Bebelusi de sept-oct 2004 (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

andora - e o scumpa pitica! VREAU SI EU BONETICA CA A TA! De unde ai luat-o?

Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellen

Am uitat sa zic, noi ne dam cu pumii in cap ca nu ne-am pus plase la geamuri pentru ca avem niste plopi in imrejurimi si incepe ninsoare in curand. Trebuie sa ma interesez zilele astea daca mai pot pune sau nu.

Apropos de intalniri. Ca tot sunt libera saptamana asta, nu vine nimeni maine in IOR, daca este frumos afara?

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Cred ca vin eu , dar te anunt dimineata mai sigur! Nu se stie daca nu apare ceva intre timp!

Ramona & Loreema

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mama lui Licurici

Am pus pozici de la Paste! Mami nu i-a facut tort Licuriciului, da' el nu s-a plans... s-a multumit cu o sticla de "Beciul domnesc"!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Super pozicile voastre!

Sa stii ca nu e singurul cu "Beciul Domnesc" de pastele asta!
Eu l-am lasat o ora pe tati cu fata si cu cumnatu nesupravegheati si au baut acelesi vin cu 300.000 lei sticla!Alta data nu ii mai las singuri!

Ramona & Loreema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

sorry - s-a deconectat zapp-ul si am crezut ca n-a plecat mesajul!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Loreema, vorbim maine dimineata si poate ne intalnim.

Noi am fost pana la urma la plimbare si ne-a prins ploaia si astfel am probat si noi pelerina de ploaie, ca pana acum nu am avut ocazia, iar Alexuta mea bine bineinteles ca tragea de ea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

herra Alexia mea papa branzica din 500 ml lapte + 4 pastile de calciu in 4-5 zile si parca tot mi se pare ca ar fi prea mult. Eu sunt obsedata acum de alimentele cu calciu pentru ca la ea fontanela e aproape inchisa.

Mult ati mai scris.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

pai eu am intrebat doctorita si mi-a zis ca e OK, sa-i dau daca vrea sa manance; am intrebat si daca pastrez concentratia - adica daca dublez cantitatea de lapte sa dublez sau nu si numarul pastilelor de Ca...

de asemenea, mi-a zis si de iaurt sa-i mai dau unul, daca vrea - si vrea...deci mananca pe zi - in majoritatea zilelor - aproape doua iaurturi de 150 de grame...

credeti ca e prea mult??? si atunci ce sa-i dau sa manance???

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Mergi la inceput

am uitat: in legatura cu imbracatul: body fara picior, pantalonasi, ghetute de panza, hanorac subtire cu gluga; pe cap: caciula subtire (tot cu gaurele) sau palariuta sau bandana...

uneori afara e mai cald decat in casa - unde sta cu maneca scurta si fara caciula, la 20-21-22 de grade...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Herra, sa nu dai cu pietre, dar mie mi-a spus pediatra sa nu ii dau prea mult iaurt pentru ca ii dau stomacelul peste cap. Mi-a zis ca e bine ca ii dau doar 100 g.
Acum nu stiu ce sa zic, si eu as vrea sa-i dau mai mult pentru ca ii place dar parca totusi mai astept pana primim unda verde.

De branza, mi-a zis sa ii dau cam cate 2-3 lingurite pe zi. Dar eu nu ii dai nici atat pentru ca nu este prea incantata de ea. O mananca nu face nazuri dar nici nu e prea incantata.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by herra

de asemenea, mi-a zis si de iaurt sa-i mai dau unul, daca vrea - si vrea...deci mananca pe zi - in majoritatea zilelor - aproape doua iaurturi de 150 de grame...

credeti ca e prea mult??? si atunci ce sa-i dau sa manance???

Si fata mea papa 200-250g iaurt la o masa si eu sunt de parere ca mananca cat ii trebuie! Daca mananca ii dau cat vrea ea! Stomacelul ei stie cat poate sa inghita. Parerea mea!

Ramona & Loreema

Mergi la inceput