
cu multe, multe ,cu virtuala si in ritm de si
ne imbatam, nu?
si nu in ultimul rand
LA MULTI ANI ELI!!!!!
nu ma dati disparuta...sunt si eu pe aici, va citesc cand apuc, dar timp de scris ioc. imi mai trece dorul de cel mic cand povestiti cate in luna si-n stele!
pupici dulci, si promit sa revin curand cu poze. tre' si io sa ma laud, nu? ce daca-s mama de weekend?
MARIA
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by papadie
Adevarat a inviat!
Avem 2 dintiiii....Mielu e iepure cu acte in regula...desi poa sa fie si puiu vacii ca bea numa lapte, minkare dinte pauza lipsa gaura!
Ma topeste vine si ma mangaie tandru pe obraji si-mi sopteste suav: tataaa, tataaa!
Avem pisica in calduri ca atare intreb: Catrina cum face pisica?
Noul raspuns: Iau, iaaaaau, iauuuuuuuuuuuuuuuuu (crescendo asa incit la uuuuuuuuuuuuuuuuu deja tzipaaaaaaaaaaaaaaaaa).
Azi dimineata "lucra" masina de spalat vase, aai de spalat rufe, afara un nene tundea iarba, altul curata aleile cu-n fel de aspirator, un al treilea fasaia cu un ceva sa alunge furnici/gandaci etc....pisica urla in calduri, Mielu o imita. Cred ma transfer o tura la balaceanca ´otel:-)
moaaaama papa esti nebuna ma faci sa rad acu noaptea cand kupilu doarme si el linistit asadar tata bine si tata ca la noi baba e pe primul loc, iar cand il chem sa-mi dea pupic imi arde una peste moaca de-mi piere cheful hihihi.
ah mai nou are ce are si tot spune "ac" "ac" ai vostri ce obsesii au?
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
philip spune:
folosesc enfamil cu lipil si am scris la companie i mi-au spus ca nu distribuie in ro, asa ca ar fi mai bine sa-mi iau la pachet. ceea ce si fac.
philip spune "eeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiii" si face o moaca de-ti vine sa-l mananci. deja are personalitate pe care (spre disperarea mea) stie sa si-o impuna. ce-i place azi, ii displace maine, ce il face sa rada acum, il face sa planga peste 2 minute. da, asta e, e leutul meu, si maimutica pe deasupra, asa ca trebuie sa ne inarmam cu muuuuulta rabdare si o scoatem noi la capat
tot nu i-au iesit dintii sus, desi mie mi se pare (tati spune ca gresesc) ca-i vad sub gingie, care e umflata rau
Doamne ajuta!
philip&andreea