Bebelusi de iulie-august 2004 (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am reusit sa vad pozele cu Philip...ce frumos este! Ce de treaba are el intre atitea jucarii, cutii..si alte alea...
Emanuela daca ai inceput cu Eritromicina da-i 5 zile...nu intrerupe
Ma duc sa mai vad pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Andreea , pai acolo unde dormea el nu se auzea decat cucul , era in livada .. am fost undeva in apropierea Iasi-ului ..la tara !!!!
Iasi-ul este un oras minunat ..este alta lume ..oameni pasnici care au alte valori decat cele materiale ...
ne-am simtit intr-adevar super !!!
pai cum mai Olivia ..tu nu ai vazut pozele cu Philip ..aceea in care este cu taticul lui(cred) este grozava !!!!
pupici
ma duc la datorie si revin cand ies din tura

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

kimm, stiam teoria cu minim 5 zile, dar nu se poate intrerupe chiar daca vad ca nu ii face bine?
Offfff, nu mai stiu ce sa fac!

Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

HRISTOS A INVIAT!

Am ajuns si noi acasa dupa o saptamana superba, in care Stefi a fost rasfatata, iar mami a mancat si a dormit si a stat numai pe afara .
Nu am apucat sa citesc decat pe diagonala, dar vreau sa spun Mitzurei si Elei sa fiti sanatoase, iubite si sa ii vedeti de puii vostri crescand mari si frumosi.
Noi am facut o gramada de progrese in aceasta saptamana, cea mai importanta este ca a dormit mult mai bine noaptea . Tot se mai trezeste, dar are si perioade mult mai lungi de somn. Si a invatat sa doarma si ea pe burtica, sa se invarta singura in pat si se pare ca doarme mult mai bine.
Noi tot iepuras cu un singur dintisor suntem , dar se vede al doilea de jos, iar sus are saracuta o gingie umflata si rosie ... Tare o mai chinuie cel de sus, este si maraita citeodata, dar mai trece cu Calgel si Panadol.
A inceput si ea sa se agate de tot ce prinde si sa incerce sa se ridice. Inca nu a reusit singura, dar un pic ajutata reuseste si apoi sta destul de bine in picioare. Vorbeste mult mai mult, bineinteles ta-ta-ta, ma-ma-ma nimic, dar asta este, ma consolez cu gandul ca urmatorul copil va fi baiat .
Am terminat cu laudele, acum vin cu problema. In aceste zile a fost foarte rau iritata la fundulet, avea citeva bubite care s-au inrosit si s-au facut mai mari. Ia trecut cu eternul Cutaden, dar a trecut doar roseata, bubitele au ramas. Si mai are cite un pe fiecare mana si citeva, mai mici in barba. In aceasta seara am observat si pe burtica citeva. Par la fel, oare ce poate fi. Oricum, maine as vrea sa trec pe la doctorita, nu i-am introdus nimic nou, am schimbat tipul de biscuiti si de pufuleti (oricum iritatia la fundulet era de mai demult).
Am dat un raport mare, sper ca nu v-am plictisit, dar tare dor mi-a fost de voi. O noapte buna va doresc si o zi superba maine!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Citeste cu atentie prospectul si daca tu crezi ca are reactii adverse intrerupe-l fara sa stai pe ginduri!

quote:
Originally posted by Adema

kimm, stiam teoria cu minim 5 zile, dar nu se poate intrerupe chiar daca vad ca nu ii face bine?
Offfff, nu mai stiu ce sa fac!

Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Adema evident ca daca are reactie alergica la antibiotic se intrerupe...dar cum stii ca nu-i face bine? Poate ai scris si nu am retinut eu...Cind ai rezultatul la analize?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Pentru fundulet: n-o spala cu sapun, foloseste ceaiul de musetel si foarte buna este pudra saprosan si baneocin in situatii dintr-astea. Cred ca ce i-au aparut pe miini si pe burtica este o alergie, eu de obicei lui Ionut ii dadeam citeva zile peritol si il ungeam cu pasta de apa, ii ia mincarimea si ii usuca bubitele (nu folosi la fundulet!)

quote:
Originally posted by amironeanu

HRISTOS A INVIAT!

Am terminat cu laudele, acum vin cu problema. In aceste zile a fost foarte rau iritata la fundulet, avea citeva bubite care s-au inrosit si s-au facut mai mari. Ia trecut cu eternul Cutaden, dar a trecut doar roseata, bubitele au ramas. Si mai are cite un pe fiecare mana si citeva, mai mici in barba. In aceasta seara am observat si pe burtica citeva. Par la fel, oare ce poate fi. Oricum, maine as vrea sa trec pe la doctorita, nu i-am introdus nimic nou, am schimbat tipul de biscuiti si de pufuleti (oricum iritatia la fundulet era de mai demult).
Am dat un raport mare, sper ca nu v-am plictisit, dar tare dor mi-a fost de voi. O noapte buna va doresc si o zi superba maine!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Hello!
Intram si noi din an in PAste,mai rarutz ca-i mai dragutz dar efectiv parca n-am timp si n-am timp....ba mancare,ba curatenie,ba plimbat,ba aia ba aia....
Dupa cateva zile de greva foamei gata,a iesit dintele jos si a inceput si Alex sa pape cu spor,ca altfel ajungeam cu Papa la balaceanu
Roxi de ce zici ca e rea Smecta la gust?Alex a baut-o direct din pahar,plescaia din buze si mai vroia(cred ca a facut o reactie la antibiotic ca a facut si caca moale samabata de doua ori si i-a iesit si ceva pe pielicica dar a trecut,oricum i dadeam si Ketof...stii ceva rau de Klacid?)
Mai fetelor si asta intrebare v-o pun tot tie Roxi si tie Kim,pe mine ma bate pediatra la cap sa-i dau copilului Broncho-vaxom...am cumparat dar scrie ca se da primavara si toamna,ori eu daca incep acum o sa termin in iulie,in plina vara.Ce sa fac oare?Parca i-as da,parca nu i-as da....intr-un fel daca as fi convinsa ca nu mai raceste asa des,i-as da....Hmmmmm am mai intrebat 2 pediatrii si 2 farmaciste si au zis categoric nu pana la toamna.Voi ce ziceti?
In rest tot neobosit si de neoprit copilu meu,bantuie in voie in toata casa,ma distreaza ca avem gresie pe hol si-l aud daca vine inspre bucatarie...lipa lipa.....mai nou trebuie sa inchid bine usa la baie ca altfel il gasesc cu capu si mainile pe jumate in toaleta,in masina de spalat daca nu e inchisa etc etc.Facem cand avem chef doi pasi fara sustinere,dar mai rar asa,doar daca vrea neaparat sa ajunga la ceva.
In rest canta toata ziulica,striga baba,mama....daca il intrebi cine e tata,se uita la Dan si zice cu maaaaare drag si suflet:ma-ma!
Ieri si azi am fost in parc cu Andreea si ne-am intalnit si cu Marina(Bunny) si cu Alex...o sa pun poze,dar mai tarziu un pic sau maine ca am o gramada de haine de calcat)
Pupe si noapte buna!Daca termin repede mai revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Mamaaaaa!!!!ce liniste pe aici !!!
sunteti la plaja ?

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna ziua!
Am un copchil foarte cuminte,care se culca singur...I-a iesit si un dintisor de sus....si nu prea plange...oricum i-a medicamn\emta pt.raceala si ii mai calmeaza durerea...cred...

Adina,am vazut ca ai intrebat de Broncho vaxom,....eu zic sa ii dai ca este folosit pt.prevenirea reaparitiei afectiunilor aparatului respirator si in plus ii creste imunitatea....si sa stii ca este eficient,am auzit parerea multor persoane care au dat copiilor lor...(lucrez in domeniu)Scuze ca ti-am raspuns eu,dar eu am o parere buna despre Broncho vaxom si despre Osscilococcinum.(Eu i-am dat lui David Ossc..)

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput