Mamici de iulie-august 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Vi se intampla sa fiti deprimate?

Luminita
27 de saptamani cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Adevarat a inviat,lulu75

Daca deprimare se cheama:de ce nu e paharul mai la stanga/dreapta,prosopul e stramb la baie,parca nu m-ai pupat la fel,ce te uiti asa la mine-nu ma mai iubesti--da sunt uneori,dar sunt si superfericita si nerabdatoare sa-l vad pe bebe.Am inteles ca trecerile de la o extema la alta sunt normale pe parcursul sarcinii,au loc atatea schimbari hormonale si fizice doar.Totul e sa vorbesti cu cineva daca esti deprimata,atat.Va rasari soarele sigur

si pestiuc iubit&saltaret de 30s4z

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupina bulina spune:

Buna fetelor !
Sunt o burticoasa de 24 de saptamani si va urmaresc de la inceputul sarcinii insa nu prea am scris...
Am facut echografie morfologica la dr.Iosup si mi-a spus ca placenta este imbatrinita si s-ar putea sa nasc mai devreme...iar doctorul care imi urmareste sarcina mi-a zis sa fac niste analize la sange (analize speciale ) si in functie de rezultat vedem mai departe ce facem...
Va dati seama ca sunt superstresata..mai ales ca nu stiu prea multe despre asta.
V-as ruga daca stie cineva ceva despre gradul de imbatrinire al placentei si ce se poate intimpla sa-mi spuna si mie.
Va pup dulce pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare la burtici!
Fetelor, eu am o durere cumplita de gat si-mi vajaie capul. Ma simt ca un pui plouat. Mananc miere si beau ceai cu lamaie, de mi s-a acrit... Tocmai acum cand e vremea asa de frumoasa.
In schimb gongutza mea e tare vioaie in burtica, o iubesc asa de mult...
Va pup.

Sa auzim numai de bine.
28+ si din burtica Sara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

emaaimee merci de incurajari.
pupina bulina si mie mi-a spus Dr. Iosup ca am placenta imbatranita si ca pot naste mai repede. Mi-a zis sa evit camerele in care se fumeaza. Acelasi lucru mi l-a spus si ginecologul. Eu nu ma stressez de asta pt ca atunci cand vrea Doamne-Doamne o sa vina bebelusul meu pe lume.

Luminita
27 de saptamani cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

ADEVARAT A INVIAT !

Bine v-am regasit burticutze dragalase!
Sper ca ati petrecut bine si cele care ati fost bolnavioare v-ati revenit !
Viroza asta se pare ca ne-a dat batai de cap tuturor;mie de 1 luna jumate nu-mi trece tusea
Eu am intrat intr-o perioada groaznica,din cauza oboselii fac crize nervoase mereu si nu mai stiu cum sa ma linistesc.Ceva sfaturi ....va rog...

Multa sanatate si o saptamina frumoasa si senina!

CristinaDumbo Jumbo si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Dragi burticute cred ca mai toate avem mai mult sau mai putin, mai rar sau mai des accese de furie, crize de nervi, stari de discomfort sau mai stiu eu ce. Sunt porbabil in mare parte datorate schimbarilor hormonale din organismul nostru, starea din ce in ce mai evidenta de discomfort din cauza duerilor de spate, vezica, kg multe dureri de picioare, varice, edeme mai stiu eu ce avem fecare dintre noi. Sunt normale, adica apar la toata lumea. Insa stiu eu bine pe propria-mi piele cum e. Remedi?? Sfaturi? Pai nu prea sunt decat ca fiecare din noi are ceva care ii face placere, o linisteste etc.
Atunci doar asta ne ramane de facut. Si bineinteles sprijinul patenerului este esential. Cand te mai iei si cu el la harta iese foc si scantei, nu alta!!!
Mie una imi vin, imi trec, dar nu-mi lace deloc ca sunt asa ca vantul, nu stii niciodata din ce directie bate! Asta e, ce sa facem. Si tocmai citeam in Mami un articol si desprea depresia post-partum, pai sa ne fereasca Dumnezeu!
Hai capul sus, afara la soare cine poate! O mica atentie, o cumparatura sa va faca placere, o cremita, o esarfa, un chilot orice. Eu una asa ma delectez

Pupici si o zi buna celor care sunt la serviciu. La mine e prima zi de prenatal.

Ioana
sapt.29
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupina bulina spune:

lulu75: tu ce virsta ai?...eu am 29 de ani...
crezi ca placenta ar fii imbatrinita din cauza virstei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Ioana,esti tare dragalasa!
Problema e ca cel mai tare se joaca cu nervii mei nimeni altul decit iubitul meu Mihnea!
Sotul meu imi intelege toanele si e rabdator,cu Mihnea o scot mai greu la capat.Mititelul are si el nevoie de atentie in permaneta,iar eu dupa oboseala acumulata la serviciu si cu pregatirile pentru Paste,am dat gres....nu mai am rabdare!
Off... ma simt asa de vinovata ca nu reusesc sa-mi controlez nervii !!
Iar Jumbo danseaza non-stop si ma loveste numai in vezica!
Dragalasul de el s-a saturat de toanele mele!

PUPINA BUBULINA,bine ai venit printre noi!
Sarcina usoara si un bebe sanatos,vesel si mincacios!

CristinaDumbo Jumbo 31s si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Cristina draga asa este, la tine stresul este dublat! Eu neavand un Mihnea ar trebui sa fiu ceva mai calma, dar stii cum e ...fiecare le avem pe ale noastre iar toanele de acum parca uneori nu pot fi contraolte nu stiu cum se face zau.
Mititelul vrea si el atentie asa este si tu "proaspata" de la munca imi inchipui ce in chef poti fi. Nu poti intra in prenatal? Eu tocmai am facut-o dar parca nici atata liniste nu-mi place (vezi ce ziceam eu nimic nu ne e pe plac...niste fite totale! asa nu...asa nu...).
O sa fim bine, sa fim optimiste!!!

Ioana
sapt.29
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput