Mamici de iulie-august 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 3
mamini spune:
Irina, crede-ma, desi e terapeutic, nu din ala de celulite si de rasfat cu mirosuri frumoase, a fost bestial. inainte ma duceam saptaminal sau la doua saptamini pt intretinere, fiindca am avut probleme mari, am facut fizioterapie, acupunctura si tratament cu medicamente puternice,calmante, somnifere din cauza carora m-am si ingrasat anul trecut 6-7 kg, asta inainte de bebe. acum nu mai fusesem din martie si atunci inca puteam sta pe burta si ma durea spatele, dar nu ca acum. am tot aminat, fiindca nu stiam cum o sa fie din cauza de burtica.daca ai maseuza buna, te face ca lumea si acum, nu trebuie sa astepti pina vine bebe. apoi te duci la rasfaturi...abia astept si eu .
pupici
M24+
corbioana spune:
Aoliu ce pofta mi-ati facut de masaj....!!!!!!!! Vreau si eu ! Mamini si eu mergeam tot o data pe sapt. la sala unde faceam si gimnastica de 3x/sapt. Ce zile!!! Ehhhhh!!! Si vinerea aveam masaj pt spate era terapeutic - scolioza, contracturi, vertebre puse la loc, treaba buna ce mai!!! La inceputul sarcinii, cand am avut probl. mi s-a recomandat de catre doctorita mea gineco si pauza de masaj...si na speriata atunci am renuntat la miscare si la masaj. Si apoi nu m-am mai dus. Dar acum ca tot intru in prenatal cred ca sun kinetoterapeuta mea macar sa-mi faca si mie la spate ceva macar pt contracturi si tot e ok. Si la picioare.
Doamne de as mai avea forta si putere financiara si timp sa ajung dupa ce vine bebe!!! Sa ma vad di nou la sala, tare bine ar mai fi!
Ioana
sapt.29
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
mamini spune:
FETELOR,
cred ca la inceput cu bebe nu o sa stim nici unde ne e popoul daca nu il pipaim sa-l gasim la locul lui, dar cind se face bebe un pic mai mare eu sper sa nu ramin in delasare si neingrijita. planuri...cit cuprinde, sper sa pun si in aplicare macar o parte din ele...
nu ma gatesc- toale, bijuterii, nu ma vopsesc, nu ma machez, aici te rupe o pedichiura ( cit trei sedinte de masaj) si nici nu o fac cum stim noi din Ro, manichiura nu pot-tai unghiutele cit mai scurt ca sa fie cit mai curate din cauza de serviciu...macar la masaj sa ma duc si eu, ca merit! la rasfat cu noi, cit mai apucam...
M24+
irinabungau spune:
Neatza la burtici!!!
Am crezut ca iar se va pierde ceva cand am vazut ca nu pot intra pe DC... pacat de mesajele pierdute...
Mamini, eu am facut o perioada masaj aproape zilnic, nu era terapeutic recunosc - asta in cazul in care se poate numi terapie psihica , atunci pot zice ca era terapetic - dar mi-a prins tare bine, mi-a remodelat coapsele, tipa la care mergeam avea maini de aur!! Ma intorsesem cu o celulita de toata frumusetea din SUA dupa toate prostiile mancate pe acolo si o gramada de kg in plus... iar masajul mi-a prins extrem de bine.
Acum draga de mama, daca ma smiorcai putin ca ma doare spatele, imi face ea masaj scumpa de ea...
Giana, referitor la vergeturi... deocamdata nu se vede nik, pe nicaieri si sper din tot sufletul sa nu fac, caci am cateva mai vechi pe coapse si sunt tare urate!!!
Pupici,
Irina si bebe 25 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
Laura25 spune:
Buna dimineata!
In primul rand multumesc mult pentru aprecierile pozitive la adresa burticii mele. Intr-adevar, am pus cate ceva pe fund, pe picioare, falcutze ... dar in general, m-am pastrat destul de bine. Am luat 12 kg dar ma intreb si eu pe unde ... Vergeturi inca nu am (sper sa scap ...), dar nu am folosit creme speciale pt vergeturi, m-am dat cu lapte de corp Nivea.
Irina, ce face pisica ta? E mai bine?
M-ati innebunit cu masajul!! VREAU SI EU!!!!! Am niste dureri de spate criminale, mai ales ca stau mult la orizontala ... ma doare fiecare mushchiuletz si fiecare oscior ...
Am sa ma straduiesc sa fiu mai harnica si sa scriu mai des!
Pupici pe burtici!
Laura 30+ si Shtrumfii +
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
anis spune:
Buna dimineata...
HRISTOS A INVIAT!!!
Sper ca va era dor de mine ...ca mie una tare dor imi era de voi..
Noi ne-am intors de la munte...a fost bine..ne-am relaxat..aer curat...ca sa scap de treaba cu gatul a trebuit sa i-au antibiotic pana la urma...si am dovedit-o pana la urma..pe madam raceala.
Fetele..am facut multe poze noi...dar oricum nu stiu ce sa zic..majoritatea cunostiintelor care m-au vazut au zis ca nu se poate sa am doar 6 luni....ca am mai mult...ca e burta prea mare..poate sunt 2 ..eu una nu stiu cat ar trebuii sa fie burtica..in fine...
Adevarul e ca de cateva zile ma doare spate intr-un singur loc..din cauza greutatii...dar prin cateva exercitii imi revin..
Treaba cu burtica mare...poate fi si ca ai lichid mult?
O sa pun poze...
AniS si bebelina mea dulce 26+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
isabelele2 spune:
HRISTOS A INVIAT !!!!! si Bine V-am Regasit Dragutzelor,
SA stiti ca este a treia oara cind va scriu in decurs de 5 zile,si am avut neplacuta surpriza sa vad ca o fac in zadar(vineri se pare ca s-a sters mesajul din cauza site-ului,iar ieri am contractat un virus care imi inchidea PC-ul dupa 1 min,poate sa am astazi mai mult noroc.
In primul rind vreau sa-i multumesc Laurei ca v-a mai tinut la curent!
Cit despre noi 3 sa stiti ca suntem bine,incercam sa ne reacomodam acasa desi nu-i foarte usor.M-am hotarit sa nasc la BAcau, am evitat maternitatea din Piatra datorita scandalurilorsi sper sa fi luat o hotarire buna!Pe ginecologul din BAcau il cheama Corneleac si atit el cit si doctorita mea de familie(Manea) m-au incurajat si mi-au spus ca n-am nici un motiv sa nu ajung cu sarcina la 9 luni(fapt care mi-a ridicat foarte tare moralul).Saptamina viitoare intram in luna a-7-a,si ar mai fi 2 luni,cezariana am programat-o la inceputul lunii iulie.
Cit despre BBi ,i-am "vizionat"(la echograf) de 2 ori de cind suntem acasa(In IAsi,la un echograf destul de performant),acum au in jur de 1kg si jumatate si unul dintre ei este tare activ(spre deliciul meu),cit despre mine am cam batut suta......de kg,si abia ma mai misc,dar chiar nu ma deprima situatia,in schimb abia astept sa ma plimb cu gogosheii prin parc.In ceea ce priveste numele inca nu ne-am hotarit.
Spre ghinionul meu n-am avut timp sa reactualizez tot ce-am pierdut cu privire la voi,in intervalul scurs(mai bine de 1 luna)si imi cer scuze ca nu mai sunt la curent cu noutatile(care si ce mai ascunde in burtica,cite kg mai aveti,ce-ati mai facut,cine a mai aparut nou pe site,etc),dar sper sa recuperez si incerc si eu sa postez niste poze cit de curaind.
VA PUP toate cu drag si sper sa tinem mai des legatura ,ca acum avem si noi internet(de fapt,avem de vreo sapt. dar n-a mers,si io am turbat de ciuda).
TAre ma buxcur ca v-am regasit!
Bella si Sandibeii (29 sapt)
emaaimee spune:
Vrau si eu masaj profesionist,mi-am luat o chestie-caracatita de masaj si imi face sotul masaj la baita-ca ma doare spatele de la mijloc pana la noada.Si am niste carcei,degeaba trag cu banane-potasiu cica ajuta.
Nu inca vergeturi,sper sa nu apara.Eu am folosit un borcanoi de crema anticelulitica cu extracte naturale plante din Ro(500ml),crema unt de cacao f concentrata(ca o untura)si crema burticoase cu extract de unt de cacao,vitE si colagen-care miroase a medicament(o termin acu' si am alta tot cu unt de cacao-miroase frumo).Alternez dimineata una,seara cealalta.Dar si dimineata si seara trag amestec cu cea unturoasa.V-am ametit,nu?
Chiar Irina, ce face matzica?
si pestiuc iubit&saltaret de 30s4z
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
emaaimee spune:
anis si isabelele2- ADEVARAT A INVIAT si welcome back
anis-chiar aseara ne-a vizitat o prietena care avea o burta imensa la 5 luni-credeai ca are gemeni sau ca naste pe loc daca nu stiai cat are,burtica i-a crescut si mai mare saracuta(ce dureri de spate avea)-a avut lichid amniotic mult,dar nu a vut nici o problema la nastere,iar bebe a fost normal,sanatos-Eric are 2 ani si ceva si e un scump si cumintel.Ea invatata fiind cu burticoiul ei,mi-a spus ca eu am burta de pisica,ca tot imi plac mie matzele... Pune poze ca si eu am pus
Bella -te-am vazut eu in lista de utilizatori si ma gandeam poate ne mesagesti,dar cu defectiunile astea...Ieri mea logam si dupa inreg cu succes,ma scotea afaraNu mai zice de kg ca sunt cu dulciurile astea(si eu sunt de vina-uita-te in albumul us-sa vezi tortul)-cine m-a pus sa-l fac+ca stiu ca tati mai ia si el maruntele de rontait.Bine ca sunt cocutii tai ok si la fel si tu.
si pestiuc iubit&saltaret de 30s4z
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos