Bebelusi de sept-oct 2004 (41)
Raspunsuri - Pagina 12
Naty spune:
Aissa fetele noastre parca ar fi surori! Citesc ce scri si-mi dau seama ca-mi iei vorbele din gura. La fel transpira si bebelina mea la ceafa, la locul de contact. Noaptea o gasesc uneori intr-o balta, cauzata de transpiratie.
De mancat, la fel si ea, daca vede pe cineva strain, nu mai vrea sa pape, dar daca suntem singure in cateva minute haleste tot.
Si eu ma tot intreb cum s-o imbrac. deocamdata ii dau afara dres + un pantalon de catifea, body cu maneca scurta sau fara + o bluzita cu maneca lunga si un pulovar de bumbac + caciulita.
In casa o tin cu maneca lunga, oricum e cam frig.
Loreema la fel si bebelina mea, nu vrea sa ma pupe, ci sa sa ma muste de gat!
danyce ai dreptate, seamana bebelina mea cu tati! Acum parca a inceput sa aduca un picut si cu mine, dar in primele luni era leita taica-su - spre supararea mea!
Am vazut pozele Ucai (Andora). Tare haioasa cu palarioara!
Raluca si Ioana Alexandra 10 oct
http://community.webshots.com/user/rnico102
aissa spune:
Inseamna ca avem motiv comun.
Alexandra a refuzat fructele asa ca a papat putin lapte. Apoi a adormit, pentru prima data s-a intors ea sa doarma pe o parte. Tony a venit si el obosit de la tura de 24 de ore asa ca a inchis jaluzelele care sunt albastru inchis, asa ca acum in dormitor e aproape bezna. Cred ca pitica crede ca e noapte ca nu se mai trezeste. Iar de afara nu cred ca mai apucam, ca pare ca se strang nori.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
mina spune:
Eu ieri la plimbare am imbracat vizigotu cu body-maieu si un trening mai grosut (ca de prosop), sosete scurte, ghete, si sepcuta in cap. care sepcuta a stat mai mult pe jos, ca al meu cupil dadea cu caciula in caini.... Cred ca i-a fost tocmai bine.
In casa insa il tin un pic mai imbracat decat afara ca la noi in apartament e perioada aia ciudata, inca nu e suficient de cald de afara iar caldura in calorifere s-a oprit, asa ca e cam frigulet. Chiar intr-una din seri l-am invelit cu pilota+patura si nu s-a dezvelit.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
mama lui Licurici spune:
Salut!
Eu incerc sa-l tin cat mai lejer imbracat, atat in casa cat si afara!
Dar cand il scoate soacra-mea la plimbare... ii pune ceva mai multe hainute pe el. Acasa o fereastra este tot timpul deschisa! Eu sunt de la munte si nu pot respira daca nu e racoare!
Da cineva Milumil 3 la copil? Ca eu am incercat sa trec la el si Licuriciul meu nici nu vrea sa auda! Cred ca nu-i place aroma!
Am pus pozici de la Paste! Mami nu i-a facut tort Licuriciului, da' el nu s-a plans... s-a multumit cu o sticla de "Beciul domnesc"!
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
ana_a spune:
Nu am apucat inca sa citesc tot...da mult a-ti mai scris! Aseara am cazut franta de oboseala...deci revin mai tarziu dup ace citesc tot!
Danyce mersi de complimente! strengarul de Stefan imi mananca spatele si oasele in general...ca numai catzarat pe mine sta!Ouale da...intradevar mi-au iesit frumoase mai ales ca le-am facut binenteles numai cu cozi de ceapa fierte in apa - natural!
davina si eu ma mir ca a acceptat Stefan Similac-ul pentru ca eu cand l-am gustat mi-a venit sa vomit!Nu stiu daca tu l-ai gustat dar are un gust oribil el in schimb...il adora...si inainte de Similac m-am chinuit cu tot felul de combinatii si nu le-a acceptat.Poate seamana la gust cu laptele de mama ca spre mirarea mea la infulecat din prima!
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
mina spune:
Mai, Angela, mai.... ati golit voi sticla si dati vina pe cupil
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
Naty spune:
Angela am lesinat de ras vazand poza Licuriciului cu sticla!
Oricum, frumusel si maricel baiat ai!
Raluca si Ioana Alexandra 10 oct
http://community.webshots.com/user/rnico102
elyanne spune:
Angela ce baiat mare are mama ... de cand nu l-am mai vazut... E un scump Licuriciul...
Mi-e asa de lene sa ies din casa... vroiam sa ies cu maimuta la plimbare pe la 15, da' n-am fost in stare... acum sper sa ies cu ea dupa urmatoarea masa...
Eliana si Elena (23.10.2004)
herra spune:
ionika - da, toata branza (din 500 ml. de lapte + 4 tablete de Calciu lactic) o mananca la o masa...
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
herra spune:
ionika - da, toata branza (din 500 ml. de lapte + 4 tablete de Calciu lactic) o mananca la o masa...dar uneori mi se pare ca iese putina, ca o fierb prea tare...
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)