Bebelusi de iulie-august 2004 (62)
Raspunsuri - Pagina 13
polux spune:
Buna fetele frumoase si copilasi si mai frumosi.
Olivia, eu ma simt mai bine. Desi ieri, am profitat ca sa stau acasa, desi nu ma mai durea asa tare spatele ca acum cateva zile. Dar am vrut sa stau cu Adeluta, si ce bine am facut. A fost asa fericita, chiuia toata cand o vedea pe mami langa ea.
Sincer fetele, pe mine ma topeste cand rade sau zice "mama, mama" , si daca va spun ca nu-i tace gurita...asta inseamna ca sunt numai topita de dragul ei. A, ieri eram pe scaunul de la calculator si Adeluta s-a catarat la mine in brate, si de acolo voia mai sus(scaunul e un pic rabatat la 45 de grade). Eu o intreb, "unde vrei mami sa ajungi, la mine in cap" la care ea rade si zice ap, ap. Iar sotul completeaza: "era de mult acolo, dar acum ai bagat tu de seama".
Si ma mai topesc noaptea de dragul ei, cand se foieste in somn, ma uit la ea in patut(e langa patul nostru) si ea deschide ochii si cand ma vede imi daruieste cel mai frumos zambet de pe pamant , dupa care adoarme din nou. Se vede ca se simte in siguranta daca e mami acolo.
A, fetele , spuneti-mi si mie cu ce pot sa o tratez la fundulet, ca i-au aparut niste bubite, si chiar sangereaza. Crema cu zinc pare sa o usture foarte tare si plange de nu mai poate. I-am dat cu pudra si pare sa fie mai bine, dar totusi.
Gata fug ca suna clopotelul
Liliana
philip spune:
liliana, eu am mai scris o data pe aici ca pt bubitele lui philip de la fundulet am folosit cu succes maalox, cel obisbuit, cu menta. pur si simplu o ungi cu ala la fundulet si eventual sufli sa se usuce cat de cat inainte sa pui pampersul. e grozav!!!succes!
philip&andreea
kim222 spune:
Liliana ce fata mare ai! Pentru bubite eu zic sa dai de fiecare data cu altceva,...incearca ce a spus Andreea si mai poti folosi diaper rash de la Aveeno...eu alternez si cu crema cu zinc de la Gerber si cu crema de galbenele....asta din urma-i tare buna... Sa nu folosesti ceaiul de musetel ....cum zicea cineva...s-a dovedit ca este un foarte bun mediu de cultura pentru bacterii...stiu ca noi am crescut asa..dar ceea ce era ieri valabil nu mai este azi si ce este azi nu o sa mai fie miine...asta este!
eli spune:
Daria, iti raspund tarziu, dar abia acum citesc ce ai scris cu referirea la pasit. Pana acum cateva zile Stef nu stia sa paseasca deloc, tinut de axile sarea, dansa din fund, se impingea si lasa jos. Si dintr-o data, in timp ce eu ii ziceam prietenei mele ca nu merge a inceput sa paseasca, iar acum, dupa 5 zile, cand are chef de mers sa vezi ce scandal face daca nu il lasam sau nu realizam imediat ce vrea. Paseste si pe varfuri, si pe o parte, aluneca, merge ba repede, ba incet... Mai ai un pic de rabdare.
De premergator nu stiu ce sa zic, pt ca nu avem. Doar o zi cat am fost la o prietena l-am ps un pic, cand se juca cu ce avea pe masuta din fata lui, statea, cand avea chef de mers, ridica fundul din scaunul premergatorului, facea pasi sprijinandu-si greutatea in maini si lasandu-si corpul pe o parte a premergatorului (nu siu cat de inteligibil e ce scriu aici, nici nu stiu cum sa explic si sunt si cu bb). Incearca sa o mai puneti 1-2 zile in el si vezi daca apar schimbari in privinta mersului.
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
mitzura spune:
Buna seara!
Am intrat sa va mai spunem despre noi. Dar in primul rand vrem sa-i transmitem un lui Patrick, ca e de al nostru, cam tot asa face si Tudor (iubeste animalutele, canta toata ziua, musca rau de tot si cu dinti, incat eu am vreo 3 vanatai), doar cu notiunea de "nu" stam cam prost, in sensul ca daca ii spun nu, se opreste din ce face se uita la mine, imi zambeste dulce si continua cu chestia interzisa. Asa ca aici mai avem de lucrat.
Am descoperit ca ii plac rotile. Initial crezusem ca e innebunit dupa masini, dar cred ca din ele cel mai mult ii plac rotile, de la cele mici de tot, pana la cauciucurile mari de masina si cele de la carucior(daca ne apropiem de o masina ma duce direct la roti). Iar cu cele de jucarie, sta mult timp si invarte rotile si le priveste, sau plimba masinutele prin casa, el mergand in patru labe.
A, si am ajuns in sfarsit si noi la asa numita reactie circulara (cum ii zic astia prin carti): el arunca diverse obiecte din patut sau din pat pe jos, eu i le dau inapoi si tot asa si il distreaza la culme faza asta.
Ieri, am comis-o: l-am tuns. Ii crescuse parutul si transpira foarte tare la fiecare somn, plus ca dupa baie, dura mult pana il uscam cu uscatorul, asa ca eu l-am tinut, iar tati a tuns. A cam comentat el la inceput, dar intr-un final s-a obisnuit. Ei, acum arata ca un baietel, l-a schimbat mult freza cea noua. Si i-am pastrat parutul ca sa i-l aratam cand va fi mare.
Pozitia lui favorita atunci cand se joaca este sa stea pe genunchi. La faza asta imi seamana pt ca eu toata copilaria numai asa am stat, chiar si pe scaun, cand imi faceam lectiile, sau la masa, stateam pe genunchi.
Am cam ramas in pana de idei legat de mancarica lui, parca m-am saturat eu de piureul ala de legume cu carne. Voi ce le mai dati la amiaza?
eli spune:
Multumesc mult de urari! Si voua si la bebici sanatate si multa fericire.
Cateva poze aici http://community.webshots.com/user/sutikun12-date
Fug ca ma striga puiul! Somn usor!
kim222 spune:
Eli dar voi sinteti gata de parcuri de distractie! Frumoase poze!
Adela ...cum ramine cu ideea de a nu tunde copilul pina la taierea motului..intreb si eu...Vreau si eu sa vad figura de baietel mare...hi,hi noi nici macar nu avem ce tunde...
mitzura spune:
Hehe, nu mi-a mai zis nimeni pe aici pe forum Adela, sau cel putin nu de curand.
Pai la noi in Ardeal nu este obiceiul asta cu taierea motului, sau daca o fi nu se pune asa accent pe el. Si si daca ar fi fost, cred ca tot ii taiam parul, decat sa risc sa raceasca de la transpiratie si sa-l vad tot cu parul in ochi (pentru ca ii venea deja in ochi).
kim222 spune:
Nu am stiut asta....Pozele astea le-am vazut..ti-am si scris ca -i superb bb-lul..adica aici este tuns?
roxanaz spune:
hehehe imi pare bine ca nu v-am plictisit cu povestile despre grasun (care, btw, nu mai e grasun....da' il alint si eu). azi mi-a facut-o: a dormit d ela 11.30 pinal a 12.40 si dupa aceea...gata. a adormit de abia la 5.30 , dupa alergat si chiuieli si chiraieli...de numa. si nu s-a mai trezit. nespalat, nemincat, neschimbat.....daca ma vedeti pe al 3-4 dimineatza pe aici sa stiti ca io mi-s...cu el cu tot!
hahaha Eli in prima poza era sa zic "da cind si-a pus sotul tau ochelari?", dupa aia am vazut titlul..si mi-am revenit mi-a placut muult de tot poza cu Stefan in sacunul ala mare!!! super!
Mitzu stai linistita ca si eu i-am tuns parul dupa urechi..nu era ff lung...... da' arata ca la tzigani!
Liliana distractie placuta la scoala. azi stai mult?
Olivia, eu l-am invatat pe Patrick ce e "nu" ca pe catei. pe bune, ca la dresaj. adica spus "nu" cu un ton putin mai ferm, fara tzipat, si ii luam mina de acolo. o data, de 2 ori, samd. (Alexa stieeee). si acum merge, a durat cam o saptamina totul.
Daria ce mai faci? ce mai face fotomodelu' Giulia?
cine mai intreba de filme? mugur se uita acum la papparazzi, e misto, dar eu nu mai pot ca a fost cu un copil ranit si eu de cind is mama nu mai pot vedea asa ceva. si voi ati devenit asa sensibiloase? eu cand eram gravida nu eram asa...de cand il am pe Patrick....aoleu....parca-s domnisoara de pension...
hai ca m-am intins prea mult.
revin!