Bebelusi de iulie-august 2004 (62)
Raspunsuri - Pagina 14
kim222 spune:
Si eu fac asta ii iau mina si -i spun nu mai ferm..crezi ca-i pasa? Al meu o fii mai greu de cap:)
Si eu mi-s domnisoara de pension...asta nu-i de mirare...mirarea este ca al meu sot de cind este tata...este si el la fel...nu suporta povesti cu bb-ei nefericiti...nu ma asteptam...
roxanaz spune:
Olivia mai insista mama! eu zic ca se prind ei.
uite, am pus si niste poze noi, daca tot imi fac de treaba pe aici: http://community.webshots.com/user/rocksy25
amironeanu spune:
Buna seara!
Azi am fost la dr. pentru iritatia de la fundulet si bubite. Bubitele nu o deranjeaza deloc, dr. a spus ca are pielea mai sensibila si de aceea au aparut. Ca tratament ne-a dat o crema Dermocare sau, daca nu gasim, albastru de metil. Asa ca in aceasta seara am dat-o cu albastru de metil si are fundulet albastru .
Roxana, si Stefi face la fel ca Patrick afara. Este super incantata de catei si pisici si de copii. Iar daca se opreste vre-un copil sa stea de vorba cu ea este in culmea fericiri. Intr-o zi a lins-o un catel de mana si a fost foarte incantata. Numai ca nici ea nu stie de nu, se opreste din ce face si se uita la mine, dar apoi o ia de la capat. A, si eu sunt tare sensibila de cand cu Stefi.
Si ea este in faza in care mami este cea mai importanta. Sta si cu alte persoane, dar daca apar cumva in raza ei vizuala am incurcat-o. Nu scap pana nu o iau in brate si asa se mai agata de mine! Nu ca m-as supara
Am vazut poze frumoase, dar numai baietei am vazut in aceasta seara: Luca (si cel frumos si cel haios - Blue Angel), Tudor, Serban, Stefan (Eli) si cam atit. Sa mai spuneti cine are poze noi. Si noi avem o gramada, dar nu mai am timp sa le incarc, poate in week-end.
Vroiam sa va intreb, voi cum ii mai imbracati cand iesiti afara?. Eu tot la body, salopeta si un costumas subtire am ramas, dar citeodata mi se pare ca ii este un pic cam cald.
Si eu m-am intins, noapte calma va doresc!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
amironeanu spune:
A, si mai am o intrebare. Copiii vostri mai plang asa din senin? De exemplu, stefi daca este un pic obosita nu mai sta la schmbat. Cum o intind pe masa incepe sa planga tare si citeodata nu reusesc deloc sa o linistesc. Alta data ii dau o jucarie sau ma stramb la ea sau ii cant, dar nu merge mereu. Voi patiti asa?
Noapte buna!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
gongutza spune:
Buna seara!
Roxi poate ne "vedem" p-aici ca la fel a facut si Alex...a dormit o ora juma de la 12.30 la 14,am fost in parc cu Andreea si Alex(Marina) unde i se inchideau okii dar somn pauza si a a dormit la 7 juma dupa chiraieli,circaleli si alte cele....nemancat,nespalat,neschimbat....da eu imi pregatesc sticlontu de laptic,cand s-o trezi i-l bag in bot si sper eu sa mai faca nani dupa(vrabia malai viseaza)
Am vizionat pozele toti sunt niste frumosi!
Roxi si Mitzura da ce-or fi facut bebeii astia frate de seamana comportamentul lor in asemenea hal?Ca la fel si Alex...afara canta,chiuie,urla,rade la caini si pisici,se cearta cu ele,la masini trage si el,rade la oricine se uita la el,daaaar mai nou nu se duce la oricine in brate,a devenit mai circumspect...sta,ananlizeaza persoana,si daca-si da seama ca nu o cunoste se intinde spre mama
Mitzule maine vreau sa-i fac de papa ciorba aia de rosii pe care a postat-o Roxi(asta daca binevoieste sa o mai posteze o data ca au disparut mesajele alea) si cred ca mai fac un pilaf de orez cu carne de pui....dar si eu sunt in pana de idei....azi i-am dat borcan de la hipp cu curcan si legume dar i-am adaugat si o lingura de smantana ca stramba din nas...asa a papat tot borcanu
Haideti ca ma duc sa pun niste poze de azi si de ieri si revin....pozele le gasiti in albumul diverse
Pupe
roxanaz spune:
supa de rosii:
3-4 rosii maricele, decojite si curatate de seminte 9astea de sera oricum nu prea au), o lingura de orez, un moroc mic si o jumatate de pastarnac, eu am pus ultima data si gulie. se taie sferturi si se fierb bine, cam 20 de minute. se paseaza si voila..gata supitza super buna. (eu ultima data am pus un praf de sare si unul de zahr0.
Moniqueeee!!!!! unde esti????? gata mutatul?
Adina, la 7 da trezirea Alexu'...da ce ma fac cu al meu???
Andreea si Patrick face asa, adica plins de aiurea. eu il ignor sa il maimutzaresc...si cam uita de obicei!
hai ca cred ca ma duc la nani.
sa aveti o noaptea linistita!
kim222 spune:
Al meu nu plinge din senin..dar cind se apropie de 7.30 incepe miriiala si nimic nu-i mai convine...In schimb invariabil cind iese de la baie si ajunge pe masa de infasat...incpe chitaiala...si pina-l sterg, masez si imbrac nu-i tace gurita..si asta face de la 2 luni...credeam ca o sa-i treaca...
gongutza spune:
Roxi as vrea eu sa se trezeasca la 7....dar nu cred,din experienta iti spun ca o sa se trezeasca de foame mai repede ca-l cunosc...si daca se trezeste bine pa pt vreo 2-3 ore...o sa vedem la noapte.Multumesc pt reteta!
Nici Alex nu plange din senin...in schimb daca este obosit se miorlaie la imbracat,masat,sters seara dupa baie si dupa aia il apuca iar veselia...mai miorlaie ziua(adica urla dupa mine) dar il ignor(mama denaturata) daca vad ca nu are nimic(adica nu s-a lovit,nu i-e sete,foame,somn etc.)
Mai ziceai cineva de iritatii la fundulet...noi folosim din maternitate Bepanthen si nu am avut probleme niciodata pana acum...e drept ca Alex a mostenit tenul meu...nu se arde la soare,se face negru ciocolatiu ca tiganii,dar este totusi sensibilut la piele,adica nu pot sa schimb gelul de dus sau crema ca i se fac bubite mici si rosii pe pielicica....asa ca Sanosan sa traiasca!
AAAA,uitam...adresa pt pozele noi:http://community.webshots.com/user/gongutza101 albumul diverse.
Pupe
kim222 spune:
Mi-au placut pozele..Adina ...ce "fun" au copii vostrii impreuna...am mai zis eu dragoste cu nabadai..:)
Carmen_So spune:
Si Mara plange pe masa de infasat daca e obosita, si uneori mai plange si dupa baie, de ciuda ca o scot cred, dar fie o ignor, fie ii dau ceva in mana sa-i distrag atentia.
Cunoastem treaba cu sensibilitatea, dar credeam ca numai mie mi se intampla, si ma simteam chiar ciudat (cum vad o cersetoare cu copii cum mi se duce mana la portofel, eu, care nu eram de acord cu asta) asa ca uite ce bine-i sa mai vorbesti. Si apropo de sensibilitate, pentru fetele din Romania: putem sa ajutam organizatiile care se ocupa de copii si asta foarte simplu, fara sa facem un efort deosebit: sigur ati auzit sau ati citit ca putem directiona 1% din impozitul nostru, care altfel s-ar fi dus la stat, catre o fundatie. Ce trebuie sa facem este sa completam declaratia de venit global pana la 15 mai si sa completam acolo datele unei organizatii non-profit. Declaratia se poate depune prin posta, deci nu trebuie sa stam la cozi la administratiile financiare. Pentru cine vrea mai multe detalii, scrie-ti-mi pm si va spun tot ce e de facut.
Eu vreau sa fac asta luni, ca e pacat de banii astia, de ce sa nu ajunga la niste copii amarati, mai bine decat sa-si faca parlamentarii bufet si piscina.
Carmen si Mara (12.08.04)
poze cu Mara