Mamici de iulie-august 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 5
andre_ea spune:
Christos a inviat!
Am ajuns si noi la zi cu cititul.
Ce se intampla cu serverul? Mai am steluta? Imi vreau steluta!
Noi am petrecut un Paste linistit. Am facut niste poze in parc si sper sa reusesc sa le pun maine in album. Vai cat de mare sunt! Nici nu-mi vine sa cred.
Anis si mie imi spune mama ca sunt mare pentru varsta sarcinii. Dar bb sa fie sanatos. Sigur ca poti fi mare si pentru ca ai o cantitate mai mare de lichid amniotic.
Bella si Laura ce bine ca ati mai dat semn de viata. Ma bucur ca sunteti bine.
Va pupic!
Andy si 27+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
andre_ea spune:
Fetelor, acum ca mi-am adus aminte:
Trimiteti-mi si mie poze de la intalnire. Adresa mea e andre_ea22@yahoo.com.
Pana acum am primit de la CIN.
Irina, parca la tine am vazut pozele alea frumoase facute afara, ca inauntru aratam rau.
Merci!
Andy si 27+
Katink spune:
Am venit si noi de la control!
Totul e bine, mi-am vazut si micuta, care tot fetita este
I-a facut si fotografii, mi-a dat si mie doua, din pacate fiind cu manuta la fata nu se intelege prea bine, dar intr-una se vad nasucul si buzele si degetelele cum le tine in dreptul fetei.
A masurat-o, se incadreaza in limitele normale, de cantarit nu a cantarit-o inca pana acuma, a zis ca dupa 30 de sapt. va incepe sa o si cantareasca...
Pupici,
Katink cu dulcineea mea 26sapt. + 6zile
Fotografii cu burtica
mamini spune:
eu nu sunt nervoasa, dar deprimata mai sunt...ma apuca asa cite-o data ingrijorarea...iar gindul ca viata mea nu o sa mai fie niciodata la fel si o sa am papusica asta care o sa depinda atit de mult de mine...ce fel de mama o sa fiu? o sa ma descurc?
cit despre cit de mari ne-am facut...mai saptamina trecuta va spuneam ca ma sperii si nu ma credeati...ma prindeti din urma? intre timp eu m-am mai linistit, deci pot sa va spun ca o sa va treaca pe masura ce burtica isi vede de crescututul ei acolo... harnicutza...
M24+
lulu75 spune:
quote:
Originally posted by pupina bulina
lulu75: tu ce virsta ai?...eu am 29 de ani...
crezi ca placenta ar fii imbatrinita din cauza virstei?
pupina bulina
Eu am 30 de ani, dar nu varsta e problema. Mie mi-au spus ambii medici ca e imbatranita de la fumul de tigara (sotul meu fumeaza foarte mult).
Luminita
27 de saptamani cu Andrei
irinabungau spune:
Papusicile mele dragi,
m-am intors si eu din oras si am reusit sa va citesc.
Anis, bine ai revenit!!! Ma bucur mult ca v-ati simtit bine la munte, dar... nu te lasam: vrem poze!!!! Cat despre burtica, daca este mare inseamna ca ai mult lichid amniotic, ceea ce este foarte bine mai ales cand bebelina ta creste...
Bella si sandibelii, ce bine ca mai auzim de tine si ca nu ne vei mai parasi de acum!!!! Ma bucur sa aud ca vei duce sarcina pana la 9 luni, este extraordinar!!
Luminitasi Pupina Bulina, placenta imbatranita inseamna ca atunci cand ajunge la maturitate nu se mai poate bebe hrani corespunzator, de aceea se naste prematur ... Eu sper sa nu fie chiar asa si sa poti sta pana la termen. Varsta ta nu are nici o legatura cu asta...
Andreea, iti trimit eu poze, dar ceva mai tarziu. daca uit te rog aminteste-mi!!!! Stau foarte prost cu neuronul, e si el plictisit saracul...
Katink, vrem si noi poze cu dulcineea ta!!!!
Cristina, ceaiul de tei calmeaza, are un efect super!!!!
Monai, sanatate multa, sper sa nu te tina mult raceala!! Da-i la cap cu lamaie si miere...
Pupici, revin putin mai tarziu sa va zic de pisicutza mea...
Irina si bebe 25 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
nem spune:
Salutare burticutze noi si veterane
Ma bucur ca sunteti toate bine si sanatoase, ca ati petrecut frumos de Paste.Pupici
Laura25 spune:
Isabella , ma bucur ca esti bine si ca ti-ai pus net. Ti-am trimis un mesaj pe private.
Am constat astazi, cand am mers 200 de m pana la prima farmacie si inapoi ca ma doare si imi amorteste un picior (am "furnicaturi" ...). O fi din cauza greutati burtii? Azi am avut si niste dureri cam mari in parte de jos a burticii. Am stat in pat si mi-am facut o injectie cu scobutil si papaverina, dar sunt cam ingrijorata ... Sper sa fie bine.
Pupici pe burtici!
Laura 30+ si Shtrumfii +
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
andre_ea spune:
Haide sa va povestesc ceva ce mi s-a parut intersant.
Am vazut zilele astea un reportaj pe National Geografic despre evolutia sarcinii (38 de saptamani - fara cele 2 care ni se adauga noua). Nu erau multe noutati pentru niste mamici experimentate ca noi, dar ceva tot mi s-a parut interesant.
S-a efectuat un studiu ca sa demonstreze ca bebelusii au memorie inca dinainte de a se naste. Astfel, au "expus" bebelusii la o melodie de soap opera, in ultimul trimestru de sarcina. La ceva timp dupa nastere, le-au pus din nou aceeasi melodie intr-un moment in care ei incepusera sa planga. Dintr-o data bebelusii au incetat plansul, devenind foarte alerti.
Deci, eu m-am hotarat. Ii caut niste cantece de leagan pe care sa le asculte in fiecare seara. Si dupa, o sa-l linistesc mai usor. Sper!
Apropo de faptul ca aude, aseara s-au auzit foarte aproape de casa (probabil de la Casa Poporului) focuri de artificii foarte zgomotoase. Bebelusul meu care pana atunci a fost linistit, a inceput sa se miste. Si nu s-a oprit pana nu au incetat artificiile. A mai dat de 2 ori din picioare, si apoi gata. E un dulcel!
Va pupic pe toate!
Sa aveti o saptamana usoara!
Andy si 27+
mamini spune:
Fata mea reactioneaza la zgomotul de turbina.de cite ori incep sa lucrez cu turbina si biziie , ma bate.asa ca la serviciu nu e dragut. mi-e mila de ea, dar nu mai am mult si intru in concediu. e clar ca o enerveaza zgomotul ala inalt.
si are alt mod de a reactiona, cind vine tati si pune ureche pe burtica si vorbeste cu ea si are el o "incantatie": frumoasa mea, iubita mea, draga mea, papusa mea, tzuca mea etc...si fata incepe sa se foiasca, asa, usurel si ciocane in burtica. e tare dragutza, imi dau lacrimile cind ii vad asa cum se iubesc ei doi de pe-acum...
si la muzica reactioneaza diferit, cind ii place face ca un fluturas. cind nu, bataie! se agita, se zbate.
sunt draguti rau bebeii astia ai nostri, nu?
M24+