Bebelusi de sept-oct 2004 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

ellen - stai linistita, ca eu nu arunc cu pietre - doar intrebari!

si totusi - daca pare ca mai vrea sa manance, ce-i dai? lapte? oricum la mine n-ar fi valabil, ca e vorba de mesele fara lapte, din perioada cat voi fi la servici...

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

salut din nou,

Scuze ca ma bag iar ca musca-n lapte, dar si in privinta iaurtului am aceeasi parere (ca in privinta capsunilor, vreau sa zic):reactia poate diferi de la copil la copil. Unora le place si nu patesc absolut nimic, iar calciul este mai mult decat binevenit. Normal ca se da si acesta in cantitati progresive (azi un pic, maine la fel sau mai mult, poimaine si mai mult si tot asa - daca nu se observa nici o neregula la bebelus). Nu cred ca s-a apucat nimeni sa dea direct 150-200g de la inceput. Si Alma mea papa cu mare placere iaurtul si branzica pentru bebei de aici (e ca un fel de crema de branza cu fructe si e tare buna ca uneori imi vine sa o pap eu). Iaurt ii dau din ala normal, biologic, dar ii mai pun uneori putin fruct sau sirop natural de fructe. Alma papa cam 150g iaurt normal si dupa masa de seara (adica dupa fructe, mai papa si cam 100g branzica de care pomeneam mai sus). Daca ea se linge pe botic si nu are nici o problemuta (eu zic ca as fi remarcat asta pana acum), nu cred ca e gresit sa pape atata.Mai mult, mie mi se par lactatele foarte sanatoase.

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Angela si Andora am vazut pozele noi! Mai ce domnisoara mare e deja Uca....iar de Licurici ce sa mai zic !E adorabil.....dar mai incet cu vinul....ca se urca la cap!

Ma duc sa-l culc pe bazuc.....de fapt sa ne jucam un pic....

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Herra, acum ce sa zic, la mine nu pare cum ca ar mai vrea sa mai pape ceva, dar ti-am zis ce mi-a zis mie pediatra. Oricum vorba lui Danyce, fiecare copil cu ritmul lui. Iar daca la tine nu are nimic ba chiar mai vrea poate e mai bine sa-i dai.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Fetelor , eu nu mai rezist!
Fata mea de doua zile incoace e atat de maraita ca simt ca o iau razna.
Ieri am crezut ca e rasfat, 5 zile au fost pe langa ea 7 persoane si sarea din brate in brate, dar acasa nu are cine sa o tina in brate toata ziua.
Dar se pare totusi ca sunt dintisorii de sus ca a inceput sa bage absolut orice prinde direct in gurita. Inainte le mai studia, dar acum direct in gura si le arunca repede- nu sunt bune pt durere.
Si colac peste pupaza , azi a intarziat si tati(abia a aterizat) si am nervii intinsi la maxim.
A trebuit sa ies si la a doua plimbare pe ziua de azi, acum pe seara , ca nu o mai puteam linistii deloc.

Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Ramona, si Alex e la fel: de aproape o saptamana se chinuie cu dintisorii de sus!... Azi n-am mai rezistat, mai ales ca mititelul n-a putut dormi de durere (de la 11 pana seara la 9 n-a pus geana pe geana) si i-am luat glicerina cu anestezic. Sa vedem cum o fi si cu asta ca Dentinoxul sau Calgelul... le-am depasit de mult! In rest, maraiala, agitatie, bale si nervisori cat cuprinde! Sa dea D-zeu sa le iasa mai repede, ca tare se mai chinuie mititeii!

pufymic, daca baietii nostri au zis prima data mama, inseamna ca mai cer o surioara (asa mi-a tradus soacra-mea!!!)

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48203" target="_blank">Bebelusi de sept-oct 2004 (42)

Mergi la inceput