Bebelusi de iulie-august 2004 (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Pupici la mamici,
Sper ca atzi petrecut bine de sarbatori, ca si noi de altfel, mai ales ca si mandra a ciocnit oua la masa de Pasti, si a mancat miel la borcan ..
Vad ca s-a pierdut ce am scris saptamana trecuta, asa ca profit de ocazie si mai spunem odata ca am aparut pe coperta de la Academia Mamicilor, poate ne lauda si pe noi careva ...
In rest, ne-au iesit 2 dinti deodata, si urmeaza al 3-lea, asa ca vom avea in curand 6 dintisori...Partea proasta este ca in perioada respectiva nu prea mananca si se mai trezeste noaptea plangand de durere, apogeul a fost acum 2 nopti cand a plans aproape 2 ore...
Kamy, Sabrina a avut giardia si a trebuit sa o tratez pt ca nu mai manca si stagna n greutate, asa ca i-a trecut cu Zentel, care desi e destul de puternic, macar e eficient..
Corina, eu am facut testul la Medicover, nu trebuie programare, si s face din caca, nu se ia sange, asa ca te duci cu recipientul, platesti si gata, e in jur de 300 mii, singura problema este ca dureaza 7 zile lucratoare pana primesti rezultatul, dar am inteles ca mai sunt locuri in care poti face analiza si poate dureaza mai putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

ouauauaa!felicitari vedetelor noastre ..era de asteptat la asa fete frumoase !!!!
ma duc sa cumpar revista !!!

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello hello.
ia uite ce tarziu am ajuns sa semnez condica...dar daca nu merge dc-ul de dimineatza...ce sa fac?
Adina eu zik ca acum nu are rost sa ii dai. da-i la toamna ca sa vezi cum merge cu raceala...acum....eu nu prea vad rostul ca valurile de epidemie nu prea mai vin.
Andreea, bine ati revenit inapoi. ptr bubitze si eu zik sa intrebi medicul, daca is pe tot corpul ar putea fi de la ceva de mincare. se scarpina sau sunt inofensive?
Adema cum mai e Codurt?
Eli, niste pozici cu vacanta asta n-aveti? sa va mai vedem si noi!
Andreea (phillip) nu-l invata maica in brate....ca e greu de tot de dezvatat!
sa va mai zik din ispravile domnului pitik: pe strada arata cu degetul la lume si intoarce capul dupa gagici, dar numai dupa alea de 20-30 de ani. e inebunit dupa caini si pisici, ride la ele si tzipa la ele. cinta si vorbeste in soapta cind e singur. stie foarte bine ce inseamna "nu" dar imi face cite una in ciuda, spre exemplu isi prinde mina in video si nu zice nimik, trage doar pe sest incet mina da nu protesteaza...ca stie ca nu trebuie sa o faca. l-am prins de 2 ori facind asa...statea si se uita in directia mea....cu mina prinsa in video...si tacea malc. saptamina trecuta si-a dat cu o usa de la mobila in cap de si-a facut semn pe frunte, chiar deasupra okiului...asta tot facindu-mi mie in ciuda, ca zisesem "nu" si in plecare a mai tras odata de ea. in 2 ore avea unghi drept deasupra okiului....si tot asa. o pupa doar pe bunica-sa si pe taica-su din cind in cind, pe mine ma trage de ureki si de par. dintzi nu are in continuare nici unu, dar musca ingrozitor, cred ca isi ascute gingiile cu pila. maninca tot si bea lapte cu tonele...si cam gata cu laudarosenia. sper ca nu v-am plictisit prea tare.
pupi tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna ziua!

Ssarah, eu v-am laudat si data trecuta, nu stiam ca s-au sters mesajele. Sunt foarte frumoase pozele, mai ales cea de pe coperta. Se uita la tine sau la altcineva? Si te-am intrebat si cum ati ajuns pe coperta.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Roxy,multi lui Patrick cel dulce !!!!
mai fetelor , dar mai terminati cu chestia asta cu plictisitul ..aici nimeni nu plictiseste pe nimeni ..eu ador sa citesc ce mai fac bebelusii vostri ..tu Roxana in special ne povestesti rar de pitic ..asa ca te rog , zi-ne cat mai multe ca eu abia astept sa-l pup pe ochisorii lui frumosi ... asta daca o sa ne lase
pup

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Adema, si a mea a avut scaune moi si am incercat cu Smecta, dar n-am avut nici o sansa sa o inghita, adevarul este ca are un gust rau..Asa ca am dres-o cu ceai de menta, orez, branzica, banana, in 3 zile...Plus ca iar a avut un eritem fesier urat de tot combinat cu o ciuperca de la Pampers...de i-a dat sangele in unele locuri, scaunul era f acid, dar a trecut si asta..
Kamy, referitor la Helmiflores, am inteles ca tratamentul este mai de lunga durata, iar eu nu mi-am permis ca bebelina sa mai stagnezein greutate, acuma cred ca depinde de stadiul in care este boala.
De saptamana trecuta a inceput sa mearga in 4 labutze, asta combinata cu ridicatul de tot ce apuca, a rezultat un speedy gonzales...care deja are 3 vanatai la activ pe mutritza..Asa ca sunt cu ochii mai mereu pe ea, si cand mai indraznesc sa merg pe balcon la o tigara vine dupa mine :)
Zice si mama si tata, dar daca ii spun sa zica mama, rade la mine si zice tata....Ma cheama doar cand are interes...Imi arata poza de la nunta si zice tata, pe care pune degetul...Stie "da-mi" si "ia", aruncam mingea de la una la alta...
In prima zi in care a mers de-a busilea, n-am vazut un muc de tigara uitat intr-o scrumiera pe masa, asa ca moatza mea s-a infruptat din el, si urla apoi ca din gura de sarpe ...asa ca sunt inca in restructurari prin casa..

Mergi la inceput

Multumim de aprecieri fetele, Andrea, bebelina se uita la mine, iar la fotograf am ajuns printr-o prietena care are agentie de publicitate si o cunostea pe tipa care facea pozele, in schimb n-am facut nimic deosebit sa ne puna pe coperta, cei de la revista au ales.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Cristos a inviat!

Si noi p'acilea, eu cu Botosica de gat agatata si plina de toane...:)

Poate reusesc sa citesc ceva...desi nu cred ca ma lasa zilele astea..hehehe
O zi exceptionala sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

'neata si de la noi!
azi puiutul meu a battut recordul, adica s-a trezit la 5.30, de parca trebuia sa plece el la servicu, nu tati...of, of. l-am hranit si l-am mai lasat in patut, poate-poate mai adoarme.ti-ai gasit! uite, acum e trecut de 8 si el inca nu da semne ca ar fi obosit.cred ca s-a obisnuit cu ora 9.15, cand il pun de obicei la nani. intr-adevar, gingia e foarte umflata sus, parca sta sa plezneasca. oare de asta se scoala cu noaptea in cap? era el matinal si inainte, dar parca dormea macar pana la 6. asta e.
la noi a fost furtuna maaaare azi-noapte, dar din camera lui nu s-a auzit nici o soapta. curajos, nu gluma
pupici

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna dimineata...am raspuns aseara measjelor despre Giardia si la problema cu Bronho-vaxom-ul..vad ca a disparut...in fine..
Luca s-a trezit azi la 6.40 ...nu putea si el sa mai astepte 30 de minute cind suna ceasul?...Si s-a ridicat intr-un cot , cu mina cealalta s-a apucat de graterul de la patut si se uita la noi in pat...hi,hi...vine si la mine cineva???
Eu sint multumita chiar daca se scoala asa devreme...el se si culca devreme si deci isi face cele 10.30 ore pe care trebuie sa le doarma la virsta asta...
Azi este ultima zi de cresa...de luni incepem cu alte emotii...noroc ca el nu are nici o treaba...dimineata cind o vede pe Maru Poppins si ea vorbeste cu el..el prostutu intinde minutele sa-l ia in brate....prostutu mamei!
Roxana mai povesteste-ne despre suedez...ca deobieci nu o faci ...ce dragut ca deja stie ce inseamna nu...noi sintem mai prostuti...ridem la NU...
Sararah (nu este scris corect dar nu-mi mai amintesc exact) felicitari ...superbe poze....si manechin...si eu m-am interesat pe aici cum se poate ajunge pe coperti si trebuie sa ajung la o agentie de intermedieri..ca altfel ei nu lucreza...si nu am mai avut timp sa ma ocupe de asta...Aici nu este important numai fizicul ci mai ales personalitatea copilului, daca se poate lucra usor cu el....
Liliana cum te mai simti?
Laurici unde esti ai plecat deja in Florida?:)
Am de lucru acum ..dar revin dac mai sinteti pe aici...

Mergi la inceput