Bebelusi de iulie-august 2004 (62)
Raspunsuri - Pagina 16
carmenp spune:
Mereu! Cu dezbractul nici o problema, noi o alintam "stripteuza", iar in pielea goala este in extaz, dar la imbracat... urlatura de pe lume si nu o pot impaca in nici un fel! Asa ca nu sunteti singurele!
quote:
Originally posted by amironeanu
A, si mai am o intrebare. Copiii vostri mai plang asa din senin? De exemplu, stefi daca este un pic obosita nu mai sta la schmbat. Cum o intind pe masa incepe sa planga tare si citeodata nu reusesc deloc sa o linistesc. Alta data ii dau o jucarie sau ma stramb la ea sau ii cant, dar nu merge mereu. Voi patiti asa?
Noapte buna!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
carmenp spune:
Chiar ma gindeam la voi, cum v-o fi iesit rezultatul coproculturii. Hm, ciudat, cred c-o stringeam de git pe aia. Dar cum mai are scaunele, tot asa? Chestia cu nemincatul la mine a devenit obisnuinta, ma gindeam ca poate il chinuie vreun dinte ori vreo masea, ceva, pediatra ce ti-a zis?
quote:
Originally posted by Adema
Fetelor, iertati-ma ca nu v-am mai scris , dar eu ieri am avut febra 38,3. Cred ca am luat virusul de la Codrut.
Sa va zic de el. Stiti ca asteptam rezultatul coproculturii, asa ca ieri (cu toata febra) am plecat la Ploiesti la Sanepid.M-am trezit acolo cu un buletin pe care scria doar Salmonella absent si inca ceva tot absent.Atat.Nu au verificat alti germeni (E-coli , de exemplu).M-am luat de respectiva, a carei explicatie a fost ca alti germeni se testeaza doar la copii de pana in 5 ani si nu a observat in trimitere varsta lui Codrut de 9luni.Am zis ca innebunesc!
Asa ca am venit in Campina, l-am luat pe Codrut si am plecat la pediatra (adica tot la Ploiesti).I-a schimbat tratamentul cu Sumetrolim(biseptol).Ce m-a speriat este ca ieri nu a vrut sa manance deloc.Aseara nu a baut nici un pic de lapte si doar azi-noapte a primit ceai.
Azi e ceva mai bine.Astept sa vad daca papa la pranz.
Va multumesc pt. sfaturi si griji.Va pupam pe toti.
Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
carmenp spune:
Scuza-ma, abia acum am citit despre scaunele lui Codrtu, imi pare rau. Stii ce? De ce nu mergeti si la un alt pedaitru sa vedeti ce zice? Ca vad ca asta o cam da in balarii, pardon. Despre medicmanetul de care zici, nu stiu, dar uite, am telefonat la farmacie si mi-a zis ca nu se administreaza la 9 luni, exista un siropel care contine Imodium, care se poate da.
quote:
Originally posted by Adema
Au reaparut scaune proaste la Codrut! In plus, s-a iritat pielea cam rau pe piept de la medicamente!
Sunt disperata, nu stiu ce sa mai fac.Am sunat pediatra si mi-a zis sa ii dizolv jumate de capsula Imodium, dar asta e pt. adulti si imi e teama sa ii dau.Ce sa faaaaac ??????
Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
kity2004 spune:
Sa nu mai dati bebeii la fundultul iritat cu pudra de orice tuip ca mai rau le face , pudra sapa nu vindeca. Incercati si cu neopreol ( la noi merge de minune) sau pivalat de flumetalezon . desi sunt ieftine functioneaza f bine .nici cu ceai de galbele daca e rana , mie asa mi-a spus pediatra si la noi a dat rezultate .
Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/oanavilcu
BLUE ANGEL spune:
Salutare !!!
sunt si eu cucurez pe aici ..d-l Pufulescu doarme cu toate ca ma intreb cum ..ca deasupra vecinul a rams singur acasa si baga chef cu manele .. mi s-au ofilit urechile !!!!
Emanuela , draga de tine prin cate mai treci ..si eu zic sa mergi la alt dr. ..iti dai seama , cume este el mai sensibil numai antibiotice nu-i trebuiau ..imi pare rau , nu stiu ce sa-ti zic de medicamnet ..sunt paralela in domeniul asta ..Roxana , Simona , Olivia ele sunt expertele ..
suntem alaturi de voi cu gandul si-mi pare rau ca nu te pot ajuta altfel ..pupici multi tie si lui Codrut , sa va faceti repede bine !
si noi am trecut la noii Pampers si sunt tare curioasa cum se va comporta ..
ieri i-am dat lui Luca un iaurt cu fructe de la Campina si azi iar a avut scaun moale ..nu stiu ce sa zic !!!..e clar ac ceva nu-i prieste si incerc sa descopar ce ..pentru ca are scaune normale si unul moale din cand in cand ..
aseara am iesit si noi la un restaurant portughez dar nu am putut sta decat 2 ore ca am fost chemati acasa unde d-l Pufulescu plangea cu sughituri ..cand ne-a vazut a inceput sa rada printre suspine ..a inceput sa ne simta lipsa ,dragul de el ...
revin ca s-a trezit normal
pup
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
gongutza spune:
Mai fetelor care aveti probleme cu iritatiile la fundicu bebeilor,ati incercat Bepanthen sau Panthenol?Sunt mai scumpe,dar cereti medicului de familie sa vi le scrie,pt ca se dau si gratis!Neopreol am folosit si noi cand am iesit din maternitate plin de bubite rosii de la clorul lor cu care albeau scutecele(eu am avut si scutece la mine dar nu m-au lasat sa le folosesc ca cica ale lor sunt sterile,ma refer la alea din patut,nu la pampers).Neopreolul contine parca si antibiotic,si miroase ingrozitor!Sper sa mai tin eu bine minte,sau m-o fi lasat neuronul?Parca stiu ca contine neomicina?
Adema pt Codrut ce sa-ti zic...mai consulta un pediatru...nu mi se pare normal sa nu-i treaca...mai ales dupa atatea zile....sanatate multa!Sa se faca puiu mik repede bine!
Simona(blue) si cu cine l-ati lasat pe Mr Pufulici?Ca eu una l-as mai lasa numai cu mama sau cu Nicole(Rain) daca as fi nevoita sa plec undeva....sunt sigura ca cu ele nu ar plange
LA MULTI ANI anticipat( ca nu stiu daca am maine timp sa scriu) lui Bradut si lui Stefan!Sper sa nu fi uitat vreun bebelache!
Pupe si noapte buna la bebei!
mitzura spune:
Neata!
Eu am observat asa: ca daca iritatia la fundulet este cauzata de scaunele si urina acida provocate de iesirea dintilor, pot sa-l dau cu orice ca nimic nu functioneaza. Imediat cum iese dintele si se normalizeaza scaunul si urina, trece si iritatia. Cel putin asa a fost la noi. Asa ca am trecut si noi prin toate cremele posibile si imposibile si a fost degeaba. Iar dupa catvea zile a trecut de la sine. Asa ca in perioada "sensibila" eu i-am pus un strat foarte gros de crema cu oxid de zinc, ca sa nu mai ajunga urina si cacutza la pielicica.
Am cumparat si eu iaurt Campina cu fructe si am vrut sa-i dau dar cand m-am uitat pe el avea ceva E-uri, m-am apucat am citit despre ele ce rol si ce efecte au si m-am razgandit. Le-am papat eu. Asa ca eu in continuare ii dau iaurtul cu fructele puse de mine.
roxana1974 spune:
Mitzura, asa e si la Serban, iritatia e de la kk acid, s-a facut in nici o ora, fiindca eu il schimb foarte des nu cred c-a stat cu kk mai mult de o jumatate de ceas, si atata e mult fiindca se simte imediat! L-am dat cu Bephantene, il spal si il usuc dupa fiecare kk si tot greu trece, ajuta putin si crema insa ... vorba ta astept sa iasa dintele, acum i s-a spart si gingia din dreapta sus asa ca asteptam coltzii sa iasa si va fi soricelul dragut si burtos!
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
amironeanu spune:
Buna dimineata!
Si noi avem probleme cu funduletul, chiar daca am folosit Bepanthen din prima zi. Se pare ca nu mai functioneaza. Nu pot sa-mi dau seama care este problema, acum cred ca servetele umede sunt problema asa ca am renuntat la ele. Acum 2 zile am dat-o cu albastru de metil si a uscat foarte bine bubitele (ea are bubite si in jurul lor este rosie), iar de ieri folosesc Dermocare. Se pare ca ii prieste, o dau de fiecare data, sa vad cum va evolua.
Adema, saraca de tine! Prin cite trebuie sa treci. Spun si eu cum au spus si alte mamici, incearca sa schimbi pediatra, iar pina atunci o tona de pupici lui Codrut!
Stefi nu mai vrea sa stea in fundulet, vrea in picioare, dar nu stie sa se ridice singura si nici nu sta foarte mult. Sau incearca din fund sa plece in 4 labe, dar ajunge in patru labe si mai departe nu stie, mai da cu spatele, dar nu-i place, ea vrea inainte. Si nu stiu cum sa o invat sa inainteze. Mai nou ii place foarte mult sa ia bucatele mici de mancare cu manuta si sa se le bage in gura. I-am dat branza din pasca si banana si bucatele mici de biscuite. Nu stiu ce sa-i mai dau, ceva care sa se topeasca usor in gura sau foarte moale, ca sa nu se inece.
A, avem poze noi, in albumul de 8 luni, chiar daca mai este doar o saptamana si implinim 9 luni . Un week-end placut va doresc!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Doamna Bibi spune:
Vad ca aveti probleme cu funduletul,noi am fost "veterani" timp de mai bine de o luna m-am tot plans de chestia asta. Daca problema nu se rezolva cu diverse creme (va spun ca cea mai buna e una preparata in farmacie, Simona R. a zis combinatia la un moment dat),e clar ca are kaka acid si atunci trebuie reglat la stomac si asta e bine cu Digestin,regleaza digestia,e un sirop pe baza de plante,se da 1ml in timpul meselor solide.
Nu ii mai stergeti cu servetele in perioada asta,irita,trebuie urmariti si spalati bine la fund dupa fiecare kaka,eventual lasati in funducu gol cat mai mult timp. La noi a mers foarte bine si Fluocinolon.
Oricum le doresc tuturor bebeilor insanatosire grabnica.