Bebelusi de iulie-august 2004 (62)
Raspunsuri - Pagina 15
Doamna Bibi spune:
Buna fetele,am mai intrat si eu putin putin sa va salut.
Vai de capu' meu,sunt inconjurata de cutii,saci etc etc, nu credeam ca am strans atatea...ofofof. Marti ma mut definitiv,asa ca mai e putin pana atunci. O perioada nu o sa mai intru pe net asa ca sa nu ma dati la disparuti,dar de lunea viitoare incep serviciul si o sa intru din nou,va mai povestesc atunci. Oricum cateva zile o sa-l duc pe piti la mama ca eu vreau sa zugravesc putin apartamentul (e curat,dar asa de igienizare si colorare - am niste idei ),pana le aranjez,vreau sa-l aduc cand e gata totul,ca-l zapacesc.
Zilele astea am umblat si eu dupa mobila (am comandat un dormitor traznet),mai am de luat bucataria si o canapea pentru living...si cam atat ca am ajuns la fundul sacului.
Am vazut si pozele,eu nu am mai avut timp sa-i fac poze,dar inauguram casa si facem poze atunci. Daca era frumos ieseam azi in parc,dar asa stam acasa si mai impachetam la lucruri. Nu va spun cate lucruri are asta mic,nu-mi vine sa cred ca am strans deja 3 saci mari si in noptiera lui nu am intrat inca.Doamne...are mai multe decat mine,noroc ca am cui sa le dau.
Va multumesc pentru raspunsuri,chestia cu transpiratul ma intriga rau,e drept ca se si munceste saracu' dar daca mai avea si par???? Oare sa fie lipsa de calciu? O sa-i dau calciu,cu toate ca pediatra mi-a zis sa fac cum cred (ma cam enerveza treaba asta,zi-mi nene sa-i dai sau sa nu-i dau ca eu mi-s toanta si nu stiu...)
V-am lasat si va mai povestesc eu,merg sa strang cate ceva pana se scoala piti. Pupici
Adema spune:
Fetelor, iertati-ma ca nu v-am mai scris , dar eu ieri am avut febra 38,3. Cred ca am luat virusul de la Codrut.
Sa va zic de el. Stiti ca asteptam rezultatul coproculturii, asa ca ieri (cu toata febra) am plecat la Ploiesti la Sanepid.M-am trezit acolo cu un buletin pe care scria doar Salmonella absent si inca ceva tot absent.Atat.Nu au verificat alti germeni (E-coli , de exemplu).M-am luat de respectiva, a carei explicatie a fost ca alti germeni se testeaza doar la copii de pana in 5 ani si nu a observat in trimitere varsta lui Codrut de 9luni.Am zis ca innebunesc!
Asa ca am venit in Campina, l-am luat pe Codrut si am plecat la pediatra (adica tot la Ploiesti).I-a schimbat tratamentul cu Sumetrolim(biseptol).Ce m-a speriat este ca ieri nu a vrut sa manance deloc.Aseara nu a baut nici un pic de lapte si doar azi-noapte a primit ceai.
Azi e ceva mai bine.Astept sa vad daca papa la pranz.
Va multumesc pt. sfaturi si griji.Va pupam pe toti.
Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021
roberta04 spune:
Hello, sper ca nu ne-ati dat disparuti,dar am avut o saptamana asa de plina, mai mult singura acasa cu un Gras marait si care vrea numai in brate si in miscare, asa ca, desi v-am citit cat am putut si am vazut si poze multe cu cei mai frumosi copii din lume, nu am avut cum sa scriu.
Vad ca va plangeti de iritatii, eu sunt disperata, Matei e carne vie la fundulet, l-am dat cu Garmastan, cu pudra, cu unguent de galbenele, cu Baneocin, l-am lasat fara pampers, iok, ba e din ce in ce mai rau. Azi l-am trimis pe tati sa ia altfel de scutece, eu raman la ideea mea ca au schimbat formula la Pampers si de aia se irita.
La noi ploua in disperare, suntem prizonieri in casa, ieri a fost soare dar s-a stricat liftul si nu am indraznit sa cobor cu el 9 etaje, asa ca inventam jocuri noi ca se plictiseste de orice in trei minute.
Si sa ma laud ca am ''comis-o'' si noi, l-am tuns zero pe Strumf si arata saracu' ca un copil al nimanui , dar nu avea par ci doar puf pe cap si in plus nu mai scapam de cojite. Cum pot, bag o poza sa radeti si voi...
Pupici ca s-a trezit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
Adema spune:
Au reaparut scaune proaste la Codrut! In plus, s-a iritat pielea cam rau pe piept de la medicamente!
Sunt disperata, nu stiu ce sa mai fac.Am sunat pediatra si mi-a zis sa ii dizolv jumate de capsula Imodium, dar asta e pt. adulti si imi e teama sa ii dau.Ce sa faaaaac ??????
Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021
philip spune:
adema, imi pare tare rau ca e iarasi bolnvior codrut. tine-te de capul doctoritei, ca ea e singura care te poate indruma cum trebuie.
noi iar ne-am treizt la 5.30. plangand. cand ma duc sa vaz, ce credeti, cupilu' meu cu picioarele bagate printre zabrelele patutului pana la...fund. i le-am scos si l-am mai lasat sa doarma. el poate a mai dormit, eu...nevoie. asta e. am zis eu ca-s condamnata sa ma trezesc cu noaptea in cap multi ani de-acum incolo???apoi, marait, a plans rau, n-a vrut sa pape. i-am dat o pastiluta homeopata pt dintisori, dar nu prea pare sa-si faca efectul..asa ca i-am dat motrin (ibuprofen). parca s-a mai linistit si la 9 l-am pus la nani. sa vedem cat doarme.
eu sunt pe aici, poate mai scrie cate cineva
pupici
philip&andreea
philip spune:
sa va zic ce am facut eu de papa si i-a placut mult lui philip. am facut spanac, numai ca nu am prajit ceapa. am pus putina apa cu niste unt si am inabusit ceapa acolo, apoi am pus spanacul si l-am fiert bine si cand era aproape gata, am pus smantanica. e delicios!!!aici, la restaurant se face asa "creamed spinach" numai ca ei pun creame cheese (nu stiu daca este in ro, e o branzica tartinabila), eu nu aveam in casa asa ca am folosit smantana.
enjoy!
philip&andreea
philip spune:
eu iar sunt singura pe aici si parca vad ca dupa ce plec la cumparaturi, gasesc buluc de mesaje cand ma intorc. asa se intampla de obicei.
ma'c sa-mi fac cumparaturile de papa saptamanale, ca sambata le facem de obicei, da' asteptam sa se trezeasca printul intai.
apoi, va invit la masa
philip&andreea
roxana1974 spune:
Salutare fetelor. Raportez si eu un dinte nou aparut incisiv stanga sus, cu mari chinuri si cauzator de multe scaune acide saracu copil. A facut kk de 6 ori ieri, dar nu era diaree si era acid de s-a iritat ohh are o pata unda s-a dus pielicica...dar azi e mai bine. Si eu il tratez homeopat pe Serban, pt toate relele dar solutiile homeopate sau pastilutele ni le da nenea doctoru numai pt el, le prepara atunci cand mergem la el, la finalul consultatiei, cel putin solutia, de asta sunt sigura...
pupici la toate mamicile si bbii,
Roxa
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
mitzura spune:
Buna seara!
Adema, imi pare tare rau de Codrut...cu Smecta ai incercat? De Imodium nu stiu ce sa zic, n-am folosit.
Olivia, nu, in ultimele poze din album nu era tuns, inca n-am apucat sa pun poze cu el tuns. Oricum vad ca nu suntem singurii tunsulici de pe aici
Azi am zis sa incerc ceva nou si i-am facut spuma de gris cu mere. Adica am facu un compot dintr-un mar, cand a fiert marul l-am scos si l-am blenduit, in apa de compot am fiert grisul, l-am amestecat apoi cu marul, am mai pus si putina smantana (in reteta zice frisca dar n-aveam) si am frecat toata chestia cu mixerul putin. Si spre mirarea mea i-a placut, ca ma asteptam sa il mananc eu (de obicei asa se intampla cand incercam chestii noi). Si in compot am pus si putin zahar vanilat.
Si pe aici a plouat la greu , asa ca azi am avut activitati domestice (adica am alergat dupa copil prin casa).
Pupici.
roxana1974 spune:
Wow mitzura ce reteta misto, o sa o incerc si eu. Serban inghite tot ce-i dau. La fel si supa de rosii mi se pare excelenta!
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."